Tujina
Oglas

DPD Slovenija z uspešnimi poslovnimi rezultati in ambicioznimi načrti za prihodnost

Ljubljana, 26. 10. 2015 07.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Podjetje DPD Slovenija se v zadnjih desetih letih lahko pohvali z zavidljivimi poslovnimi rezultati. Danes, kot eden največjih ponudnikov na področju paketne distribucije, so uspešno zabeležili poslan že deset milijonti paket, nenehno pa se trudijo, da ustvarjajo tesnejše vezi in uspešno kljubujejo spremembam, ki jih narekuje trg in konkurenca.

DPD - 1
DPD - 1 FOTO: DPD

Ob pregledu poslovnih rezultatov za letošnje leto je opaziti približno 20 % rast. Do sedaj so namreč poslali več kot 1.300.000 paketov, od tega jih je bilo 75 % namenjenih poslovnim strankam. V podjetju DPD Slovenija tako vedno znova dokazujejo, da je najbolj pomembna prav kakovost storitev, ki se izkazuje tudi v vse večjem povpraševanju tako fizičnih kot poslovnih strank. Kot drugi največji ponudnik na trgu se trudijo, da stranki vsakodnevno nudijo enostavno in nemoteno uporabniško izkušnjo, ko gre za dostavo paketov.

In da bi se v podjetju odzvali na vse večje zahteve trga, so v začetku leta Evropi in svetu predstavili novo razvojno strategijo, ki vključuje predvsem utrditev položaja podjetja na B2C trgu, vse to pa je spremljala tudi uspešna prenova vizualne podobe.

DPD - 2
DPD - 2 FOTO: DPD

Kilometre štejejo v milijonih

Kot podjetje, ki svoje poslanstvo uresničuje v transportnem in logističnem sektorju, so z dostavnimi in linijskimi vozili od januarja pa do oktobra 2015 prevozili kar 3.225.469 kilometrov. Z doseženimi rezultati so zadovoljni, direktor podjetja DPD Slovenija, Igor Jakoljević, pa ob tem pravi:

»Zavedamo se, da ustvarjanje prihodkov in rasti podjetja v tem času zahteva ogromno truda. Za nami je precej uspešno leto, nimamo pa namena ostati na preteklih lovorikah, temveč imamo smele in jasne načrte tudi za prihodnja leta. Letošnje leto smo namreč podpisali kar nekaj pogodb s podjetji, ki predstavljajo zelo pomembne igralce na našem trgu, zato verjamem, da bo za nas uspešno tudi prihajajoče leto 2016. Še vedno pa sta naši prednostni nalogi zagotavljanje zadovoljnih strank in skrb za kakovostno opravljene storitve.«

DPD - 4
DPD - 4 FOTO: DPD

Letošnje leto prelomno v mnogih pogledih

Sicer pa je bilo letošnje leto za podjetje DPD Slovenija posebno na številnih področjih. V mesecu marcu 2015 so se širši javnosti predstavili z novo podobo in strategijo, v največjo čast pa si štejejo dogodek, ki se je zgodil pred samo nekaj dnevi. Takrat so njihovi kurirji stranki dostavili že kar 10.000.000. paket.

DPD - 3
DPD - 3 FOTO: DPD
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3