Tujina
Oglas

Green Day, 2 Cellos ali Mamma Mia?

Ljubljana, 14. 02. 2017 12.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pravočasno si priskrbite vstopnice za najbolj pričakovane koncerte in prireditve letošnjega leta! Mimogrede, na bencinskih servisih OMV z Multi točko.

Ne zamudite spektaklov, ki v letu 2017 prihajajo v Slovenijo in bližnjo okolico! Glasbeni navdušenci in nostalgiki zagotovo že odštevate dneve do 6. junija, ko bodo v našo prestolnico prišli legendarni Green Day s posebnimi gosti, ameriško punk rock skupino Rancid. Vstopnice vas na bencinskih servisih OMV z Multi točko čakajo od 14. februarja – priskrbite si jih med prvimi! Le še nekaj zadnjih kart pa je ostalo za prvi arenski šov glasbenega fenomena 2 Cellos v Sloveniji. Ne zamudite tega ekskluzivnega spektakla, ki bo aprila v Stožicah! Junija k nam prihaja tudi nizozemski violinist André Rieu z orkestrom Johann Strauss Orchestra, glasbena poslastica za ljubitelje valčkov in klasične glasbe; še naprej pa dvorane polni tudi Mamma Mia, romantična zgodba z Abbinimi večnimi uspešnicami! Če si je še niste ogledali, bo letošnja zaljubljena pomlad pravi čas!

OMV vstopnice - 1
OMV vstopnice - 1 FOTO: OMV vstopnice

Tudi tisti, ki se bolj kot nad glasbo navdušujete nad športnimi spektakli, boste seveda prišli na svoj račun. Najprej vas čaka »vrhunec zime«, kot mu pravijo organizatorji, oziroma Pokal Vitranc v Kranjski Gori, nato pa še finale svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici – dogodek, ki ga morate doživeti vsaj enkrat v življenju. Če ste bolj kot nad snegom navdušeni nad parketom ali zelenico, pa si na bencinskih servisih OMV pravočasno zagotovite vstopnice za tekme svojega najljubšega moštva.

Prav vsak od nas, ne glede na glasbeni okus ali športno pripadnost, pa se rad od srca nasmeji. V Špas teatru pripravljajo nepozabne predstave z najbolj znanimi imeni slovenske komedije. Razveselite tudi svoje najmlajše in jih presenetite z nepozabnim doživetjem na predstavi Maša in medved na ledu.

Vstopnice za dolgo pričakovani koncert skupine Green Day že v prodaji.
Vstopnice za dolgo pričakovani koncert skupine Green Day že v prodaji. FOTO: OMV vstopnice

Ustavite se torej na vam najbližjem bencinskem servisu OMV z Multi točko (seznam najdete tukaj in si priskrbite vstopnice za nepozabno leto 2017! Na voljo so vstopnice preko sistemov Eventim.si, Olaii.com in Mojekarte.si. Poleg koncertov in športnih prireditev doma in v bližnji okolici so na Multi točki tudi vstopnice za kulturne prireditve in predavanja, razstave in sejme ter mnoge druge dejavnosti. Podrobnosti preverite na spletni strani, kjer boste našli tudi druge storitve, ki na bencinskih servisih OMV z Multi točko. Poleg nakupa vstopnic lahko plačate položnice, vplačate športne stave, poskrbite za svoje finančne transakcije in še marsikaj.

Združite torej prijetno s koristnim. Na poti se ustavite na bencinskem servisu OMV in poskrbite za svoje opravke!

OMV vstopnice - 3
OMV vstopnice - 3 FOTO: OMV vstopnice

Naročnik oglasa je OMV Slovenija, d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3