Tujina
Oglas

Je to najlepši slovenski oglas vseh časov?

Ljubljana, 10. 08. 2017 12.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Se spomnite barvic in temper iz otroštva AERO? AERO začenja novo zgodbo z novimi izdelki za prihajajoče šolsko leto, ob tem pa so posneli oglas s skakalcem Robertom Kranjcem, ki vam bo stopil srce.

Priljubljeno celjsko invalidsko podjetje AERO, ki ga je po stečaju kupil avstrijski velikan Brevillier Urban&Sachs, vsem dobro znan po legendarnih barvicah Jolly, se je vrnil v velikem slogu. AERO, ki je proizvodnjo ohranil v Celju, je poslal na trg nove izdelke za prihajajoče šolsko leto in ob tem posnel čudovit oglas.

Jolly - 1
Jolly - 1 FOTO: Jolly

V njem nastopa priljubljeni smučarski skakalec in letalec Robert Kranjec s svojo hčerko Piko. »S hčerko sva s ponosom del te zgodbe,« je povedal Robert Kranjec, ki se v tej sezoni vrača na skakalnice, sicer pa tudi sam že od malega zelo rad riše. Oglejte si oglas, ki se bo zagotovo zapisal med najlepše slovenske oglase.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tega zagotovo niste vedeli o izdelkih AERO

AERO novosti, ki bodo šolarjem nedvomno polepšale in obarvale začetek novega šolskega leta, staršem pa priklicale nostalgične spomine, vključujejo visokokakovostne in za otroke povsem varne tempere, barvice, flomastre, voščenke, krede, šilčke in druge izdelke v tradicionalni rdeči embalaži. Vsi ustrezajo evropskemu certifikatu za varnost igrač EN71, tako strogemu, da lahko otrok krede AERO celo zaužije.

Jolly - 4
Jolly - 4 FOTO: Jolly

Kaj se je Jolly naučil od znamke AERO?

Clemens Ellmauthaler, globalni vodja prodaje izdelkov Jolly, je o novih izdelkih AERO poudaril, da so ti rezultat trdega dela in znanja dveh odličnih znamk z močno tradicijo, ki stavita na domačo proizvodnjo in kakovost. “AERO je znova velik. Zelo sem ponosen, da smo prevzeli to znamko. Samo čudim se, kaj vse se je v tem letu zgodilo z njo. Navdušeni smo! Jolly namreč nima temper barvic, tako je tudi slovensko podjetje pomagalo gigantu Jolly,” je povedal Ellmauthaler.

Jolly - 2
Jolly - 2 FOTO: Jolly

V Celje se septembra seli še več proizvodnje

Za zaposlene v invalidnem podjetju AERO Ida je zelo pomembno, da proizvodnja temper ostaja v Sloveniji. Še več, v Celje se septembra seli tudi del proizvodnje temper Jolly, je povedala direktorica AERO Ida Mateja Pučko: “Vsi ti ljudje težko dobijo službe. Ta pozitivna energija vpliva na vse zaposlene, verjamemo, da bomo nadaljevali v tem duhu.”

Jolly - 3
Jolly - 3 FOTO: Jolly

AERO bo šel tudi čez lužo

Novi lastnik sicer načrtuje, da bodo izdelki AERO ob slovenskem, hrvaškem in avstrijskem trgu osvojili tudi Nemčijo in ZDA. Ti načrti bi lahko za tradicionalno slovensko znamko, ki je z nami že vse od leta 1946, pomenili velik preboj na svetovni trg.

Naročnik oglasa je Aero.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni