Tujina

FOTO in VIDEO: Drama v Washingtonu: streljanje in sumljiv paket

Washington, 11. 04. 2015 21.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ker so pred sedežem ameriškega kongresa v Washingtonu odjeknili streli, so celotno območje za nekaj časa zaprli. Po prvih informacijah naj bi si osumljenec sodil sam. Policija preiskuje tudi sumljivi paket, ki so ga našli v bližini.

Streljanje v Washingtonu - 1
Streljanje v Washingtonu - 1 FOTO: Reuters

Pred Kapitolom, sedežem ameriškega kongresa v Washingtonu, je zavladal preplah. Ker so odjeknili streli, so oblasti celotno območje za nekaj časa zaprle.

Streljanje v Washingtonu - 2
Streljanje v Washingtonu - 2 FOTO: Reuters

Policija je v izjavi za javnost potrdila, da so strelca ’onesposobili’. Po poročanju ameriških medijev pa je osumljenec storil samomor. Poleg tega policija preiskuje tudi sumljiv paket, ki so ga našli v bližini Kapitola. Šlo naj bi za osumljenčevo torbo, njegov avto pa še iščejo.

Oblasti so sporočile, da ne gre za teroristični napad. Kongres sicer ne zaseda, zato je v mestu le malo kongresnikov.

Streljanje v Washingtonu - 3
Streljanje v Washingtonu - 3 FOTO: Reuters
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kuncci1
12. 04. 2015 07.20
+2
Drama se zadnjih 25let odvija v SLOVENIJI, tam čez lužo pa je tako vse malo ČEZ les. Raje pišite o naši drami,katera počasi a vztrajno drvi proti tragediji z elementi komedije. Se pravi gremo proti tragikomediji.
razocarani
12. 04. 2015 12.22
+1
ja tega pa si ne upajo ,,da ne bi kdo skrivnostno izginil ,,ne bo dolgo ko bo tudi to zacelo ,,politika je dobesedno ponorela ,in to prav vse barve ali pasme ,,vse kar prestopi prag parlamenta dobi steklino ,,a na nas je da cepimo te zlikavce ,,ulica zacni da bo ze enkrat red v dezeli
VsakoMnenjeŠteje
11. 04. 2015 23.06
+3
dramo delate vi...
Mb128
11. 04. 2015 21.52
+6
Hm, le kaj bi preostanek sveta brez skoraj vsakodnevnih ameriških dram?! Sicer pa, to kar seješ tudi žanješ in da potem še zatrdiš, da je nekdo sodil sam sebi je višek sprenevedanja in pač zate predstavlja najelegantnejši izhod iz zagate. Še nekaj samo mimogrede. To se tiče predvsem admina, ki "futra" sentinela tega portala. Tudi v tem članku je bil naveden vir. Kako to, da tudi komentatorji kakšnega članka ne smejo navesti vira svojih informacij z neko črko h, nato w?! Sem probal že parkrat pa sploh ne morem odati komentarja če le ta vsebuje neko besedo na h in/ali besedo na w ker mi že to prepreči sentinel tega portala. Mislim, a je žaljivo, a je neprimerno že to če z črko h in/ali črko w navedeš od kod ti kaj?!
BackAgain
11. 04. 2015 22.13
+6
da ne rekamiraš stran pa zaradi varnosti,če bi dovolil leplenje linkov bi se našel kak ki bi limal zlonamerne kode.Ti verjetno ne boš tega klikal,so pa taki ko kliknejo.
BackAgain
11. 04. 2015 21.36
+34
obdukcija je pokazala,da si je sodil sam z 7 strelov v telo in tremi v glavo.