Tujina
Oglas

GoOpti je finalist prestižne nagrade Cloud Innovation World Cup za leto 2013/2014

Ljubljana, 23. 06. 2014 10.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

GoOpti je v kratkem času svojega obstoja naredil pravo revolucijo na področju obetavnih rešitev v oblakih.

GoOpti - 1
GoOpti - 1 FOTO:

Naša spletna stran, ki temelji na oblačni platformi za pametno upravljanje potniškega prometa, nam je prinesla veliko prestižnih in zavidljivih naslovov, med katerimi izpostavljamo sledeče nagrade.

- GoOpti kot FINALIST IZBORA CLOUD INNOVATION WORLD CUP 2013/2014

Letos nam je naša nova oblačna Saas platforma prinesla mednarodno priznanje na tekmovanju Cloud Innovation World Cup 13/14. Potencial GoOpti-ja z inovativno spletno rešitvijo nizkocenovnih prevozov je prepoznal neodvisni odbor strokovnjakov na področju računalniških oblakov in nas izmed 250 najboljših na svetu uvrstili med prve 4 finaliste za nagrado Evolve Insurance Award, kar je izjemen in mednarodno priznan dosežek.
 

- GoOpti kot ZMAGOVALEC EUROCLOUD SLOVENIJA 2014

GoOpti je prejšnji teden osvojil nagrado EuroCloud Award za najboljši primer uporabe storitve v oblaku, ki jo v imenu evropskega združenja EuroCloud, podeljuje Gospodarska Zbornica Slovenija.

GoOpti - 2
GoOpti - 2 FOTO:

Prejemniki nagrade so nagrajeni za oblačne storitve, ki prebijajo slovenske meje in se uveljavljajo na svetovnem trgu. GoOpti kot zmagovalec nacionalnega tekmovanja bo v konkurenci z drugimi sodelujočimi državami tekmoval za evropsko EuroCloud nagrado. Med EuroCloud člani so tudi velikani informatike kot so Amazon, McAfee, Microsoft, Panda Security in drugi.

- GoOpti kot PREJEMNIK NAGRADE ZA NAJBOLJ INOVATIVEN POSLOVNI MODEL V SLOVENIJI

GoOpti - 3
GoOpti - 3 FOTO:

Za inovativne dosežke v turizmu smo na domačih tleh že leta 2012 prejeli nagrado Sejalec, poslovni model širitve, podprt z oblačnimi tehnologijami, pa nam je lani prislužil posebno priznanje za najbolj inovativen poslovni model v Sloveniji na 8. Slovenskem forumu inovacij, kjer so vsako leto nagrajeni najbolj inovativni izdelki, storitve in poslovni modeli.

Obiščite našo spletno stran www.GoOpti.com in se prepustite inovativni oblačni SaaS platformi, ki jo priznava tuja in domača stroka obenem pa omogoča preprost sistem iskanja in nakupa nizkocenovnih prevozov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3