Tujina
Oglas

Do boljših poslovnih rezultatov z nižjimi stroški nabave

Ljubljana, 14. 04. 2014 09.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Splet že dolgo nima več zgolj vloge "rudnika informacij", saj gredo svetovni trendi že dalj časa v smer rasti spletnih nakupov, ki postajajo vse bolj zanesljivi in varni. Slovenija tudi v tem oziru ni izjema.

Tuš
Tuš FOTO:
Tuš
Tuš FOTO:

Nakupovanje prek spleta predstavlja kanal za nakupovanje, prilagojeno potrebam sodobnega kupca, ki lahko s prihrankom časa in pogosto ob najnižji ceni opravi racionalen nakup. To je le nekaj razlogov, zakaj se za nabavo preko spleta podjetja odločajo v vse večjem številu. 

Prilagojeno trendu, zahtevam prostora in časa

Racionalizacija stroškov na vseh področjih je proces, s katerim se danes soočajo vsa podjetja in organizacije. Fleksibilne organizacije, ki težijo k učinkovitem sistemu poslovanja in znajo s stalnim uvajanjem novosti hitro prilagajati spremembam, se ne borijo za obstoj, ampak za rast. Spletna nabava je zagotovo trend, ki ga takšna podjetja vključujejo v svoje nabavne procese ali bi morala o tem vsaj temeljito razmisliti. 

Tuš Cash&Carry z največjo spletno trgovino za podjetja

Prednosti spleta so med prvimi zaznali v Tuš Cash&Carry, kjer že dobro leto in pol deluje največja slovenska spletna trgovina, namenjena izključno poslovnim kupcem. Ponudba več kot 10.000 izdelkov, posebne akcijske ponudbe in možnost dostave so zgolj nekatere prednosti nakupovanja na spletnem mestu Tuš Cash&Carry. Kupcem je zagotovljena popolna varnost naročanja, za nakup, ki ga lahko opravijo 24 ur na dan 7 dni v tednu, pa veljajo enaki pogoji, kot jih poznajo že iz uveljavljenih Tuš Cash&Carry poslovalnic. 

Številne prednosti spletnega nakupovanja

Nakup, ki prinaša ne le prihranek denarja, ampak tudi prihranek časa, saj ga lahko opravijo kar z domačega naslonjača ali pisarne in s katerega koli računalnika, je lahko pomemben prispevek k racionalizaciji stroškov poslovanja. Odličen pregled nad opravljenimi nakupi in uporaba že poslanih naročil za kreiranje novih pa so še kako uporabne funkcije, ki v organizacijo nabave prinašajo nov nivo organiziranosti. Vse, kar potrebujete za uporabo spletnih storitev Tuš C&C, je Tuš Cash&Carry klub kartica. Po opravljeni registraciji lahko kadarkoli pošljete naročilo, že v kratkem času pa prejmete obvestilo, kdaj lahko naročeno blago prevzamete v najbližji Tuš C&C poslovalnici. Seveda pa se lahko odločite tudi za možnost, da vam naročilo dostavimo kar na želeni naslov.

Aprila dodatni 2-odstotni popust! 

Spletno nakupovanje v Tuš Cash&Carry trgovini navdušuje z enostavnostjo. Stranke pa ob tem ves čas razvajamo tudi s posebnimi akcijskimi ponudbami, ki prinašajo dodatne prihranke. V aprilu jih tako razveseljujemo z dodatnim 2-% spletnim popustom na celoten znesek nakupa, ki velja tudi na akcijske izdelke.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1