Tujina

FOTO: Avtobus zapeljal z avtoceste in pristal v jarku, ena oseba umrla

Bruselj, 19. 08. 2012 13.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V hudi prometni nesreči nemškega avtobusa, ki se je zgodila na avtocesti na vzhodu Belgije, je poškodovanih 21 ljudi. Ena oseba je umrla. Avtobus, poln mladih ljudi, je zapeljal z avtoceste, se prevrnil in pristal v obcestnem jarku. Voznik je verjetno zaspal za volanom.

Na avtocesti na vzhodu Belgije se je zgodila huda prometna nesreča. Nemški avtobus, poln mladih iz Münchna, ki so se vračali domov iz Pariza, je zapeljal s ceste. Kljub hitremu posredovanju belgijskih reševalcev je nesreča zahtevala eno smrtno žrtev.

Avtobus je bil na poti iz Pariza v München, ko je v zgodnjih jutranjih urah nenadoma zapeljal z avtoceste, se prevrnil in pristal v obcestnem jarku.

V nesreči je bilo poškodovanih 21 ljudi. Ena od njih je v lokalni bolnišnici, kamor so reševalci s helikopterjem in več reševalnimi vozili prepeljali ponesrečence, umrla.

Okoliščine nesreče še niso povsem razjasnjene. Nesreča se je verjetno zgodila, ker je voznik avtobusa zaspal za volanom.
 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jerry30
20. 08. 2012 14.28
+2
TO JE ZA TO,KER NAS ŠOFERJEV NIHČE NE CENI...PREMALO SMO PLAČANI IN PREVEČ ZAHTEVAJO OD NAS... URADNO BI LAHKO VOZILI 9h NA DAN,ČE PA ZELIŠ OBDRŽATI SLUŽBO PA OD NAS ZAHTEVAJO CELE DNEVE ,NOČI IN ŠE VIKENDE.... v 30tih dneh si povprečno 6 dni doma,ostalo pa na cesti,z eno nogo v grobo z drugo pa pri sodniku in to za cca.1000€ na mesec,ki ti jih ostane od stroškov ki jih imaš za jesti,tuširanje na počivališčih,kavo,policaje....
koly666
19. 08. 2012 15.55
+11
civitasstain@gmail.com
20. 08. 2012 08.43
+2
Kdaj bodo firme razumele, da spočiti šoferji brez pritiska od šefof, so sigurni šoferji. No ja pa tudi takim se lahka tudi kaj zgodi....
civitasstain@gmail.com
20. 08. 2012 08.47
+2
Če bi zavarovalnice ugotovile, da se podjetje ni držal zakona in pravil, ne bi smele zavarovalnice plačat škode. Bi vide, ka bi lepo šlo naprej po cesti!
majorb
20. 08. 2012 11.15
+0
kdor dela za drobiž ne ve kaj je kvaliteta. Kdor kopuje za drobiž pa kopuje takšne nezgode in podobne nezgode. Torej ne vozite se s poceni avtobusi na izlet.