Slovenija
Oglas

Free Luža 8, Krvavec, 7. 4. 2013

Ljubljana, 04. 04. 2013 08.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Zimsko vzdušje se iz dneva v dan podaljšuje, od nedelje pa že lahko rečemo, da bomo ne samo koledarsko, temveč tudi dejansko prešli v pomlad.

S pomladjo pa poleg višjih temperatur nestrpno pričakujemo tudi tradicionalni adrenalinski vikend Luža 6. in 7. aprila na Krvavcu.

Filip Flisar na Luži 2012 (Foto: David Bole)
Filip Flisar na Luži 2012 (Foto: David Bole) FOTO:
Dogodek, na katerem se zimska in poletna sezona združita v spektakularno doživetje, dosega široko gledanost po vsej Sloveniji, vsako leto pa poleg številnih znanih obrazov iz sveta športa (Filip Flisar, Saša Farič, Rok Perko) privablja tudi vedno več gostov in tekmovalcev iz tujine. Za sproščeno vzdušje in zabavo bo poskrbljeno z DJ-ji, snežnim barom, BBQ, hostesami, družabnimi igrami na snegu ter premierno Tunel apres zabavo na Plaži.

Luža se začne v soboto 6. aprila z uradnim treningom ob 13.00. Glavno dogajanje pa bo v nedeljo, 7. aprila, od 10. ure. Za ta konec tedna bo podaljšano tudi obratovanje smučišča. Več o programu in druge info na: www.luza.si

Akrobatski skoki, zabava z DJ-em, snežnim barom in žarom, koktejli, družabnimi igrami na snegu in še veliko več. Lužo je enostavno treba doživeti. (Foto: David Bole)
Akrobatski skoki, zabava z DJ-em, snežnim barom in žarom, koktejli, družabnimi igrami na snegu in še veliko več. Lužo je enostavno treba doživeti. (Foto: David Bole) FOTO:
SPOMLADANSKA SMUKA, 2. 4. 2013
2. aprila 2013 smo skrajšali urnik obratovanja ter znižali cene smučarskih vozovnic. Naprave na smučišču obratujejo med 8.15 in 13.00, blagajna na spodnji postaji kabinske žičnice med 7.45 in 15.00, prevoz s kabinsko žičnico poteka po ustaljenem urniku med 8.00 in 17.00. Za odraslo karto je treba odšteti 20 EUR, študenti, mladi in seniorji smučajo za 18 EUR ter otroci za 12 EUR.

V primeru ugodnih vremenskih razmer bomo urnik obratovanja prilagodili/podaljšali. Ažurni urnik obratovanja bo dnevno objavljen na naših spletnih straneh poleg snežnih razmer v živo.
(Foto: David Bole)
(Foto: David Bole) FOTO:

PONEDELJEK–PETEK AKCIJA 2 ZA 1
Nakup smučarskih vozovnic po prodajni akciji 2 za 1 velja od ponedeljka do petka ob predložitvi BIG BANG oziroma MERKUR kupona na blagajnah smučišča Krvavec na dan smuke.
Ob nakupu ene smučarske vozovnice je enaka ali cenejša vozovnica na ta dan brezplačna. Ugodnost velja na znižane cene dnevnih kart.
Kupon se izpiše na računu ob nakupu v kateri koli trgovini Big Bang od 28. 3. 2013 oziroma kateri koli trgovini Merkur v obdobju od 29. 3. 2013 do konca smučarske sezone in je unovčljiv od 2. 4. 2013 do konca smučarske sezone.

SOBOTA, NEDELJA – DRUŽINSKI DAN

Ob nakupu ene odrasle smučarske vozovnice med vikendom podarimo eno otroško dnevno karto za ta dan.
Ugodnost velja v času spomladanske smuke od 2. 4. na znižane cene dnevnih kart.

TRENUTNE SNEŽNE RAZMERE
Letošnjo pomlad na Krvavcu z obilno snežno podlago ter urejenimi površinami zagotavljamo odlično spomladansko smuko. Vse naprave na smučišču obratujejo, prav tako šola smučanja ter izposojevalnica opreme. Ta konec tedna, ko gostimo Free Lužo na Krvavcu in pričakujemo precejšnje izboljšanje vremena, bomo spomladanski urnik obratovanja naprav podaljšali.

Poletni park Krvavec nudi obilo možnosti aktivnega preživljanja prostega časa in zabave na prostem. (Foto: Rožle Bregar)
Poletni park Krvavec nudi obilo možnosti aktivnega preživljanja prostega časa in zabave na prostem. (Foto: Rožle Bregar) FOTO:

PREDPRODAJA VSTOPNIC ZA POLETNI PARK
Do konca smučarske sezone 2012/2013 je mogoče kupiti vstopnice za Poletni park Krvavec po ugodnejši ceni.
Poletni park Krvavec nudi obilo možnosti aktivnega preživljanja prostega časa in zabave na prostem. Pester nabor aktivnosti obsega plezalni pustolovski park na drevesih z napravami različnih težavnostnih stopenj, Scott kolesarski park, vožnjo z gorskimi karti in gorskimi skiroji, plezalni stolp, trampolin, poligon za lokostrelstvo, gibalno-spretnostni poligon, igrišče za frizbi golf, pri katerem je treba s frizbiji zadeti ciljni koš, in 100-metrski spust s tubo oziroma posebno zračno blazino.
Z eno vstopnico do vseh aktivnosti
Vstopnica Poletni park omogoča uporabo vseh produktov znotraj Poletnega parka, enkratni dostop in sestop s kabinsko žičnico ter neomejeno število voženj s 4-sedežnico Tiha dolina v času obratovanja Poletnega parka brez dodatnih doplačil (izposoja rekvizitov in koles Scott Voltage je vključena v ceno). Več o Poletnem parku.

Številnim zabavnim dogodkom na smučišču Krvavec lahko sledite na naši spletni strani oziroma Facebooku.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja