Tujina
Oglas

FXLider vsem bralcem 24ur podarja 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Microsofta na svetovni borzi

Ljubljana, 12. 05. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Nedavna izjava CEO-a Microsoft-a Satya Nadella, da bo Microsoft v prihodnosti veliko bolj samozavestno ustvarjal dobiček, kot je to bilo v preteklosti je odjeknila na Wall Streetu.

FXLIDER
FXLIDER FOTO: FXLIDER

FXLider vsem bralcem 24ur podarja 50 evrov za uspešen začetek trgovanja s ceno delnic Microsofta in drugih največjih podjetij na svetovni borzi, edini borzi na kateri lahko vlagatelji zaslužijo tako takrat ko cene delnic rastejo, kot takrat, ko cene delnic padajo.

Odkrijte svetovno borzo – Prevzemite 50 EVROV tukaj

Po dvournem sestanku direktorja Microsofta in finančnih analitikov, je predložen plan, po katerem bo prihodnje poslovanje podjetja znatno manj odvisno od programskih proizvodov povezanih z namiznimi računalniki.

’Na ta način se Microsoft skuša odmakniti od prodaje programskih paketov, ki prinašajo enkratne prihodke od prodaje k predplačniškem modelu, kot je to primer z Netflixom ali pogodbami z mobilno telefonijo. Da bi ta predplačniški poslovni model uspešno deloval, bo Microsoft moral razširiti bazo uporabnikov operacijskega sistema Windows. Zaradi tega je odločeno, da se bo Windows preoblikoval, tako, da se lahko uporablja tako na mobilnih napravah, kot tudi na tradicionalnih prenosnih računalnikih’ pravijo v FXLider-ju.

Po ocenah Microsoft-a, bi morale naročnine na programsko opremo pritegniti večje število uporabnikov, katerim bi se sčasoma ponudila tudi možnost, da se naročijo na druge proizvode, kot so mobilne aplikacije, kar pa bi kot končni rezultat prineslo tudi večji prihodek na uporabnika.

’Tudi drugi proizvajalci programske opreme, kot so Oracle in Adobe Systems pripravljajo podobne spremembe. Tako oni, kot tudi Microsoft skozi inovacije poskušajo v očeh investitorjev ostati podjetje, ki se še vedno razvija, in ne podjetje, katerega najboljši dnevi so v preteklosti’ pravijo v FXLider-ju.

Vendar pa bo transformacija Microsofta bolj zapletena od drugih podjetij zaradi velikega števila že obstoječih uporabnikov, tako osebnih kot korporativnih računalnikov.

Odkrijte svetovno borzo – Prevzemite 50 EVROV tukaj

Kot posledica novega poslovnega modela za Windows, Microsoft pričakuje močno rast prihodkov, vsaj na kratek rok. Tekom aprila je cena delnice tega podjetja porasla za 23.50%.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif*FXLider ima ekskluzivno sodelovanje s Fortrade Limited – podjetjem avtoriziranim in reguliranim v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Opozorilo o tveganju in odklanjanju odgovornosti

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finačnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za Vas. Izgube lahko presežejo vaše depozite in od Vas bi se lahko zahtevalo, da izvršite dodatna vplačila. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. FXLeader ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3