Tujina

Zaradi grožnje z bombo evakuacije na Harvardu

Cambridge, 16. 11. 2015 20.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zaradi grožnje z bombo so evakuirali več poslopij ameriške univerze Harvard. Na kraj je odhitelo več reševalnih in policijskih ekip, omejili so dostop, po temeljitem pregledu pa sporočii, da je bil preplah lažen.

Po pretresljivih terorističnih napadih v Parizu ves svet grožnjam posveča veliko več pozornosti. Vsakršen namig je potrebno jemati resno, menijo tudi ameriški varnostni organi, ki so po informaciji, da naj bi se v prostorih univerze nahajala bomba, evakuirali poslopja Harvarda. 

Kot je sporočila izvršna podpredsednica zasebne univerze Katie Lap, so nenavadno grožnjo prejeli po elektronski pošti, nakar so nemudoma odredili evakuacijo. Na kraj je prišlo več reševalnih in policijskih ekip. Pregledovati so pričeli štiri poslopja, dostop je bil omejen, vse skupaj pa je trajalo trajalo več ur. Naposled so ugotovili, da je bil preplah lažen, bombe niso našli. 

 

 

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

extradeluxe
17. 11. 2015 06.49
drugič ko dobijo tako obvestilo naj notri u stavbo naselijo njihove ljudi.
ONniON
16. 11. 2015 23.11
+3
bolana ameriška družba,ljudje v zda je vse več revščine
asdfghjklqwertz
17. 11. 2015 01.56
+1
Bolana ameriška družba, kot ji praviš, bo zelo hitro tudi bolana slovenska družba.
joze drugi
16. 11. 2015 22.55
+5
Na te strelske pohode se je itak treba navadit. Ko se bodo lačno spomnili da imajo pravico do boljšega življenja in da elita živi na njihov račun, se bo začelo množično oboroževanje. Bes se nabira že kar lep čas, prej ko slej bo pa prišel poračun. :)
pop greznica
16. 11. 2015 22.03
-3
zakaj mam občutek da te bombe nastavlja ameriška elita zato da ustrahuje svoje državljane in pridobiva podporo za nadaljnje vojskovanje in grabljenje naravnih virov.
son?ece5
16. 11. 2015 22.20
+5
Ne dolgo tega sem imel možnost videti muslimansko bradonjo in priležnico v nikabu, katero po vrsti ne vem, direktno v oči(V LJUBLJANI). Pogled človeka grozljiv, hladen , mrtev, naravnost ubijalski. Te spreleti srh po vsem telesu, tako, da ne ti o Amerosih. To je islam, to je terorizem, že sam islam je terorizem moža nad ženskami, spreglejte že enkrat: Kakršen odnos do žene, takšen do vse družbe! Obsodbe vredno in nima mesta v naši civilizirani družbi!
son?ece5
16. 11. 2015 21.43
+5
Reveži se bojite komentiranja s strani slovenskega ljudstva. Še vsako prevaro je ljudstvo obsodilo, pa bomo tudi vas. Prav zaslužite si, da se čimpreje znajdete na cesti. Ves slovenski narod pljuva po vas. Sram naj vas bo, želite prikrojiti resnico o volji ljudstva, kajti večina naroda je proti migrantom in proti vladi Cmerota, ki sploh ne ve več kaj bi še nakladal ljudstvu. Tudi njega naj bo sram, saj se že vsi po vrsti delajo norca iz rdeče ustvarjenega dr. ozkotirnega veleuma.