Slovenija
Oglas

Prijazne cene delikates vrhunske kakovosti

Ljubljana, 18. 06. 2012 07.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Fuži s tartufi, goveji bifteki v poprovi omaki, pečena divja orada, špageti z jastogom, T-bone zrezki na žaru...

 

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Zaradi sline v ustih naštete specialitete pri marsikomu zbudijo tudi misel na nedostopne, (pre)drage sestavine in restavracije. Kaj, če vam povemo, da obstaja kotiček, kjer se da vse to dobiti tudi za domačo uporabo? In ne samo to - vam tudi svetujemo, kako pripraviti slastne obroke (za posebne priložnosti ali pa vsak dan) kar v domači kuhinji!

Trgovina Cool House je pravi raj za gurmane. Ponujamo delikatese vrhunske kakovosti s celega sveta. Primarna ponudba so sicer sveže zamrznjene morske dobrote (ribji fileji, školjke, raki, hobotnice...), vendar iz meseca v mesec širimo svojo ponudbo. Tako smo poskrbeli za zadnji hit med ljubitelji dobre hrane - iz Južne Amerike smo najprej pripeljali žrebičkov hrbet (roastbeef) in pljučno, za tem pa še svežo oslovsko pljučno, ki je nebeško mehka in okusna ter ni pustila hladnega nikogar, ki jo je poskusil.

Ljubitelje mesa bodo navdušili tudi pravi T-bone zrezki, ki so v trgovini na voljo šele nekaj tednov in so že poželi veliko pohval. Gre za meso slovenske mlade govedi, ti fantastični florentinci pa so zgrajeni tako, kot se šika: vsebujejo del pljučne in del roastbeefa.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
V Cool House-u vas bo prevzel tudi toskanski pršut, za katerega pa zopet velja: vrhunska kakovost za nizko ceno. Ko se boste že pomudili pri nas, bi bil greh ostati še brez ene nebeške dobrote. Deset mesecev starana gauda, ki se lahko uporablja tudi namesto parmezana, je fenomenalna! To pa ni edini sir, ki domuje na naših policah. Ponujamo še izvrstni ovčji pecorino (staran, dimljen, z olivami ali iz Sardinije) in parmezan Grana Padano. Na svoj račun bodo prišli še celo najbolj zahtevni ljubitelji sira, saj najdejo tudi mustarde - sadne omakice z dodatkom gorčice, ki v kombinaciji s staranimi siri poskrbijo za čudovito poroko okusov.

Si že zamišljate sebe za mizo, obloženo z naštetimi dobrotami, obenem pa se bojite, da bi le-te osušile vašo denarnico? Nič bat', saj trgovina deluje po principu ''visoka kakovost za nizko ceno''. Že vrsto let z dobrotami, katere uvažamo sami, oskrbujemo tudi gostince. Tako lahko tudi v maloprodaji, v trgovini Cool House, kupcem ponudimo grosistične cene.

In še dobra novica za tiste, ki ne morete brez testenin. Ekipa Cool House je iz Toskane v Slovenijo pripeljala vrhunske italijanske testenine podjetja Pasta Toscana. Njihov začetek sega v leto 1860, danes pa tradicijo nadaljujejo z nadgrajeno tehnologijo - za brizganje (oblikovanje) testa uporabljajo posebne šobe iz brona, ki poskrbijo za čvrsto in grobo teksturo najboljše italijanske pašte. V Cool House-u je na voljo POLNOZRNATA in BIO linija testenin Pasta Toscana.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Če radi kuhate in razvajate brbončice vas in vaših bližnjih, izkušnje, kot je obisk Cool House-a, enostavno ne smete zamuditi. Lahko pa pridete mimo kakšno soboto, ko v dopoldanskih urah (in približno do 14h) degustiramo svoje dobrote, in se prepričate, da so delikatese zares odlične. Seveda v spremstvu kozarčka rujne kapljice, kajti tudi to je v naši pestri ponudbi.

Vabljeni v gurmanski raj!
COOL HOUSE, Celovška 268, Ljubljana

Telefon. 01/546 54 22

 


 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni