Tujina

Hčerkino nosečnost je želela prikriti

Anchorage, 02. 09. 2009 20.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sarah Palin se spet sooča z obtožbami nekdanjega hčerkinega zaročenca Johnstona, ki trdi, da je hčerko nagovarjala, da prikrije nosečnost in ji da otroka v posvojitev.

Družina Sarah Palin
Družina Sarah Palin FOTO: Reuters

Nekdanja ameriška podpredsedniška kandidatka na strani republikancev in nekdanja guvernerka Aljaske Sarah Palin je želela skriti hčerkino nosečnost, je za Vanity Fair Magazine priznal 19-letni Levi Johnston, otrokov oče.

Johnston trdi, da je Palinova želela prepričati njega in svojo 17-letno nosečo hčerko Bristol, da data otroka v posvojitev. "Sarah mi je dejala, da ima super idejo: nosečnost bomo prikrili, nihče ne bo izvedel, da je Bristol noseča, trdi Johnston. "Dejala je, da bosta otroka z možem Todom posvojila. Nenehno je govorila o tem načrtu,“ še dodaja Johnston.

"Midva sva ji sicer povedala, da otroka ne bova dala v posvojitev. Mislim, da je Sarah želela zavarovati ugled svoje hčerke, saj ni želela, da se izve, da je noseča,“ pripoveduje Levi.

Potem ko ji je spodletela podpredsedniška kandidatura, je bila nekaj časa izredno slabe volje. Nato se je odločila, da odstopi z mesta guvernerke Aljaske. Rekla je, da bi rada napisala knjigo in zaslužila še več denarja, pripoveduje Johnston.

Johnston je podobne obtožbe proti Palinovi podal že na tiskovni konferenci v juliju. Že takrat je Palinova tiskovna predstavnica vse zanikala, saj naj bi Johnston iskal le medijsko pozornost. Tudi sam naj bi namreč pisal knjigo in snemal film.

Mediji so se o Johnstonu razpisali, ko je Palinova hčerka le tri dni po objavi njene podpredsedniške kandidature šokirala z novico, da pričakuje otroka ter da sta z Johnstonom zaročena. Marca, dva meseca po rojstvu sina Trippa, je par sporočil, da sta prekinila zaroko.

Obtožbe hčerkinega nekdanjega zaročenca mečejo slabo luč na Palinovo.
Obtožbe hčerkinega nekdanjega zaročenca mečejo slabo luč na Palinovo. FOTO: Reuters

Palinovo podobo ljubeče matere in predane žene so tako zopet zasenčile izjave hčerkinega bivšega zaročenca. "Sarah in njen mož Todd nista vzorna starša. Ne znata kuhati, otroci so morali vse sami narediti, kuhati, pospravljati, se pripraviti za šolo. Bristol je pomagala mlajši sestri pri nalogah, jaz pa sem kuhal,“ pravi Johnston.

Obtožbe so udarec za vse, ki Palinovo nagovarjajo, da leta 2012 zopet kandidira.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nosferatu
03. 09. 2009 10.25
@orangensaft: "Hčerka pač ne zna uporabljat kontracepcije. Le zakaj, se sprašujem." Hja, le zakaj - zato ker je bila vzgojena v hardcore krščanski maniri. V Ameriki namreč politiki na veliko nabirajo točke tudi s tem, da nonstop kažejo svoje "krščanske vrednote" in Palinovi zgleda niso nobena izjema.
scipio
03. 09. 2009 07.07
hej, zoom, dobro si napisal. McCain je lahko danes 2x happy: a)ker mu ni treba biti No.1 in b) ker mu ni treba imeti te šodr babe za No.2. In mi vsi skupaj z njim, ker je tako.
bebo3
03. 09. 2009 07.03
to pa je res ena kura od ženske...
orangensaft
03. 09. 2009 06.29
Če že imate tako radi govorice namesto dejstev, vam povem še eno. Nekaj časa se je govorilo, da naj bi bil ta dojenček, ki je prizadet, "pridobljen" na enak način. Hčerka pač ne zna uporabljat kontracepcije. Le zakaj, se sprašujem. Bi bilo pa fino, ko bi vi v kurniku začeli svoje delo opravljat tak ko treba. Ne pa da vas je treba kar naprej opozarjat na to. Mogoče vam je vseeno za vsebino, samo da se klika, ampak to vas bo slej kot prej začelo konkretno tepst.
zoomanager
03. 09. 2009 01.56
OB MISLI DA JE TA ŽENSKA MELA MOŽNOST DA POSTANE PODPREDSEDNICA IN ŠE MA MOŽNOST DA BO PREDSEDNICA DRŽAVE Z NAJVEČ JEDRSKEGA OROŽJA,SE ZAVEDAM DA JE ČLOVEŠKA NEUMNOST IN VESOLJE NESKONČO.TO DRUGO NI SIGURNO.MENDA JE TO IZJAVIL EINSTEIN IN DEFINITIVNO DRŽI!
pijanec22
02. 09. 2009 23.21
Krščanski fundamentalisti so vedno isti. Govorijo eno, za zidovi pa počnejo drugo. Ni čudno, da je v seksualno zavrtih državah toliko najstniških nosečnosti.
domremy
02. 09. 2009 22.33
Versko blazna ženska, ki zagovarja enako radikalna stališča kot islamski fundamentalisti v Afganistanu in Savdski Arabiji. Tipična predstavnica ameriške moralne večine, kjer je beseda seks nekaj grdega in posledično je rezultat čednostne nevednosti pobožnjakarjev visok odstotek nosečih najstnic, celo njena lastna hči je med njimi. Lastnega vnuka je hotela žrtvovati svojim političnim ambicijam, fej jo bodi! Edina razlika med njo in talibani je njena šminka.
534bgb
02. 09. 2009 22.11
Palinova je že v redu. Samo tisti njen zet želi svojo slavo in denar pa čeprav na račun tašče. Saj izmisliti si nekaj takega ni težko. Poleg tega pa če bi ta imel kaj v glavi nebi napumpal 17 letnice
spartanec_90
02. 09. 2009 22.07
kakeršnja je mati takršnja je hčer... :)
spartanec_90
02. 09. 2009 22.05
jabolko ne pade daleč od drevesa
warezovc@email.si
02. 09. 2009 22.04
tony_abcde@yahoo.com
02. 09. 2009 21.41
kaj drugega bi lahko pričakovali od ekstremne krščanske fundementalistke?
primc81
02. 09. 2009 21.01
izgleda, da tale portal hoče na vsak način vpeljati ameriški način informiranja - to je poneumljanja ljudi...rumeni tisk...
manco-capac
02. 09. 2009 20.55
Sicer zelo cenim ženske v politiki, mnoge so veliko sposobnejše od moških kolegov, vendar ta puhloglavka vsekakor ne sodi v visoko politiko. Ona je popoln medijski konstrukt republikanske stranke.