Tujina
Oglas

Kako premagati kritiko in se enkrat za vselej odlepiti od negativnih vedenj?

Ljubljana, 06. 10. 2015 07.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V Slovenijo prihaja ena najboljših Britanskih terapevtov (v svetu poznana kot terapevtka slavnih osebnosti, kraljeve družine, znanih voditeljev in olimpijcev).

V nedeljo, 11. 10. 2015, v Plazi, bo na 5-urni intenzivni transformacijski delavnici z vami delila skrivnosti in tehnike učinkovitega vplivanja na podzavest, ki jih boste še isti dan lahko uporabili.

"V  25 letih terapevtskega dela, sem opazila, da je vir mnogih težav ljudi, v njihovem globokem prepričanju, da menijo, da "niso dovolj"; da se ne počutijo dovolj privlačne, dovolj zabavne ali dovolj uspešne. Tudi ko dosežejo določen uspeh, imajo še vedno prepričanje, da niso dovolj dobri, saj gre za občutek, ki jih spremlja že od ranega otroštva. To je temljni izvor sodobnih problemov - prekomerno pitje, kompulzivno nakupovanje, prekomerno prehranjevanje, depresivnost in nihanje razpoloženja- zaradi česar se vedno znova pojavlja potreba, da bi zapolnili notranjo praznino z zunanjimi stvarmi, ker menimo, " da nismo dovolj dobri," pravi Marisa Peer, terapevtka, ki je v svoji karieri pomagala že več kot 25.000 ljudem do boljšega življenja.

Če želite spremeniti svoje življenje, morate nehati sprejemati negativno kritiko, prenehati morate kritizirati sebe in z odprtimi rokami začeti sprejemati pohvale in si preprosto reči, da ste dovolj - dovolj dobri, dovolj uspešni, dovolj privlačni ... To je tudi najboljši način, da svoje otroke, najbližje ali sodelavce naučite, kako biti srečni.

Marisa Peer
Marisa Peer FOTO: Marisa Peer

Kdo je Marisa Peer in zakaj je ena najbolj zaželenih hipnoterapevtov med svetovno elito?

Le nekaj redkih govornikov je na svetu, ki imajo tako bogate izkušnje in zvezdniški ugled kot Marisa Peer. Je ena najboljših Britanskih terapevtov (v svetu poznana kot terapevtka slavnih osebnosti, kraljeve družine, znanih voditeljev in olimpijcev) in najbolje prodajana avtorica štirih knjig: Ultimativna samozavest, Lahko ste mlajši, Lahko ste vitki, Lahko zanosite.

V enem dnevu vas bo naučila uporabljati tehnike za spremembo vaše podzavesti

Mojstrica hipnoze - hipnoterapevtka, otroška psihoterapevtka, psihoterapevtka, ena najboljših športnih psihologov, govornica, kolumnistka in gostja številnih oddaj. Ko občinstvu razkrije njeno osnovno pravilo za spremembo, ki si jo želimo, in kako enostavno lahko to dosežemo, so odzivi naravnost dramatični - na licu mesta začnete uporabljati njene tehnike za spremembo podzavesti.

Pokazala vam bo preproste korake, ki v vaše življenje prinašajo dramatične rezultate. Svojo unikatno terapevtsko tehniko nevidno prenaša iz terapijske sobe na oder, ob odhodu pa pušča publiko preoblikovano in spremenjeno.

Prvič in ekskluzivno v Sloveniji 5-urna transformacijska delavnica z Mariso Peer - bodite zraven, število mest je omejeno

Kdaj: Nedelja, 11. oktober 2015, ob 10:00 - 17:00

Kje:   Hotel Plaza, Ljubljana, Bratislavska cesta 8, 1000 Ljubljana

Za več informacij in rezervacijo kart kliknite tukaj!

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni