Tuja scena
Oglas

Hitro in učinkovito do popolne postave

Ljubljana, 09. 06. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
L'Angelica
Komentarji
0

Poletje je tu, ve se pa še vedno niste znebile tistih nekaj odvečnih kilogramov, ki so se vam nabrali čez zimo? Že zadnjih nekaj tednov panično iščete učinkovit recept, ki bi vam pomagal pri oblikovanju postave pa nikakor ne najdete prave rešitve? Za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju postave in to brez nepotrebnega odrekanja ali (pre)napornih športnih podvigov.

Dejstvo, da nam pri izgubi odvečnih kilogramov najbolj pomagata redna telesna vadba v kombinaciji z zdravo prehrano še zdaleč ni novost. Veliko žensk ob tem pomisli, da morajo za to preživeti dolge ure v telovadnici, se odrekati najljubšim jedem in naslednjih nekaj tednov grizljati samo sadje in zelenjavo. Še zdaleč ne!

Prehransko dopolnilo L’Angelica Uravnavanje telesne teže plus ob zdravem načinu življenja in uravnoteženi prehrani pomaga doseči popolno postavo.
Prehransko dopolnilo L’Angelica Uravnavanje telesne teže plus ob zdravem načinu življenja in uravnoteženi prehrani pomaga doseči popolno postavo. FOTO: Bitared

Za to da razgibamo svoje telo in pokurimo nekaj odvečnih kalorij ne rabimo preživeti cele popoldneve v telovadnici ali na stadionu. To lahko storimo tudi tako, da pospravimo po hiši, se odpravimo na sprehod ali preplešemo celo noč v dobri družbi.

Pri tem igra seveda pomembno vlogo tudi to, da poskušamo čim bolj zdravo jesti. To ne pomeni, da moramo za to stradati ali se odreči svojim najljubšim jedem, ampak samo bolj paziti na to, kaj jemo. Prvo pravilo je, da skušamo zaužiti čim več sadja in zelenjave ter uživati svežo in nepredelano hrano. Še vedno si lahko privoščimo občasen krožnik špagetov ali košček pice, ampak raje ju pripravimo doma in pri tem uporabimo čim več zelenjave in svežih sestavin.

Kako se izogniti nezdravim prigrizkom?

Posebej kritične so ure med obroki, ko nam začne pošteno kruliti v želodcu. Ko nas zagrabi lakota namesto čipsa raje vzemimo jabolko, oreščke ali si pripravimo slasten smuti iz banan in jagod. Napolnil nas bo z novim valom energije, občutek sitosti pa bo trajal dlje.

Alga Fucus in garcinija vam bosta pomagala kuriti maščobe tudi, ko boste mirovale.
Alga Fucus in garcinija vam bosta pomagala kuriti maščobe tudi, ko boste mirovale. FOTO: Bitared

Občutek sitosti dosežemo tudi tako, da spijemo veliko vode, ki je naraven zaviralec apetita pri tem pa nam lahko pomaga tudi prehransko dopolnilo L’Angelica Uravnavanje telesne teže, ki vsebuje algo Fucus. Alga Fucus spodbuja občutek sitosti in nam tako pomaga pri premagovanju občutka lakote. Tako bomo lažje premagovale trenutke, ko bi želele pograbiti vrečko čipsa ali čokolade.

Kako pokuriti več maščob?

Vse že vemo, da če želimo izgubiti odvečne kilograme moramo pokuriti čim več maščob, kar pomeni, da moramo zmanjšati količino maščob in sladkorjev v prehrani. Te najdemo predvsem v hitro pripravljeni hrani, slanih prigrizkih, margarini, sladicah, itd.  To pa seveda ni edini način. Pri tem so nam lahko v veliko pomoč tudi naravne učinkovine, ki jih najdemo v nekaterih sadežih in algah.

S pomočjo naravnih zaviralcev apetita se boste lažje izognile nezdravim prigrizkom.
S pomočjo naravnih zaviralcev apetita se boste lažje izognile nezdravim prigrizkom. FOTO: Bitared
Ko govorimo o naravnih živilih, ki podpirajo številne presnove procese v našem telesu, so bogate z minerali in pomagajo pri uravnavanju telesne teže, se le redko katero lahko primerja z algo Fucus. Poleg tega, da spodbuja občutek sitosti, alga fucus pomaga tudi pri zmanjševanju količine maščob v telesu in sproščanju energije pri presnovi.

Drugi naraven kurilec maščob je garcinija. Ta tropska rastlina vsebuje številne učinkovine, ki povečajo tvorbo toplote v našem telesu in tako vplivajo na večjo porabo kalorij in topljenju maščob. To pomeni, da bo naše telo učinkovito kurilo maščobe tudi, ko bomo sedele v službi ali dan preživele na kavču pred televizijo. Naše telo bo namreč ves čas v stanju pripravljenosti, na podoben način kot kurimo maščobe med športanjem.

Kliknite TUKAJ in si ga zagotovite še danes.
Kliknite TUKAJ in si ga zagotovite še danes. FOTO: Bitared

Uravnavanje telesne teže še nikoli ni bilo tako enostavno

Prehransko dopolnilo L’Angelica Uravnavanje telesne teže plus združuje tako algo fucus, garcinijo in biotin, ki pomagajo pri uravnavanju telesne teže, zmanjšujejo občutek lakote in pomagajo pri kurjenju maščob.

Kliknite TUKAJ in si ga zagotovite še danes.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni