Gospodarstvo
Oglas

Kako varna je vaša garaža?

Ljubljana, 15. 04. 2014 05.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Vhod v garažo, v katerem je prostor za našega jeklenega konjička, mora biti praktičen. Idealno je, če lahko garažo odpremo brez, da bi morali pri tem iz avta. Seveda pa tudi vsa dvižna vrata niso enako kvalitetna, niti enako varna.

Podjetje MKL systems je eno največjih proizvajalcev garažnih vrat v Sloveniji. V Sloveniji in Avstriji so z dvižnimi garažnimi vrati opremili že preko 13.000 objektov od leta 1999, od kar so na trgu. Tako ne preseneča dejstvo, da se ponašajo z najbolj inovativnimi rešitvami dvižnih vrat.

MKL Systems
MKL Systems FOTO:

V MKL Systems vam ponujajo novo linijo pogonov LiftMaster, ki jo združuje prefinjen dizajn in inovativna tehnologija. Odlikuje jih tiho in gladko odpiranje ter LED osvetlitev. Pogoni v mirovanju porabijo zgolj 0,8 W energije. Poleg dosedanjih možnosti odpiranja vrat z daljincem, čitalcem prstnih odtisov in kodnim ključem, vam MKL Systems ponuja inovativno rešitev odpiranja s pametnim telefonom preko internetnega vmesnika . Ne le, da je to eden najbolj udobnih načinov odpiranja, temveč je tudi najbolj varen. Preko pametnega telefona imate nadzor nad tem kdaj se vrata odprejo ter koliko časa so odprta oz. zaprta. Nikakor pa ne gre spregledati, da so to najhitrejši pogoni na trgu, saj se odpirajo s hitrostjo 200 mm/sekundo.

MKL Systems
MKL Systems FOTO:

Da pa ne bi za vsak prehod odpirali dvižnih vrat, vam lahko montirajo tudi osebni prehod (vrata v vratih). Prehod lahko montirajo že pri minimalni višini dvižnih vrat 1,9m. Poljubno lahko izberete lego prehoda in smer odpiranja. Prag pri prehodu je zmanjšan na minimalno višino 2cm in tako ne povzroča težav za kolesa, samokolnice ali invalidske oziroma otroške vozičke.

MKL Systems
MKL Systems FOTO:

Poleg dvižnih vrat pri MKL Systems ponujajo tudi stranska drsna garažna vrata. Za ta se lahko odločite v kolikor imate na stropu ovire za dvižna vrata ali pa v primeru nizkih garaž. Izdelajo vam jih po meri ter tudi dostavijo in montirajo, pri čemer dodatna gradbena dela niso potrebna, saj jih zmontirajo natančno v že obstoječo odprtino.

V kolikor pa prisegate na klasiko ali pa zaradi določenih ovir nimate možnosti za dvižna ali drsna vrata, se lahko odločite za krilna vrata. Tudi krilna vrata vam lahko izdelajo po meri ter za vaše udobje opremijo s pogonom na daljinsko odpiranje, ki se enostavno montira na strop garaže.

MKL Systems
MKL Systems FOTO:

Poskrbeli pa bodo tudi za tiste, ki se namesto za garažna vrata odločate za nadstrešek. Izbirate lahko med ALU nadstreški ali pa jeklenimi pocinkanimi nadstreški.

Verjamemo, da smo v vas zbudili zanimanje za njihove izdelke, zato ne oklevajte in jih pokličite ali pa se oglasite pri njih v Šenčurju.

Naj bodo vaša garažna vrata v sozvočju z vašim avtomobilom: varna, varčna in estetska.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni