Slovenija
Oglas

Jesenski modni vrtiljak

Ljubljana, 03. 10. 2016 07.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Poletje nam je pomahalo v slovo in nastopil je čas, ko bomo poletna oblačila prestavili na nižje police v omari. Skok v jesen nam vedno znova postreže s pisano paleto barv in obilico modnih trendov, katerim bomo sledili prihajajočo jesen in zimo.

 Barvno paleto bodo zapolnili zemeljski toni med katerimi bo prevladovala opečnato oranžna barva ter drugi topli rdečkasti odtenki barv, ki delujejo dinamično in čutno. Ravnotežje toplim odtenkom bodo dajali pomirjujoči hladni toni modre. Celo barvno paleto pa bodo združevali priljubljeni odtenki sive, ki nam bodo omogočili enostavno medsebojno kombiniranje barv jeseni.

Modne smernice - 2
Modne smernice - 2 FOTO: Modne smernice
Individualnost karakterja in eksotičnosti pa bodo jesenski kolekciji dodale živahne barve. Izpostavimo lahko gorčično rumeno, s katero boste dosegli kanček očarljive razgibanosti ter bogata vijolično, ki je kot nalašč primerna za živahne barvne kombinacije.

Modne smernice - 7
Modne smernice - 7 FOTO: Modne smernice
Letošnjo jesen bodo zaznamovali modni trendi, v katerih bomo zasledili preplet barv, tekstur in vzorcev. V bolj hladna jutra se bomo podali oviti v udobne pletenine z zanimivimi teksturami pod katerimi bodo poplesavale udobne srajčke iz lahkotnih materialov. Cvetlični vzorci se bodo iz poletne kolekcije preslikali v jesen, kjer bodo zacveteli na temnejših podlagah, zasledili pa jih bomo na najrazličnejših kosih oblačil. Temačnost bodo razsvetlili svetleči materiali, bleščice, metalni sijaj in kovinska vlakna, ki jih bomo lahko umestili v dnevni ali večerni outfit.

Modne smernice - 3
Modne smernice - 3 FOTO: Modne smernice
V hladnejših dneh se bomo odeli v plašče pri katerih velja upoštevati, da bodo letos nekoliko daljši in lahko segajo vse do gležnjev. V ospredju bo vojaški stil, ki narekuje olivno zeleno barvo, ruske ovratnike in dvojno zapenjanje. Tisti bolj drzni pa bodo lahko izbirali med umetnimi krzni, kjer bo kombinacija barv in vzorcev več kot dobrodošla.

Modne smernice - 5
Modne smernice - 5 FOTO: Modne smernice
Vse kar kriči po kombiniranju, ustvarjanju in preizkušanju novih kombinacij. Bodite inovativni in pokažite kanček poguma. Izdelajte si par novih kosov oblačil, s katerimi boste osvežili svojo jesensko garderobo in ji dodali malo modnega karakterja.

Ne smemo pa pozabiti na naše najmlajše, ki z veseljem posnemajo modo odraslih tako v krojih, kot barvah. V jesensko barvno paleto se vkomponira čar razigranosti in domišljije s svetlečimi dodatki, močnejšimi barvnimi odtenki in prikupnimi otroškimi vzorci. Naredite si skupen ustvarjalni projekt. Združite delo z igro, prepustite se vaši igrivosti in otroški domišljiji ter se skupaj igrajte s kombiniranjem vzorcev in dodatkov. Presenetili vas bodo s svojo domišljijo in neobremenjenostjo. 

Modne smernice - 6
Modne smernice - 6 FOTO: Modne smernice
Trendi se prelivajo skozi celoten življenjski slog, ki odseva tako osebno podobo kot podobo naše okolice. Opremljanje doma ima v zadnjem času velik pomen, zato poglejmo kako bomo po zadnjih zapovedih v bivalne prostore vnesli kanček tistega, ki je alfa in omega v svetu oblikovalcev interierja. V dnevnih prostorih bodo prevladovale sedežne garniture iz udobnih materialov v zemeljskih in sivih odtenkih. Dopolnimo jih lahko z žametnimi dodatki v barvah letošnje jeseni in kombinacijo geometričnih vzorcev. Udobno in stilsko bodo delovale okrasne blazine različnih velikosti in oblik, ki jih lahko razporedite po prostoru. Barvno noto dodajte z dodatno prevleko ali deko, v katero se boste lahko ovili ob prihajajočih hladnejših dnevih.

Modne smernice - 4
Modne smernice - 4 FOTO: Modne smernice

Malo je potrebno, da si pričarate novo podobo in ustvarite novo vzdušje v domačem okolju. Opogumite se, pokažite sebi in drugim svojo individualnost, ustvarjalnost in iznajdljivost.

https://svetmetraze.si/kategorija/jesen-zima-2016-2017/

Naročnik oglasa je SVET METRAŽE.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1