Tuja scena
Oglas

Krvavec vabi na sonce, sneg in nepozabno zabavo

Krvavec, 10. 03. 2016 07.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Konec februarja in v prvih dneh marca je narava radodarno pobelila krvavške strmine, poskrbela za odlično smuko in omogočila vrhunsko zabavo v pravem zimskem vzdušju.

Krvavec - 1
Krvavec - 1 FOTO: Krvavec
Krvavec v marcu ponuja odlično smuko in pravo zimsko kuliso
Krvavec v marcu ponuja odlično smuko in pravo zimsko kuliso FOTO: Krvavec

Krvavec  je eno največjih in najbolje urejenih smučišč v Sloveniji, ki že leta s svojimi tereni in dodatnimi aktivnostmi privablja ljubitelje smučanja in preživljanja aktivnega prostega časa na snegu. Trenutno je na smučišču do 200cm snega, obratujejo vse naprave in tako krvavške strmine omogočajo res odlično smuko tudi v mesecu marcu. Smučišče s svojimi tereni privablja tako dobre smučarje, kot tudi začetnike. Aktivnosti in objekti pa omogočajo aktivnosti, kjer se lahko zabava cela družina.

Vsi, ki vam vijuganje po snežnih strminah ni dovolj in potrebujete dozo adrenalina, ali pa si le želite popestriti smučanje, lahko zavijete v Snežni park Krvavec, ki z desetimi objekti privablja  tako smučarje kot deskarje na snegu.

Snežni Park Krvavec z desetimi objekti privablja vse ljubitelje adrenalina in trikov na smučeh in snežni deski
Snežni Park Krvavec z desetimi objekti privablja vse ljubitelje adrenalina in trikov na smučeh in snežni deski FOTO: Krvavec

Seveda ne gre brez postanka na Plaži Krvavec, kjer se boste lahko spočili, se okrepčali z dobrotami iz domačega lonca, se posladkali s krvavškim šmornom in se naužili sončnih žarkov.

Krvavec - 4
Krvavec - 4 FOTO: Krvavec

Krvavec poleg vrhunske smuke ponuja tudi obilico zabave. Do konca marca se bodo na Krvavcu zvrstili zabavni dogodki tako za smučarske žurerje kot za adrenalinske odvisneže. Že to soboto, 12. marca, bo v Brunarici Sonček že tradicionalni Retro fest, kjer se boste skupaj z retro zvezdami svetovnega smučanja preselili v zlate čase akcije Podarim Dobim. Seveda ne bo manjkal niti legendarni Rifle.

Retro Fest vas skupaj z retro zvezdami popelje v čas, ko še nismo poznali karving smuči in smo vsi kupovali srečke Podarim Dobim
Retro Fest vas skupaj z retro zvezdami popelje v čas, ko še nismo poznali karving smuči in smo vsi kupovali srečke Podarim Dobim FOTO: Krvavec

Že 19.3. pa za vse ljubitelje adrenaliskih aktivnosti na prostem vabimo na Label outside is free festival, kjer ne bo manjkalo dobre zabave in atraktivnih adrenalinskih podvigov. Na Plaži pa bo za pravi beat poskrbel DJ JaMirko.

Na Velikončno nedeljo, 27. 3., pa serijo dogodkov zaključujemo z najbolj mokro dogodivščino na Krvavcu. Na sporedu je namreč slavna Luža 11, kjer se bodo tekmovalci pomerili v atraktivnem skakanju čez lužo. Klemen Klemen pa bo s svojimi rimami poskrbel za pravo vzdušje na Plaži Krvavec.

Luža vsako leto privabi ljubitelje odšetkanih, mokrih in zabavnih skokov čez lužo
Luža vsako leto privabi ljubitelje odšetkanih, mokrih in zabavnih skokov čez lužo FOTO: Krvavec

Razlogov za obisk Krvavca v zadnjem zimskem mesecu je več, vsekakor pa bomo poskrbeli da boste od nas šli zadovoljni in bogatejši za nov, odličen smučarski dan.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1