Tujina

FOTO in VIDEO: Objavili posnetek domnevnega napadalca

Burgas, 19. 07. 2012 08.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
Avtor
STA/Reuters
Komentarji
248

V bombnem napadu v priljubljenem bolgarskem letovišču Burgas je umrlo sedem ljudi. Na Sončni obali so tudi slovenski turisti, ki pa o predčasnem odhodu domov ne razmišljajo. Bolgarski notranji minister je potrdil, da je napad izvedel samomorilski napadalec.

V bombnem napadu na avtobus, poln izraelskih turistov, v priljubljenem bolgarskem letovišču Burgas je umrlo sedem ljudi, 34 je bilo ranjenih. Med mrtvimi je pet Izraelcev, bolgarski voznik avtobusa in samomorilec, ki je sprožil bombo.

Okoli 70 izraelskih turistov, ki so bombni napad preživeli, so s posebnim vojaškim letalom že prepeljali v Tel Aviv. Vidno pretresene potnike so nemudoma razporedili po številnih bolnišnicah po vsej državi.

Bolgarski notranji minister Cvetan Cvetanov je danes potrdil, da je napad izvedel samomorilski napadalec. "Pri sebi je imel ponarejeno vozniško dovoljenje ameriške zvezne države Michigan," je dejal.

Bolgarske oblasti so objavile posnetek nadzornih kamer, ki so na letališču kakšno uro pred napadom posnele domnevnega napadalca. Moški na posnetku je oblečen v kratke hlače in deluje kot turist. Ima dolge lase in nosi nahrbtnik, ki ga je kasneje odložil v del prtljažnika avtobusa, kjer je nato odjeknila eksplozija. Moški se sprehodi po terminalu, nato pa le malo pred eksplozijo zapusti stavbo. Star naj bi bil 36 let, bolgarske oblasti pa se s pomočjo DNK, ki so jo vzele z njegovih posmrtnih ostankov, trudijo ugotoviti njegovo identiteto.

Nadzorne kamere so na letališču posnele domnevnega napadalca.
Nadzorne kamere so na letališču posnele domnevnega napadalca. FOTO:

V Bolgariji trenutno letuje 180 Slovencev

Na Sončni obali, kamor so bili namenjeni turisti, počitnikujejo tudi slovenski turisti. Kot je za 24ur.com povedal Uroš Pečar, predstavnik turistične agencije Kompas, ki je trenutno na Sončni obali, nihče od Slovencev ne razmišlja o predčasnem odhodu. Po njegovih informacijah se bodo predčasno vrnili le tisti izraelski turisti, ki so bili na letalu, ki je včeraj pred eksplozijo pristalo na letališču.

Kot pravi, turisti ne čutijo napetosti, saj tisti, ki ne gledajo televizije, sploh ne vedo, da se kaj dogaja. Turistom je sicer pojasnil dogodke in le-ti so potem domače pomirili, da je vse v redu. Trenutno sicer v Bolgariji, tako na Sončni kot na Zlati obali, letuje 180 slovenskih turistov.

Iz Izraela so danes v Burgas prispeli izraelski reševalci, zdravniki, specializirani za žrtve atentatov, ter diplomati.

Kot smo poročali že včeraj, naj bi bil na letališču, kjer je odjeknila eksplozija, tudi slovenski državljan. Pečar je dejal, da je očitno potoval v lastni režiji in ga ni na seznamu mrtvih ali poškodovanih. A danes so bolgarske oblasti sporočile, da gre pravzaprav za slovaškega državljana.

Burgas ob Črnem morju je priljubljena turistična točka za izraelske najstnike ob koncu srednje šole. Bombo v avtobusu je razneslo okrog 40 minut po pristanku letala s turisti na letališču v Burgasu. Letališče so po napadu zaprli, promet pa preusmerili drugam.

Danes ob 18. uri so letališče spet odprli. Cvetanov je ob tem sporočil, da so varnostni pregled letališča končali ob 14. uri, nato pa so tudi očistili celoten teren.

Izraelski premier za napad obtožil Iran

Izraelski premier Benjamin Netanjahu je za napad nemudoma obtožil Iran, saj je bil napad v Bolgariji podoben tistim v Indiji, Gruziji, Keniji ter na Cipru in Tajskem v zadnjih nekaj mesecih. Zgodil se je na 18. obletnico bombnega napada na judovski center v Argentini, kjer je umrlo 85 ljudi, argentinski preiskovalci pa so ugotovili, da je za njim stal Iran.

Izraelski predsednik Šimon Peres pa je na svoji Facebook strani zapisal, da bo Izrael ukrepal ob vsakem dejanju terorizma. "Za kaj takega imamo sredstva in smo odločeni, da v tem duhu tudi ukrepamo," je še dodal.

Izraelski obrambni minister Ehud Barak pa je na izraelskem radiu dejal, da se Izrael sooča s svetovnim valom terorizma po naročilu Irana. Po njegovih besedah je napad v Bolgariji izvedel pripadnik libanonskega šiitskega gibanja Hezbolah po naročilu Irana.

Iran je v odzivu dejal, da zavrača obtožbe. Izrael, "ki je odgovoren za teroristična dejanja v Libanonu, Palestini in proti iranskim jedrskim znanstvenikom", je tiskovni predstavnik iranskega zunanjega ministrstva Ramin Mehmanparast obtožil za neutemeljene obtožbe, da bi "pozabil na svojo teroristično naravo". Izrazil pa je odločno obsodbo "vseh terorističnih dejanj". Hezbolah pa se na obtožbe sploh ni odzval.

Napad obsodilo tudi MZZ

Incident je že včeraj obsodil ameriški predsednik Barack Obama in zagotovil, da bodo ZDA pomagale odkriti in kaznovati odgovorne. Dejal je, da moli za žrtve nezaslišanega napada na nedolžne civiliste in za njihove družine ter znova potrdil neomajno zavezo ZDA izraelski varnosti.

Kot so navedli na zunanjem ministrstvu v Ljubljani, Slovenija teroristični napad ostro obsoja ter poziva k razkritju in obsodbi storilcev. Dodali so, da so najvišji predstavniki države izraelskemu političnemu vodstvu posredovali sožalne brzojavke, Slovenija pa izraža globoko sožalje družinam in svojcem umrlih nedolžnih civilistov in upa, da bodo ranjeni čim prej okrevali.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (248)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Darius Vaas
20. 07. 2012 11.35
+4
Kako se je že začela vojna v Vietnamu? Aja! S streljanjem na ameriški patruljni čoln. Leta pozneje je član tistega patruljnega čolna pričal, da na njih tisti dan ni nihče streljal! Infadel, da mi je vedet kje ti piješ kavo....
Infadel_no1
20. 07. 2012 12.42
-1
Boš mogel pa še enkrat prebrati!!! Ker izgled ti branje ne gre in ne gre! Drugače pa je vojna že trajala, vojno ki so zakuhali kitajci! Naštiman napada na ladijo pa je bil kao povod da se je amerika vključila v vojno!
janez6bb
20. 07. 2012 12.56
-1
darius ni vreden, ker ne bo nikoli dojel:)
janez6bb
20. 07. 2012 12.57
-1
olyca
20. 07. 2012 09.11
+8
Zopet ameriška natolcevanja, iščejo nedokazanega krivca, ker jim pač je Iran trn v peti.
ppetrov5
20. 07. 2012 08.43
+9
Infadel...Se ti zdi da se geostrateška območja širijo z demokracijo ? Oz..z diplomacijo? No če misliš tako, potem se vsekakor motiš! Pojdi malce po novejši zgodovini in poglej kako se je ozemlje dodeljevalo..oz..kradlo! Stožec Južne amerike je CIA na silo odstavljala DEMOKRATIČNO izvoljene predsednike ( Allende ) in postavljala dikatorje ( Pinochet itd,...) Seveda za globalni ekonomski interes velikega igralca! ( Svobode trga in prostega kapitala iz tujine.) Tak igralec pa definitivno je tudi Izrael! Samo čudno je da politika Izraela še ni dognala da je njihov boter torej " ZDA " V preteklosti vse svoje igralce nasilno odstranil iz igre ko je slednji z njihovo mamutsko ( vojaško ) pomočjo uspel doseči.Seveda v prid ameriškega interesa! To se je zgodilo z Bin Ladnom in posledično z talibani in isto se je zgodilo z Sadam Huseinom.kot so razbili neuvršečene beri Jugoslavijo in Libijo itd....tako se bo zgodilo z Izraelom.Vse kar mora Izrel narediti je to da zbudi Iran...Potem bo pa čudežno priletel stric Tom in z pomočjo združenih narodov igral nekega kvazi mednarodnega policaja! Torej nasilno odigral igro do konca katero je sam začel! In veš zakaj? Ne samo zaradi nafte!.....Temveč zaradi širjenja neoliberalizma! To je apriporij..Narod po njihovi ideologiji ne sme oz.ne more živeti z čistim denarjem..Ampak z nevidnim kapitalom in dolgovi..Ti je um kapitalizma in to je nas vse uničilo...In prej kot slej mora tudi države v katerih cveti nek " Socializem" oz,..zmerna diktatura...katera seveda deluje čisto pošteno..Tako kot je bilo to v Jugoslaviji! Nekateri se pritožujejo češ da je bil to podivjan diktator ! Jaz osebno pa mislim da lahko demokracijo dosežeš samo z trdo roko in poštenostjo do delavskega naroda!Vse lopove in tiste ki to želijo postati pa jih moraš na silo odstraniti oz..poslati v Gulage ali gole otoke! Ampak ta definicija ni več moderna niti na žalost ni v večini in interesu velikih igralcev!! In za širjenje take ideologije svobodnega trga pač ni težko žrtvovati par svojih državljanov! Kar se pa Izraelsko Palestinskega konflikta tiče...pa verjemi da niti eni niti drugi ne vedo več zakaj se pri tej igri pravzaprav gre...Kaj šele mi hlapci! Definitivno je Anglija zgrešila ko je odšla iz te kolonizacije..In številka 500.000 naseljenih Izraelcev bi morala ostati vse do sedaj pa bi regija bila bistveno bolj mirna! Tako pa se je slika totalno obrnila..samo poglej zemljevid Palestine pred vojno in sedaj 70 let po vojni pa ti bo vse jasno kdo je apetitlih do ozemlja!
antonino
20. 07. 2012 08.04
+6
TALE MI PA RES NE DELUJE KOT NEKI IRANEC - a ga ni škoda za neke bolane interese nekoga....
janez6bb
20. 07. 2012 08.24
+12
KER NI IRANEC:) Zahod potrebuje izgovor za napad na iran, klasični false flag, zgodovina se samo ponavlja.
HooplaToopla
20. 07. 2012 05.46
+6
Musliman se je zamaskiral v bolgarskega hipija. Svašta.
Infadel_no1
20. 07. 2012 10.17
Tudi burke so že nosili, pa se čudiš! Si predstavljaš da musliman ki ne mara žensk, ki so jim manj vredne se obleče v žensko!
ughiue
20. 07. 2012 00.02
+3
zakaj ni pršu z ruzakom v parlament
upornik_007
19. 07. 2012 23.31
+5
kmalu lahko pricakujemo napad na iran...
HooplaToopla
21. 07. 2012 01.23
Če ne bodo ZDA kar po Bolgariji usekali. Bolj enostavno in manj problematično.
rebelde
19. 07. 2012 22.08
+7
bi se smejal ko bi se mladic na kameri oglasil da je ziv in zdrav :)
upornik_007
19. 07. 2012 21.51
-4
neuradna novica izraelska bojna letala s polno bojno opremo odletela proti iranu...
dadocar
19. 07. 2012 21.55
+4
kaj ce bi ti kdaj kasn vir dal? ker si ze par dni nazaj pisal podobne zgodbice..
upornik_007
19. 07. 2012 21.56
-3
dadocar
19. 07. 2012 20.30
+21
Evo citiram z ruske agencije RT: Bolgarski mediji so ze identificiralii samomorilskega napadalca, ki se je razstrelil med izraelskimi turisti. Slo naj bi za Mehdi Ghezalija, alzirsko- svedskega islamista, ki je 2 leti prezivel v Guantanamu in so ga Americani aretirali v Pakistanu. Po 2 letih so ga Americani izpustili, Svedi niso vlozili nobene obtoznice,v sredo pa je tale mozakar rastrelil avtobus. Torej kje ste tisti pametnjakovici, ki ste obtozevali, da je kriv Iran. Mozna sta le 2 scenarija. 1)Mozakar je deloval po navodilih ZDA(zato so ga izpustili, kajti redke izpustijo s tam) in izvedel false flag operacijo 2) Mozakar je bil jezen na ZDA in Izrael, zaradi 2 let pekla, ki ju je prezivel v Guantanamu ter se sklenil mascevati.
dadocar
19. 07. 2012 21.27
+3
Hahaha ti pa si talent. Pakistanci so vecinoma sunitski muslimani, Iranci pa siitski. Ze stoletja med njimi ni neke bratske ljubezni, ti pa sedaj trdis ravno to :) V svetu so sunitski muslimani v vecini, siiti so zgolj v Iranu, Iraku in Siriji , v ostalih drzavah je stevilo zanemarljivo. Zakaj se pa potem v Siriji pobijajo, ce tako lepo sodelujejo siiti in suniti? Pa samo za informacijo Al Qaida, ki naj bi bila ena vecjih teroristicnih skupin je sunitska, to so potrdili tudis podporo sirski opozociji v boju proti Assadu in tudi sami posiljajo svoje borce v Sirijo. No zaj pa na wikipedio pogooglat kaj pomeni sunit in kaj siit,nato pa se vrni in se lepo opravici ker pises neumnosti :).
dadocar
19. 07. 2012 21.35
+4
al ti pa admin brise komentarje :) clovek je socuten in ti zeli prihraniti posmehovanje s strani forumasev, ki bi prebrali tvoj komentar :)
Infadel_no1
20. 07. 2012 10.19
+1
dadocar
20. 07. 2012 13.32
po moje je pa clovek socuten in ti zeli prihraniti posmehovanje :)
vesolec1
19. 07. 2012 19.42
+3
TO JE ČUPAKABRA,KAKI TERORIST;)
Infadel_no1
19. 07. 2012 21.21
+2
TO JE ČLOVK KI MU JE YOUTUBE IN ISLAM IZPRAL MOŽGANE!!!
dadocar
19. 07. 2012 21.31
+10
To je Otto voznik avtobusa v Simpsonovih hahaha
ppetrov5
19. 07. 2012 19.03
+9
Kot je ameriška vojna " INDUSTRIJA " Potrebovala 11 september za posredovanje v Iraku...Tako bo Izrael preko teh nastavljenih napadov an alstne državljane prišel do tihe podpore OZN-a za posredovanje oz..nasilno branitev lastne kontinuitete! Meni osebno totalno izrojeno! Ampak definitivno za tem napadom in še tistim ki bodo sledili stoji ogromna industrija in za vsem stari dobri igralci..Mossad, Cia.Vsem je Iran v napoto in njemu ter potihoma celotni arabski ligi pa je izrael!!! Samo Iran je bistveno drugačen cilj kot Irak...Dosti težji...In zaradi katerega bomo v prihodnosti čutili tudi posledice vsi kvazi evropejci!!! Če je bil pred drugo svetovno vzrok nacionalsocialsitična stranka bo definitivno sedaj svoje povedal Širiat Irana!!!! Pa pod nobenim pogojem ne zagovarjam " skrajno desničarskega kakršnegakoli gibanja" In tudi skrajnega tolmačenja Korana ne!! Sem katolik in spoštujem vse vere! Samo Iran bo globalni vzrok nekega hudega kolapsa nacij!
Infadel_no1
19. 07. 2012 21.14
-1
Hehe yotube dela, dokazano zgoraj! hehe ste biseri!!! Je pa malo nelogično da so za to potrebovali okoli 5 bombnih napadov letos pa še nič! Poavadi izraelci reagirajo čim jim koga ugrabijo, ali pa iztrelijo kakšno raketo ki predelč leti!! Aka Libanonsko-izraelski konflikt, Palestinsko- izraelski konflikt!!! In če bi bil žid, bi vedel, da za njih je najhujša stvar ubiti drugega žida, najslabše od vsega!!! In dvomim da bo Izrael ubijal svoje!!! Se pa ni za čuditi, tudi 10 let nazaj so vpili da so židje sami svoje vrgli v luft v diskotu sredi jeruzalema, izkazalo pa se je, in tudi piotrjeno je bilo da je bil na delu Hamas!
kim llsung
19. 07. 2012 21.35
+3
infadel ironija je,da se napadi dogajajo po istem principu in pred vsako vojno se zgodi teroristicni napad
Googlebot
19. 07. 2012 18.55
+7
nevem no meni se ne zdi kot terorist prej kot kak skater ali pa posluša kak metal! Bolj so mi sumljivi ostali ljudje na posnetku kot pa tale :D
curlie
19. 07. 2012 19.02
+6
terorist ne sme zgledti sumljiv! zato ti ni sumljiv :)
janez6bb
19. 07. 2012 18.47
-2
TO JE ČISTI irančan:) DA NI IZ KAKŠNE IRANSKE JAMe UŠEL
Infadel_no1
19. 07. 2012 21.15
+1
In sedaj si postal strokovnjak še za rase!!!!! Dobar je ta Youtube, kje se včlaniš?!?
janez6bb
20. 07. 2012 11.12
dreko123
19. 07. 2012 18.13
+9
ah spet ena ovčka sprana s strani cie al pa mossada - namen: spet obtožit iran pa razlog za napad in 3 sv. jedrsko vojno - iz miru naredit štalo!
asgard
19. 07. 2012 18.22
+4
Točno tako. Boji v Iraku, Afganistanu končani, nikjer se ne rabi kaj dosti orožja in nekje je treba narest eno bedarijo da bo orožarska industrija spet laufala. Če pride do vojne se grem borit za Iran !!!
Mohandas
19. 07. 2012 18.48
+2
Asgard... najprej bi blo fajn počistit naš domači prag. Že s tem boš posredno pomagal Irancem. Zionisti namreč molzejo tudi nas. Če se uprejo krave molznice, ne bodo mogli osvajati novih pašnikov.
Infadel_no1
19. 07. 2012 21.16
-1
Hehe aja tistih 250 napado zadnjih 5 let pa ni nič ali kako?!? Pa streljanje raketic na Izrael letos že preko 200, lani samo 1500 je to čist normalno za sosedske odnose ali kako že!!
dadocar
19. 07. 2012 21.52
+4
Ja Iran in izrael sta sosednji drzavi hahaha Clovek ti si geografijo verjetno presprical ali si naredil osnovno solo v ZDA hahaha
mare.florida
19. 07. 2012 17.44
+8
Važno da so spet reklame...SRAMOTA!!!!!
asgard
19. 07. 2012 17.41
+12
Kdo le malo pozna izraelske turiste ve iz kakšnega testa so. Jaz pa nisem musliman ne maram izraelcev. To je najbolj pokvarjen narod na svetu. Oni lahko vse, drugi pa nič. Pa tistih 6 miljonov. Še 10x tolk bi jih lahko blo pa se ne bi neč sekiral.Še dobro da je infrastruktura na Poljskem ostala, tako da samo še v gmajno po drva in gasa :)
neumenpes
19. 07. 2012 17.43
+3
MsZipy
19. 07. 2012 18.14
-7
slosap
19. 07. 2012 18.21
-5
asgard
19. 07. 2012 18.25
+7
asgard
19. 07. 2012 18.28
+14
p.s. mislim da v Slo. še velja svoboda govora !!! Ni to izrael ali USA
Mohandas
19. 07. 2012 18.51
+9
@asgard Verjami ali ne, ampak večina židov ne podpira zionistov, ki so odgovorni za to sranje. Tudi oni se jim upirajo in protestirajo tako v Izraelu, kot tudi drugod. Ampak tega na 24ur ne boš videl objavljenega.
ppetrov5
19. 07. 2012 18.52
+7
Ms Zipy in slosap.....Al zgodovine ne razumeta al so pa vajini možgani sprani..:S Sta se kdaj vprašala zakaj so iz ljubljane pred vojno napodili Žide? In kakšna je njihova ideja o svobodnem trgu? res ni ok da nekdo nekoga množično iztreblja..Do definitivno je za obsodit..Ampak narod in njegova mentaliteta je pa totalno izrojeno liberalistična..In vse je ok dokler je njim v interesu! Za ta cilj pa bi osebno iztrebili tudi vsakega slehernega slovenca!! In tudi jaz osebno jih preziram!!!!
dadocar
19. 07. 2012 20.10
+2
Mohandas kako potem hudica vedno izvolijo taksne ljudi, ki zagresivno zunanjo politiko, predstavljajo groznjo celotnemu svetu? Kajti konec koncev so oni tisti, ki odlocajo o zmagovalcu volitev mar ne? Manjsina v Izraelu se vsekakor ne strinja s taksno politiko, vecina pa se ravno po Tori in z ostalimi nezidi ravnajo kot s psi. Tako smo namrec oznaceni vsi nezidi v Tori. Tko da ti te zgodbice o miroljubnih zidih pripoveduj nekomu, ki jih ne pozna in nima slabih izkusenj z njimi.
dadocar
19. 07. 2012 20.12
+1
Infadel drzise ti lopate in krampa na gradbiscu, teme kjer moras pokazati nekaj inteligence pa prepusti drugim :)
Mohandas
19. 07. 2012 20.37
+0
dadocar... koliko ljudi pa trenutno podpira Janševo vlado? Cca. 25%. Pa je vseeno premier. Sploh pa je škoda govorit o njihovih voditeljih, kot da so posledica volilnega telesa. Vse njihove voditelje oz. kandidate (pa tudi naše) mora najprej "požegnati" plutokracija (v bitko gredo lahko sicer tudi brez tega žegna, ampak nimajo šans). Za izvolitev pa v največji meri poskrbijo mediji, saj oblikujejo javno mnenje, mediji pa so v lasti iste plutokracije. Če še ne veš, je predstavniška demokracija ena farsa od sistema. Zato volilnega telesa sam nikoli ne enačim s predstavniškim telesom, ki dejansko upravlja z državo.
dadocar
19. 07. 2012 21.42
+3
V vseh zahodnih "demokracijah" mediji odigrajo kljucno vlogo, vendar niso mediji tisti, ki obkrozijo na volitvah Netanjahuja in podobne, ampak prebivalci Izraela. Vedno pravim, da so ljudje tisti, ki na koncu odlocajo in so posledicni odgovorni za dejanja izvoljenih predstavnikov ljudstva. Izrael ima vedno nespremenjeno zunanjo politiko kar se tice Palestine in vecine sosed. V vseh teh letih pa volici niso ugotovili, da so jih speljali na led? Daj lepo te prosim ne mi rect, da sam verjames v to? V Sloveniji sta Virant in Zerjav speljala na led velik % volicev, ce jima uspe znova, si je ljudstvo samo krivo in naj ne joka zopet zaradi jansizma.
dadocar
19. 07. 2012 21.48
+1
Infedel Ti si svoje znanja o verstvih ze pokazal v odgovoru na moj komentar hahaha Verskih knjig ne preucujem ravno veliko, kajti verjamem edino sam vase in nic drugega. Vem pa, da v Koranu nikjer ne pise, da se morajo rastreljevati med nedolzne turiste. V Tori pa lepo pise, da so vsi nezidi psi in da je potrebno z nezidi ravnati kot s psi. Ta stavek me je sokiral, zato sem si ga zapomnil. Ja tako islam kot krscanstvo sta prepisovala dele iz Stare zaveze. Ce ti nisi vedel tega, ne sklepaj da tudi ostalii nismo vedeli :)
tomi.passion@gmail.com
19. 07. 2012 17.32
+2
Kako poceni trik...samo da bodo imeli izgovor za novo vojno, tokrat, bojim se, v svetovnem obsegu. Bolno.
neumenpes
19. 07. 2012 17.37
+1
ne ne... majo Iranci za sabo še Rusijo in Kitajsko tako da tukaj ni straha...
Infadel_no1
19. 07. 2012 21.23
-1
DONT BE SO SHURE! hehe le zakaj imajo rusi skune vaje z evropejci le zakaj! Pusti ti ruse, še vse so okoli prinesli, na koncu pa se sladko smejali! Konec koncev so tudi z nemci se menili kako si bodo kaj razdelili potem je bilo pa kaj?!? Rus pa laž sta brata!
Hesus_Hristus
19. 07. 2012 17.29
-2
Ja, gotovo so se vsi potniki izraelskega porekla lagali kdo je podtaknil bombo, vsi so včlanjeni v Mossad, veja oblasti iluminatov, kaj ne vidite, še v našo pisavo so se vtihotapili, in to kar v času rimljanov, črka A je v obliki piramide, še na denarju je piramida iluminatov!!! Presneti nekrščanski, brezverniški kult ki se je uradno pojavil v imperialni Nemčiji, da se je zoprstavil svetorimskemu cesarstvu, in spodkopaval naše krščanske vrednote! Vsepovsod so! Še iztrebki se postavljajo v obliki piramide, oziroma stožca, kar je tudi znanilo prihoda NWO!!! Skrijmo se!
dadocar
19. 07. 2012 20.17
+3
Kako lahko premier zidov obtozuje nekoga brez razloga? Tisti rasta man na posnetku nikakor ne zgleda kot Iranec. Ko bodo imeli konkretne dokaze, da je napadalec Iranec in dokaz o tem, da je tega cloveka poslau Iran, bom verel. Do takrat lahko samo recem, zidovska posla.
Infadel_no1
19. 07. 2012 21.39
-3
Kako lahko Iran nekoga obtoži brez dokazov, še preno so preštelki trupla?!? Temu se reče sovraštvo!!!!
Infadel_no1
19. 07. 2012 21.42
-4
Jerad
19. 07. 2012 17.26
-8
dobra reklama za adidas