Tujina

FOTO: Homoseksualci na kritike istospolnih porok odgovorili s poljubi

Los Angeles, 04. 08. 2012 15.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ker je vodja verige s hitro prehrano Chick-fil-A priznal, da je proti istospolnim porokam, se je množica homoseksualcev odločila, da se bo poljubljala pred vhodom v njegove restavracije. "Naša ljubezen je tako dobra kot heteroseksualna," pravijo udeleženci.

Veriga restavracij s hitro prehrano Chick-fil-A je družinsko podjetje z več kot 1600 poslovalnicami, večinoma na jugu ZDA. Tako kot po piščančjih zrezkih in sendvičih je znana po svoji krščanski usmerjenosti. Predsednik uprave družbe Dan Carthy je v zadnjem času večkrat javno priznal, da je proti istospolnim porokam.

Carthy je nedavno v radijskem intervjuju denimo dejal, da ZDA "kar kličejo po božji sodbi", s tem ko omogočajo istospolne poroke. Te so dovoljene v šestih ameriških zveznih državah, po teh izjavah pa se je na Carthyja vsul nov plaz kritik homoseksualnih organizacij.

V znak podpore je republikanski politik in medijska osebnost Mike Huckabee pred dneva dnevoma oklical "dan spoštovanja Chick-fil-A". Na ta dan se je v restavracije zgrnilo veliko število njihovih podpornikov, zaradi česar je imelo podjetje rekordno prodajo.

Dan kasneje, v petek, so na pobudo odgovorili aktivisti za pravice istospolno usmerjenih in ga oklicali za "dan istospolnih poljubov". Na ta dan so se geji in lezbijke pred restavracijami Chick-fil-A javno poljubljali. "Državi in družbi Chick-fil-A želimo pokazati, da je naša ljubezen prav tako veljavna, prav tako resnična in prav tako dobra kot heteroseksualna," so sporočili organizatorji shoda v Dallasu. Pod peticijo na spletu se je podpisalo več kot 14.000 ljudi.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (225)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Angela Franko
05. 08. 2012 06.49
-3
Nehajo naj ,ker z temi svinjarijami si ustvarjajo vedno več sovražnikov .To naj delajo doma,ker je za večino še vedno nesprejemljivo!
Mato1984
05. 08. 2012 10.08
+8
glej potem je svinjarija ko se tudi ti poljubljaš v javnosti,negled na to kaj si??
Taip Bushido
05. 08. 2012 03.49
-3
ej k bom vido dva jelena da se ....takrat pa bom res reko to je naravno!!!!!
Fickolin
05. 08. 2012 08.00
+10
verjetno ne boš vidu dva jelena ko mata odnos, lahko pa vidiš 2 pingvina, 2 delfina in še 434 ostalih živalskih vrst, ki so znane po homoseksualnem odnosu. In zdej se vprašaš zaka se o tem nismo učil pri biologiji? Zato ker se niti o homoseksualnosti pri ljudeh nismo, ker tega kao ni. Pa še nekaj. A veš da obstajajo pri 436 živih bitjih homoskualsni odnosi in samo pri eni vrsti se je razvila homofobija oz. sovraštvo do homoseksualcev. Uganeš pri kateri?:)
jankolino
05. 08. 2012 08.11
-4
OD vseh teh vrst pa so ta vedenjski vzorec opazili v živalskih vrtovih. Spet eden temeljnih razlogov da to ni naravno. ZOO je je človek naredil z namenom ki ga vsi poznamo, se pravi da živali ne živijo v svojem naravnem okolju . Tako da te teze ne kupim.
sonas
05. 08. 2012 09.59
+3
una dva pingvina... sta se razšla zaradi pinvginke... a o tem pa ste pozabili poročati????
dannyer
05. 08. 2012 12.40
+1
Andrej Fister s človeškim posegom le po prosim
dannyer
05. 08. 2012 12.42
+1
to je dokazano ne vem kako si drznejo to ven metati res sramota z injekcijami in drugo opremo so cepili tiste primerke potem je laboratorijem ustvaril muhe in jih namenoma spustili ven da so rekli lej naravno res smešno
WikiX
05. 08. 2012 02.16
+0
Ali lahko obstaja življenje brez seksa? Vprašajmo se bolj podrobno, recimo da se na nekem samotnem otoku znajde skupina dojenčkov moškega in ženskega spola, ki imajo na voljo dovolj hrane in tam odrastejo, vendar nihče ne zna govoriti nobenega jezika in seveda ne poznajo nobenih civiliziranih navad, ničesar. Za večino si je težko zamisliti že, da ne bi znali niti ene same besede, saj potem ne bi mogli ničesar opisati, niti ene same izražene misli, vendar to še ne pomeni, da si ne bi znali nič predstavljati ter zapomniti, ker si svoj lasten in vsem drugim povsem nerazumljiv jezik ustvarijo tudi možgani sami. Moje vprašanje je, kakšne spolne navade bi prakticirala takšna izolirana skupina deklic in dečkov, bi sploh povezali spolno slo z razmnoževanjem vrste? Otroški spomin se namreč začne precej pozno, pri večini živih bitij možgani najprej preidejo fazo nastajanja podzavesti, s katero koordinirajo predstavo o svojem telesu z okoljem, iz te fuzije raznih čutnih odzivov nastanejo vsi ostali opisi realnosti oziroma zavestna iluzija, ki temeljni na biološki mehaniki, omejenih izkušnjah in spominu.
WikiX
05. 08. 2012 02.16
-1
Poglejmo si homoseksualno teorijo, po tej bi se najprej družili med sabo predstavniki istega spola, z naključnim draženjem spolnih organov naj bi razvili prve spolne navade, ki bi jih tradicionalno prakticirali, kot igro in zabavo. Dokler se ne bi kdo opogumil in bi spomnil za šalo početi kaj zabavnega s šibkejšim in čudnim nasprotnim spolom. Takrat bi se zgodilo dvoje, stik penisa in vagine bi bil bolj ali manj prijeten od stika z analno odprtino in če bi mučenec zdržal prve dražljaje, bi ženska zanosila. Ženske ne bi vedele, kaj je to otrok, mogoče bi si mislila, da je kaj takega pojedla in bi tisto vrgla stran oziroma pustila na soncu, naj se znajde, saj bi ji bile opice recimo bolj zabavne, vendar ker bi se naključni seks pogosto dogajal, saj bi bil drugače dolgčas, bi nekaj dojenčkov le preživelo in omogočilo naključno ohranjanje vrste. Po heteroseksuualni teoriji, bi najprej odkrili nagonsko privlačnost do nasprotnega spola in bi se med muzanjem nezavedno zapletli v spolne odnose, zaradi biološke kompaktibilnosti teles, matere pa bi skrbele za novo življenje, ki je iznenada pokukalo iz njih, potem ko so že mislile, da jih obsedajo zli demoni in so zbolele. Mater dojenčka nagonsko stinse k prsim, ki so naravno polne mleka, bradavičke pa so občutljive na dražljaje. Homoseksualni odnosi, do katerih bi lahko prišlo med prerivanjem in borbenimi igrami, bi bili označeni kot boleče mučenje in ponižanje, saj enako kot ženske, vsak človek najprej stisne svoje telesne odprtine, kadar se jih dotika nek tujek, privlačnost med moškim in žensko njo pripravi, da nagonsko sproti svoje vaginalne mišice, tudi po prvem stiku, ki je lahko precej boleč, da poroda ne omenjamo. In zakaj bi se potem kdo sploh dotikal takšnih bitij? Ko so pa tako lepe...
Angela Franko
05. 08. 2012 06.50
+2
Boš napisal Evangelij za peeeeeeeeeeeeeeeee
jankolino
05. 08. 2012 08.04
-2
hehehe, zelo poglobljeno, vednar mislim da bi bil dovolj če bi rekel/a to ni naravno:)
WikiX
05. 08. 2012 09.07
-1
Eh,brez zaključka tak prosti komentar nima smisla, tokrat sem izpustil le mnenje stroke, ker je itak brez veze, sicer pa izbrišite še tega, če se vam ne zdi primerno. Že samo rojstvo novega človekolikega živega bitja bi sprožilo v skupnosti neko religijo, zakaj prav ona, zakaj edino šibkejša bitja, z izraženimi prsmi, brez jajc in bingeljna? Vsa ta izkustvena spoznanja vodijo v prvo družinsko skupnost, medtem ko homoseksualnost le v razne borbene rituale, ki se lahko ohranja le med medsebojnimi spopadi in s stiki z drugimi plemeni, bolj zaskrbljujoča sta incest in pedofilija, vendar je tudi tu narava poskrbela za prirojene čustvene filtre, ženske so spolno privlačne šele po določeni starosti, družinski člani pa mogoče zaznavajo celo sorodne feromone, ki stimulirajo ali odvračajo od spolnosti. Vonj v današnji izumetničeni družbi nima posebnega pomena, včasih pa je bil mogoče celo najbolj pomembno čutilo, saj vonja ve potujejo skoraj kot radijski signali, okoli ovir in na velike razdalje. Zanimivo je tudi, da kmetu gnoj ne smrdi, zavaljene gospodinje se ne vonjajo izpod pazduhe, športniki ne vonjajo svojega švica, zdrznemo se bolj na kemične odplake, ampak to je že druga zgodba. Iz antropološkega stališča je torej bolj verjetno, da je homoseksualnost privzgojena in nenaravna, v biološkem pomenu besede, vendar ne pa tudi nemogoča, kot vse ostale deviacije razvoja zavesti in razuma posameznika. Pravzaprav je največji čudež že to, da se večina ljudi rodi zdravih, brez spolnih organov takšne debate ne bi imele nobenega smisla. In zakaj se ni nobena kultura razvila na porivanju buč in jagenjčkov, mar njihova vsebina ni dovolj topla in sočna, ker se jim ne da nič dopovedati mogoče? Saj prvi ženski se tudi ni dalo, pa je na koncu očitno vseeno sama doumela, kljub neznosnemu trpljenju, poniževanju, mučenju in zatiranju šibkejšega spola, nas imajo še vedno rade. Z nami že 100.000 let!
Faust
05. 08. 2012 02.04
+8
Sam radi se imejte pa bo svet veliko lepši
vzhod
05. 08. 2012 00.06
-7
Kako je nastala zemlja? Nekoč v neskončnosti je izbruhnila vojna v nebesih.Tam je Bog in pa na milijone angelov.Bog je ustvaril angela ki mu je ime Lucifer..bil je tisti ki nosi luč..torej širil je božje učenje med angeli.Lucifer je čes čas bogu zavidal,Lucifer je sam hotel postati bog zato je med angele širil slabe govorice o bogu,govoril je da bog laze ! Seveda so se angeli takrat z tem srečali prvič…torej prvič so se srečali z LAŽJO,pred luciferjem nikoli ni bilo lazi.To je bilo nekaj novega in to je pomembno.Nekateri angeli so nasedli Luciferjevim lažem in so se obrnili proti bogu! To je tudi zelo pomembno za nadaljnje razumevanje zgodovine.1¸-3 angelov se je obrniloproti bogu,to pise v Bibliji.Prisli so pred boga in bog je bil zelo zalosten ko je to videl,ampak bog ve vse in on je to predvidel zato je tudi Luciferja večkrat opozoril naj ne naredi tega kaj namerava.Izbruhnila je vojna v nebesih,neve se kako dolgo je ta vojna trajala ampak na koncu vojne so bog in angeli pregnali Luciferja vodjo upora in pa angele z nebes.Zato jih imenujemo PADLI ANGELI in oni od takrat niso vec angeli ampak so DEMONI.To je pomembna prelomnica v zgodovini.
billie_jean
05. 08. 2012 00.25
+3
Jesus H. Christ, koliko se znate eni vživeti v literaturo, čigar namen nikoli ni bil dojemati jo dobesedno!
WikiX
05. 08. 2012 00.46
-2
Mogoče zato, ker v tej isti knjigi piše tudi, da je to Božja beseda, ki jo je treba jemati edino dobesedno.
vzhod
05. 08. 2012 00.06
-6
Lucifer je bil besen ker je izgubil zaupanje boga in ni uspel sam postati bog.Med tem je bog bil zalosten,zalosten ker so se njegova bitja torej 1-3 njih obrnila proti njemu.Ti angeli so mu manjkali,manjkal mu je tudi Lucifer.V tistem trenutku se je Bog domislil da bo ustvaril bitja ki ga bodo imela rada ! Ustvaril bo bitja po svoji podobi ki jih bo lahko imel rad in oni njega.Tem bitjel je ustvaril galasxije,zvezde,planete in vse skupaj deluje tako matematično natančno da je to nevrjeno.Ustvaril je Človeka z ljubeznijo in srcem,ustvaril ga je iz zemlje in mu vdahnil zivljenje,torej učno temu rečemo dal mu je komponento življenja oz.privezal ga na izvor življenja. Bog je imel rad človeka in hotel je biti povsod v človekovem življenju…tako da mu je ustvaril prelepo zemljo,prelepe zivali in vse skupaj je matematično natančno povezano da razmoževanje,prehranjevalna veriga itd. Nekaj časa nazaj je en religiozen človek
vzhod
05. 08. 2012 00.05
-6
vprašal IKONO ATEIZMA Entoni Flua:Kje je nastala knjiga? On je odgovoril v tovarni…Regiliozni človek mu je rekel ne ampak je nastala v umu pisca! Entoni Flu je rekel ja seveda nismo se prav razumela prav imate.Religiozn človek ga je vprašal v umu koga pa misliš da je nastal DNK,bolj zapleten sistem od vsake knjige in vsakega računalniškega programa. Entoni Flu je 9 mesecev posvetim razisljanju in nato izjavil: Jaz Entoni Flu ikona ateizma moram priznati da obstaja Stvaritelj ! Vse svoje knjige ki sem jih napisal ki osporavajo BOGA so preraščene !
nora_ovca
04. 08. 2012 23.36
+5
Opažam tudi, da zlasti moški, grozno ne marajo videt dveh tipov, ki se ližeta, je pa noro rajcih, če se ližeta dve (po možnosti hude) bejbe, pa če je zraven družina ali ne? To pa je noro hudo, ne? Pa čeprav jih niti ne pogledata? LOL In pa zakaj otrok ne bi smel videti dveh tipov, ki se ližeta? Takšnim staršem bi moral VZET otroke, ker jih učijo nerealen družbeni ideal, ki ne obstaja, vsi starši bi mel lepe, uspešne, bogate in skratka vse naj-naj potomce. To so želje, ni pa resničnost. Če ne sprejemate drugačnosti v taki ali drugačni obliki, držite pesti, da se vam lasten otrok nekoč ne "maščuje" s tem, da vam pove resnico.
frfl
04. 08. 2012 23.41
+2
pravzaprav eni kot drugi delujejo kot pozerji, če se ližejo v javnosti.. to mi zgleda bolj kot neki trend, modna muha.. samo da se išče pozornost in si dviguje ego.. lahko bi drugače manifestirali svojo usmerjenost
nora_ovca
04. 08. 2012 23.43
+5
Ti pa nisi pozer, ker se s punco ližeš sredi ceste??! Halo, dobro jutro slovenija ^^ Med frocovjem je dostikrat modna muha, je pa res tudi, da jih je vedno več takih, ki se ne skrivajo za zidovi. In prav je tako :*
vzhod
04. 08. 2012 23.26
-10
Kaj je Darwinova teorija? Ali veste da Darwinova teorija sploh ni Darwinova? Teorijo evolucije je utemeljil Lamarx…in na kipu ki je v Franciji pise..Lamarx utemeljitelj teorije evolucije.Sedaj pa si poblijže poglejmo to teorijo evolucije.Teorija evolucije ni nič kaj drugega kot pa staro satanistično učenje.Že stari egipčani so častili race in sicer zato ker so vrjeli da je raca znesla kozmično jajce ki je kasneje ekspldiralo in da je iz nje nastala naša galaksija.Lamarx je tisti ki je to satanistično učenje združil in oblikoval malo lepše.Nato se je pojavil Darwin.Darvin je to staro satanistično učenje zapakiral v lepo embalazio v kateri se lazje proda.Slabi ljudje,vladari so v tem videli priloznost in so to njegovo knjigo promovirali in financirali vsakrsno propagando.Seveda saj slabi ljudje morajo uničiti tisto vero v obstoj Boga da so ljudje lahko sužnji. Mora se izbrisati obstoj stvaritelja in z tem tudi smisel življenja ker če ljudje nimajo za kaj živeti oz. ne obstaja smisel življenja potem so lahko sužnji,lahko se hodi po ljudeh in lahko ležijo v blatu.Če pa nebi zavajali ljudi in bi ljudje dejansko vrjeli v Boga bi se povzdignili iz blata ker bi spoznali da so carski sinovi in hčere in da nihče nemore hoditi po njih.Darwin nam je samo predstavil zadevo na malo bolj fancy način, na taksen nacin kot ga sprijema normalen človek.In danes velika večina ljudi vrjame da so se ljudje dejansko razvili iz nekih živali.Če bi danes vprašali nekoga ali vrjame da lahko v enem dnevu iz krokodila nastane slon bi se vsak nasmejal in bi rekel ma ne haha.Če pa bi nekoga vprašali če vrjame da lahko v 10.000 letih iz krokodila nastane slon bi pa se vsak zamislil in rekel pa možno je.Ali ni to neumno,kako nas hočejo narediti neumne?Iz nas hočejo narediti neizobražence.
frfl
04. 08. 2012 23.32
+2
ja pa daj no.. poglej si naravo, bitja se ji stalno prilagajajo, se spreminjajo zaradi funkcij, ki jih v okolju potrebujejo ..
Mato1984
04. 08. 2012 23.46
+5
vzhod
05. 08. 2012 00.02
-2
vzhod
04. 08. 2012 23.18
-9
vse civilizacije ki so postale ne moralne torej kjer so se dejansko odvrnili od boga atlantida,sodoma,gomora vse to je bog izbrisal
frfl
04. 08. 2012 22.57
-19
jah, v otroštvu so špricali pouk biologije, zdaj pa pač so taki... hahah
theT
04. 08. 2012 23.05
+17
ti pa očitn v šoli sploh nisi biu, glede na take izjave
Slovenec_34
04. 08. 2012 23.07
-15
vzhod
04. 08. 2012 23.24
-1
da ni? Ali ves da je teorija evolucije stara satanska veda satanskih narodov? ali ves da so egipcani castili race ko so vrjeli da je raca znesla koznicno jajce iz katere je nastala galasksija? ali ves da je utemeljitelj te evolucije Lamarx in ne darvin darvin je satansko zadevo samo zapakiral v bolj prodajno embalazo, In ti meni da nimam pojma ;)
Slovenec_34
04. 08. 2012 23.29
+5
in ti si takrat živeu da veš kaj so vrjeli?..ne vrjet vsega kar prebereš iz prve roke
vzhod
04. 08. 2012 23.56
-4
to so zgodovinska dejstva. a ti pa vrjams nekemu darvinu kaj je napisal? ne vrjet satanistom saj te hocejo zavesti
nov510
04. 08. 2012 22.44
+18
Pa zakaj se na homoseksualce gleda drugače? In zakaj sploh lahko nekoga moti to?? Vsak naj se zanima zase, pa ne žali drugih, če ma pa cerkev kaj proti, naj se pa ona vpraša, zakaj je BOG USTVARIL homoseksualce?!? Jz mislm, da je na svetu preveč ljudi in mati narava je pač na zviti način začela ustvarjati pota, da se ne razmnožujemo več na veliko, sam poglejte koliko ljudi je na svetu in kako ga uničujemo. Se pravi strah stoji za temu... a noben se ne zaveda, da s tem uničujejo življenja drugim, predstavlajte si da bi čisto ukinili poroke, da bi bila ljubezen kakršnakoli velik tabu, govoriti o temu velik tabu, se ne smete držati za roko v javnosti, če bi se kdo spogledal z drugim bi bil diskriminiran, zavrnjen... lahko kar naštevam..., no tako se počutijo homeseksualci, to ubistvu doživljajo. Kjet je tu pravica in kdo misli da si jo lahko prilasti, da diskriminira homoseksualnost???
nov510
04. 08. 2012 23.27
+1
tjah, vse se zgodi z razlogom, mogoče zato da ustavi tistega ki bi naredil še več škode... ampak nikoli ne bomo vedeli :)
WikiX
04. 08. 2012 23.29
-6
Bog ni ustvaril homoseksualcev, sami so to postali s tem, ko so se odločili za homoseksualne spolne odnose, naravne spolnosti nihče posebej ne izpostavlja.
nov510
04. 08. 2012 23.40
+7
Point tega nisem mislil glede boga, poznal sem pač prijateljico, ki je imela pač rejši punce in ne fante, pa so jo zaradi tega velikokrat diskriminirali na vse možne nečine, sedaj mi pa naj nekdo pove, če se 'sam odločiš' za homoseksualnost, zakaj ko postane težko se raje ne 'premisliš' in začneš hoditi z fanti, ne pa da se je odločila za samomor. Sigurno ni to osamljen primer, pa kako ste lahko tako nespoštljivi, nima veze raje zaprem to stran, če se pri tem noben ne zamisli... zelo žalostno (ja najbolje da še kako kritiko čez njo napišete, ko ste jo tako zelo poznali)
Mato1984
04. 08. 2012 23.43
+5
vzhod ,ti si sramota za sebi podobne z to tvojo darwinovo teorijo in z bogom,ki sploh ni in ne bo nikoli obstajal, živiš v pantiveku! wikiX- homoseksualci se niso sami odločali za homoseksualne spolne, taki so ker pač drugačnih spolnih odnosov ne morejo imeti! Primer npr.:imej ti spolni odnos z živaljo,če si moški in so ti všeč ženske, niti vstal ti nebo
vzhod
04. 08. 2012 23.57
-3
vzhod
04. 08. 2012 23.57
-5
WikiX
05. 08. 2012 00.41
-4
mato1984, torej trdiš, da se dojenček že rodi homoseksualen oziroma so homoseksualci himere, ki se šele v neki starosti biološko prelevijo v istospolne? Brez zamere, vztrajam pri svoji trditvi, ne moreš postati homoseksualec, če nisiimel nobenih homoseksualnih spolnihodnosov, to pa je zavestno dejanje, ne del biološkega nagona po razmnoževanju. Vprašaj se raje, kakšna je dejanska razlika med poželenjem in spolno fantazijo enih in drugih, ker dejstvo je, da so v nekem trenutku VSI homoseksualci začutili potrebo po nasprotnem spolu, vprašanje je edino, kaj je šlo pri prvem stiku narobe in kako je na to odreagiralo okolje posameznika, pa boš hitro opazil zelo jasen vzorec. Da je homoseksualnost biološka danost, je zgolj mit, ki ne sloni na nobenem, niti enem samem znanstveno preverljivem dejstvu, enako kot na primer evgenika oziroma vse, kar se je razvilo iz starodavnega poganskega in Špartanskega fašizma. In ja, nekateri lahko hodijo tudi bosi po razbeljeni žerjavici, če se v to prepričajo.
Mato1984
05. 08. 2012 09.34
+3
glej vzhod za mene bog ne obstaja in nikoli ne bo , če pa ti želiš verovati v boga in te zadeve,pa kar veruj, -me ne boli! Na živce pa mi gre ko vsiljujete svojo vero drugim!Za to sem nekulturen???
Mato1984
05. 08. 2012 09.55
+3
WikiX- Nobeno živo bitje se verjetno ne rodi z spolnimi poželjenji! Glej enako ,kot tebi ko si začutil spolno slo po ženski v puberteti, sem jaz zasluti spolno slo pa moškemu, brez skrbi, sem se trudil biti z ženskami, vendar ne gre spreobrniti svojega poželjenja iz tistega kar ti je všeč,v tisto kar ti prej ni bilo všeč! Pa še nekaj, ponosen sem na to kar sem in veseli me da me kolegi sprejemajo talšnega kot sem ! Boli pa me nazadnjaštvo velike večine množice,ki nas ne razume ( oz.se sploh ne trudijo razumeti)!
Slovenec_34
04. 08. 2012 22.28
-6
Se sprehajaš po parku(po možnosti z otroci)..uživaš ob petju ptic..nakar zagledaš na klopci dva starejša možakarja ki se igrata z jezički...se vam to zdi normalno?
Slovenec_34
04. 08. 2012 22.34
-11
pa daj stari prvo kot prvo bi pa takoj skozlau vse ko bi njuju vido drugo kot drugo pa celi tedn nebi mogo jest
nov510
04. 08. 2012 22.54
+10
a pogled je lepši če vidiš en mlad par, fanta in punco? isto kar delajo homoti delajo strejti ni res? na klopci in povdod
billie_jean
04. 08. 2012 23.00
+15
Mislim, a brez absurdno ekstremnih primerov ne gre argumentirati? A to bi se ti pa zdelo očarljivo, če bi naletel na starejšega gospoda in starejšo gospo, ki se igrata z jezički? Saj ne, da se starejši ljudje ravno pogosto v parku, na javnem igrajo z jezički...
.nash.fido.
04. 08. 2012 22.24
-7
Vso podporo dam lastniku te verige restavracij. Očitno pa nekateri na tem forumu ne vedo, kaj je to DEMOKRACIJA!!!! in da ima vsak pravico do svojega mnenja. Bi pa vprašal naslednje, kdo prispeva k naraščaju in s tem posledično polnjenju pokojninske blagajne. Samo 2 miljona nas je.
.nash.fido.
04. 08. 2012 22.30
-1
billie_jean Tu si se pa zafrknu. Tisto so pa biseksualci baje.
billie_jean
04. 08. 2012 22.32
+6
Ali si se pa zafrknil ti! Obstajajo tudi geji, ki se pač pod pritiskom družbe poročijo z žensko. In jo potem pač varajo. Sicer pa samo za retoriko, a bisexualci so pa očitno cool, če jih tako izpostavljaš?
.nash.fido.
04. 08. 2012 22.35
-3
billie_jean Kaj se te razburjaš. Kdo ti krši pravice, nihče. Imaš pravico do zasebnosti vsega, otrok pa pač NI pravica, otrok je dar. Sicer pa glede teh na sliki, me zanima če protestirajo na zasebnem zemljišču, ker to je pač motenje posesti.
.nash.fido.
04. 08. 2012 22.38
-1
billie_jean Kak bi jih izpostavil, če sem pa jih samo omenil. Se vidi, da si NESTRPEN do drugače mislečih. Jaz se ob tvojem vedenju počutim kot drugorazredni državljan, ker vi zagovorniki lahko z nevem kakim žarom napadate nas, nam pa se gleda vsaka izjava. To je že počasi diktatura.
billie_jean
04. 08. 2012 22.38
+1
Ej, pomiri se. Očitno ti je nekaj že fajn na živce stopilo. Kje pa si ti videl, da se jaz razburjam? Seveda se gejem kršijo pravice! Že zaradi tega, ker se jih v prav svobodno in pogosto predstavlja kot manjvredne, suha veja, nekaj smešnega in grešnega in kaj jaz vem. Če tega ti ne prepoznaš kot diskriminacije, potem ti nisem jaz kriv.
billie_jean
04. 08. 2012 22.41
+4
Še enkrat Nash, kje sem te pa kaj napadel? Sem ti karkoli očital? Ali imaš pač že živce zanič in vsakega geja takoj označiš kot grožnjo tvojemu življenju? Bisexualce si prvič omenil ti, da smo si na jasnem. Jaz sem omenil geje, ki se pod pritiskom okolja poročijo z žensko, čeprav do nje ne čutijo ničesar. Bodi dosleden, če hočeš dostojen diskurz.
.nash.fido.
04. 08. 2012 22.42
+0
Sicer pa ja billie jean iz homoseksualna zveza ne more otroka sproducirati, pa če je tebi prav ali ne. To je samo resnica.
billie_jean
04. 08. 2012 22.42
+3
Nash: No, povej no, kako se jaz obnašam? Pojasni mi, ker očitno ti malce drugače zaznavaš realnost kot jo jaz in drugi.
.nash.fido.
04. 08. 2012 22.43
-3
billie_jean Kdo je sploh rekel, da jaz hočem debato s teboj, saj če te tako moti moje razmišljanje, pa me ne komentiraj. jao jao
billie_jean
04. 08. 2012 22.43
+4
Prav nash, živi v svojem malem svetu in skušaj s slabo retoriko prilesti kam. Over and out.
.nash.fido.
04. 08. 2012 22.45
-1
Super s slabo retoriko sem se te rešu. Ni tak slaba.
Frater
04. 08. 2012 22.16
-16
V Sloveniji nimamo homosexualcev, imamo samo heterosexualce, ki grešijo!
nora_ovca
04. 08. 2012 22.12
+14
Nimam nič proti njim in jih odkrito podpiram. Sam sem bi, tako čutim že odkar vem zase in vem kako je, če se trudiš biti normalen, pa pač ne moreš. Če bi se lahko delali sami, bi bili vsi popolni, tako pa pač ni nihče, brez izjeme. Vprašanje ni, koliko je bi/homo seksualcev, vprašanje je, koliko se jih s tem sprijazne (kar NI mačji kašelj) in koliko se jih je pripravljeno dobesedno roditi ponovno, ker se od tedaj cel svet obrne in si od tega trenutka SAM, najprej proti familiji, potem proti prijateljem in potem še proti okolju. Velik respect vsem odkritim homoseksualcem, vso srečo vsem. Ostalim pa, ne lapajte o zabletah in boleznih, ker nimate pojma, kako je s tem. In vsem "nesrečnim" staršem, le od koga je dobil/a takšne gene? :)
WikiX
04. 08. 2012 22.02
-4
Ljudje mešajo pojme, ne razumejo, kaj je v resnici lepo in kaj je prava ljubezen. Marsikdo misli, da je lepota stvar perspektive in notranjih občutkov, da ni univerzalna, razen v smislu, da lahko to lastnost pripišemo katerim koli predmetom, celo niču samemu. To je velika filozofska zabloda, lepa je edino lepa deklica, iz tega univezalnega občutka izhajajo vse ostale predstave o lepoti, enako velja celo za ženske, ki so že ali bi to rade bile. Ker je lepota del občutka ljubezni, ta pa je temelj naravne potrebe po razmnoževanju vrste, iz občutka ljubezni izhajajo vsi ostali medčloveški odnosi, celo sovraštvo ter vsa paleta vmes. To je tudi skrivnost, ki pojasnjuje zakaj oba spola lažje tolerirata žensko homoseksualnost in jo lahko razumeta kot estetsko rutino, iz katere ne morejo neposredno nastati trajnejše posledice za tretjega, moškim pa se ob obratnem odnosu do dominanstnosti svojega (naj)močnejšega spola sprožajo razne hude matohistične frustracije in stiske, saj to hitro postane odnos iz upora. Za razliko od občutkov zaželjenosti in esteskega raziskovanja pri ženskah, ki z uporom zanikajo lastno možnost razmnoževanja vrste, kot zgolj intimno potrebo, o kateri lahko po kraljevsko odločajo same. Iz upora do teh dveh najbolj žlahtnih čustev, ljubezni in lepote, izhajajo tudi ostale devijacije, iz absolutnega se spremenijo v popačene verzije normalnega čustvovanja, namesto poravnane bolj z naravno pogojenostjo od rojstva in se kot odraz tako inducirane podzavesti prenesejo še na vse druge subjekte iz okolja. Mogoče res ni neločljive razlike med homo in heteroseksualnimi odnosi, vendar je razlika v kvaliteti očitna in nezamenljiva, če predpostavimo, da imajo vse kombinacije spolov enake probleme z življenjem v skupnosti, ki zahteva določeno prilagajanje, čas in red. Sploh kadar je treba desetletja skrbeti še za otroke, je naravna kompaktibilnost različnih teles odločujoči dejavnik ultimativnega sožitja.
WikiX
04. 08. 2012 22.03
-1
Torej je problem predvsem kultura civilizacije, ki za vsako skupnost, torej sobivanje več kot enega člana družbe zahteva podobno prilagajanje okolju in enake medsebojne odnose, kot jih pričakuje od klasične družine, kar je seveda že fizično nemogoče, s pomanjkljivo zakonodajo imajo velike probleme tudi razna kulturna in športna društva ter rock bendi. To bi vplivalo tudi na ekonomijo, ženske družine recimo ne rabijo doma še posebnega pokrova za straniščne školjke, pisoarjev pa sploh ne, ker lulajo čepe, medtem ko moški recimo ne rabimo menstrualnih vložkov. Škoda, da ves čas govorijo le o nekih pravicah, klasične družine bi lahko imenovali tudi optimalno spolno združljive, z možnostjo idiličnega sožitja v ljubezni in lepoti, vsaj dokler mladost traja in se posvetili raje urejanju socialnih razmer drugih oblik skupnega sobivanja, pod drugačnimi imeni razen družina. Ne nujno zaradi spolnih odnosov, pod pretvezo ljubezni in lepote, kot tudi boga nemoremo kar zamenjati s čarovnikom, čeprav zgleda isto in slednji celo zanesljivo obstajajo, ker to je smešno. Le kaj bi večina homoseksualcev porekla, če bi se pred restavracijo poljubljaja 13 letna deklica in 40 letni moški, ki bi ga ta recimo le za zabavo dražila, a bi takrat tudi govorili o pravicah ali celo o poroki, ker taki pari se ponavadi ženijo v večini sveta, žal. Ne pravijo zaman, da lahko iz prelepe deklice pogled zdrsi edino še v popolno praznino, vsega ostalega se prej ali kasneje naveličamo. Ljudje smo in to je naš ideal, edino Bog je lepši, ker največja ekstaza je ravno v tistem, kar je človeškim očem skrito, a vseprisotno.
tomi.passion@gmail.com
04. 08. 2012 21.59
-5
In zakaj bi nekdo moral podpirati istospolne poroke? Vsak ima biti pravico ZA ali PROTI. In tudi sam sem PROTI, vedno bolj, predvsem zaradi tega izsiljevnja homoseksualcev, Ne maram izsiljevalcev in ne maram lobijev.
cannex
04. 08. 2012 22.20
+3
Problem ni, da so protim ampak, da jim ne omogočajo enakopravne obravnave- poroke!
.nash.fido.
04. 08. 2012 22.27
-4
cannex Ja pa saj se lahko poročijo, samo fant si mora punco najt, punca pa fanta. Tako enostavno je to.
billie_jean
04. 08. 2012 22.30
+5
A pa tebe ne bi motilo, da bi se ti poročil z lezbijko? Saj veš, z žensko, ob kateri bi ti sicer podivjale fantazije, ko bi si jo predstavljal z drugo žensko, ampak katera nikoli ne bi uživala v sexu s tabo?
MrBrownstone
04. 08. 2012 21.18
+18
Nekdo me je nekoč vprašal, zakaj jih zagovarjam?!!! Sem mu samo odvrnil: "kaj je pa tukaj za zagovarjat?!" Jaz tega tako ne vidim, zame je normalna oseba kot drugače spolno usmerjeni. Če jih zagovarjam, potem zagovarjam tudi njega ker je hetero.Enostavno! Najbolj pa žalostno je to , da nekateri čutite sovražtvo in prezir do njih, ko pa popolnoma nikakor negativno ne vplivajo na vas in vaše življenje.Bedaki!
civitasstain@gmail.com
04. 08. 2012 20.59
-11
Dajte, no! Bodimo strpni do vseh, tudi do bolnikov!
jebesemen
04. 08. 2012 21.04
-15
theT
04. 08. 2012 21.14
+19
MrBrownstone
04. 08. 2012 21.36
+8
uporabi strica googla in si pojdi prebrat dokaze DA TO NI BOLEZEN!
kkkkkkkyfgfdhfsdgd
04. 08. 2012 21.52
-4
ja prav imaš tam piše da ni boleze. si se vprašal zakaj so to naredili da kao ni ? to je bolezen sam za voljo ljudi zdej naj nebi bila, ker so že tko bogi.
MrBrownstone
04. 08. 2012 21.56
+0
hahahahahahahaha, nemorem verjet, da je nekdo tako butast kot si ti. Sam sebi nakladaš veš to kajne?!!! Kako si patetičen.
kkkkkkkyfgfdhfsdgd
04. 08. 2012 22.00
-2
me zanima kdo je kle butast jz normalen al ti kaj si že ?
kkkkkkkyfgfdhfsdgd
04. 08. 2012 22.02
+0
marko no to tud sam veš da je bolezen, sam ti bolj paše da kao ni, ja ni bolezen marko to je normalno, ti je kaj bolje?
MrBrownstone
04. 08. 2012 22.04
+1
ni videti, da bi te karkoli zanimalo. Glede nato da nič ne veš. Ampak poglej, imam pametnejše delo in nebom več odgovarjal nekomu ki ima IQ manjši kot št. noge.
kkkkkkkyfgfdhfsdgd
04. 08. 2012 22.05
-1
MrBrownstone
04. 08. 2012 22.06
+2
Aja, pa če si kje zaznal da sem homoseksualec, se še kako motiš. To je spet tvoja butasta predpostavka,če govorim njim v korist pomeni, da jih sprejemam kot vse ostale. Recimo primitivce kot si ti, pa definitivno ne.
lordG
04. 08. 2012 22.20
-5
homo biti ni prav....dokaz za to je aids, v 90% vseh okuženih je prav njih