Tujina

Diana in Milošević žrtvi zarote?

London, 14. 02. 2008 16.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji agent meni, da so za smrt princese Diane krive tajne službe, ki so načrtovale tudi umor Miloševića.

Po ogledu dokumentarnega filma o smrti kraljice ljudskih src princese Diane se je oglasil nekdanji tajni agent MI6 Richard Tomlinson in francoskim oblastem napisal pismo, v katerem je razložil podrobnosti načrta o umoru nekdanjega srbskega predsednika Slobodana Miloševića. Le ta naj bi bil presenetljivo podoben načinu smrti Lady Di.

Nekdanji agent Richard Tomlinson je opozoril na pretresljive podobnosti smrti princese Diane in načrtovanim umorom Miloševića.
Nekdanji agent Richard Tomlinson je opozoril na pretresljive podobnosti smrti princese Diane in načrtovanim umorom Miloševića. FOTO:

44-letni Tomlinson je nato javnosti predstavil srhljive podobnosti med smrtjo britanske princese Diane in načrtovanim umorom Miloševića, za katerega je izvedel leta 1992. Dokumente mu je takrat pokazal nek drug agent MI6, opisovali pa so tri načine, kako bi lahko nekoga ubili. Najbolj odmeven način je bila prav prirejena avtomobilska nesreča, ki bi se zgodila, medtem ko bi bil Milošević na mednarodni konferenci v Ženevi. Njegovega voznika naj bi zaslepile močne luči, medtem ko bi peljal skozi tunel. Miloševiću se to sicer ni zgodilo, so pa priče 31. avgusta 1997 potrdile, da so v tunelu Alma v Parizu videle močno bleščečo svetlobo tik preden sta se Diana in Dodi zaletela.

"Ne morem trditi zagotovo, ker je od takrat minilo preveč časa, mogoče se je govorilo o kom drugem. Na vsak način pa je tajna služba nekoga nameravala ubiti in je imela sredstva, da to stori z avtomobilom, letalom ali helikopterjem,“ je povedal Tomlinson.

Tomlinson, ki je za tajno službo MI6 delal od septembra 1991 do aprila 1995 sumi, da je Dianin voznik Henri Paul delal za britansko tajno službo, a dokazov nima. "Obstajajo dokumenti, ki potrjujejo, da je nekdo od tajnih agentov bil Francoz, delal v hotelu Ritz v Parizu in po opisu ustrezal Paulu, a nikoli nisem izjavil, da je prav Henri Paul delal za SIS (Britansko tajno obveščevalno službo). Če se ne motim, je bil Henri Paul varnostnik v hotelu Ritz,“ je dejal.

Bi Slobodan Milošević postal žrtev tajnih obveščevalnih služb, če bi se načrti uresničili? In, ali je tako umrla Diana?
Bi Slobodan Milošević postal žrtev tajnih obveščevalnih služb, če bi se načrti uresničili? In, ali je tako umrla Diana? FOTO:

Agent, katerega ime javnosti ni znano, je priznal, da je dokumente o načrtovanem umoru spisal, a le-ti naj ne bi govorili o Miloševiću, pač pa o možeh na Balkanu, ki so bili vpleteni v genocid.

Trditev, da je Dianino nesrečo načrtovala britanska tajna služba, je teorija, ki že dolgo buri duhove. Preiskava o njeni smrti je sicer pokazala, da so bili tajni agenti MI6 takrat v Parizu, a dokazov, da so vpleteni v njeno nesrečo, ni.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

janez6bbb
26. 08. 2010 12.13
Hot -shot Jaooo, povejte kje je logika...če so že za WTC uporabili letali, zakaj niso še za pentagon??? Pa kaj je z vsemi ljudmi, ki so se vozili po avtocesti, kjer je letalo zaradi nizkega leta s ceste vrglo par avtomobilov in celo prevrnilo cestno razsvetljavo? Ne mi rečt, da so vsi statisti. Pa letalo gre lahko 500km/h tako nizko... ČE je vse tako čisto kot praviš, zakaj je izmed tisočih posnetkov varnostnih kamer iz okolice Pentagona le en pa še ta slab ugledal luč sveta?????????, oz so ga pokazali javnosti, najbrž zato ker je na vseh posnetkih vidno letalo, ki trešči v pentagon in agenti cia, ki potem odnašajo 6 ton težke letalske motorje, baje so bli sam trije, mrge:) ne bi blo zanimivo če bi pokazli posnetek kako letalo trešči in bi rešili vse dvome, ki vladajo okoli 11//9, z enim posnetkom bi lahko ovrgli vse teorije zarote v hipu pa tega ne storijo, zakaj že ne?MOGOČE PA LE NI LETALO TREŠČILO.
janez6bbb
26. 08. 2010 12.08
hot-shot69 15.02.2008, 12:20 0 Potem je pa edina razlaga, da je večina od 10 tisoč delavcev v WTC-ju tudi na plačilni listi CIA-e... Preden pišeš takšne neumnosti se prepričaj o čem govoriš če ze moraš. PReveri kdo ima v lasti oz je imel 11/9 v lasti podjetje ki skrbi za varnost nebotičnikov-čisto po naključju je to član Bushove družine- njegov bratranec ali sestrična ne spomnin se več dobro je pa nekdo, ki mu je bil zelo blizu. komu je pomagal 11/9 - Bushu(ponovna izvolitev) ter njegovemu naftnemu in orožarskemu lobiju - vojna v Afganistanu in Iraku.
janez6bbb
26. 08. 2010 11.58
hot-shot69 15.02.2008, 00:33 0 Ne, pogovor o New World Order je nekaj podobnega kot vsi porniči od Britney Spears, način na katerega sta stolpa padla se mi ne zdi čuden, vsi "strokovnjaki" so zblojeni glory huntersi, kar se pa tiče pentagona, a je agent od CIE prišel do Busha pa reke:" Mr. President, our conspiracy budget is dry, so we can only use 2 planes, can we send a rocket into the pentagon?" :) Pa mi ti as razloži potem: kako je možno da se jeklo, čigar topnost je pri temp. 1500°c stopi zaradi gorenja kerozina, ki gori pri 800°c???? KAKo, ali pač 11/9 fizikalni zakoni niso veljali. Nato prosim, da ne bo pomote, imam deda upokojenega pilota, ter potem je še cca. 10000 pilotov s celotnega sveta, KI JIH ZANIMA KAKO LAHKO PILOT AMATER IZVEDE MANEVER, za katerega piloti, ki celotno življenje pilotirajo podobna letala, TRDIJO DA JE NEMOGOČ- Letalo, ki je oz naj bi trčilo v Pentagon je letelo dober kilometer 6 m nad tlemi, da ne govorimo o tem da so po trku zginila dva letalska motorja, vsak 6 ton titana- IZPUHTELA dobesedno, laiki preverite kaj je TITAN? letalci amaterji so tudi zadeli oba nebotičnika točno na sredino, čeprav piloti pravijo, da odločajo stotinke, pa zgrešiš cilj kot je eden od dvojčkov. Potem mi ti vseved še mimograde objasni kako se je lahko porušil nebotičnik WTC7, v katerega ni pristalo nobeno letalo, pustimo to da je BBc o sesutju 3. nebotičnika poročal že preden se je to dejansko zgodilo, in vse to zaradi manjšega požara v najvišjih nadstropjih nebotičnika. to je samo nekaj dejstev, ki zelo bodejo v oči in nikakor niso takšne kot trdi uradna zgodba. Pustimo to, pač ne vemo če je res, za fizikalne zakone pa vemo da držijo. Danes je na seznamu ugrabiteljev letal samo še 9 oseb, od prvotnih 19, ker nekaj naj bi bilo celo živih, kako že:)?
Ariella
15. 03. 2008 17.35
joj pa kako lahko sploh primerjajo diano in tistega debila...pa saj ni normalno to, da se njuno ime pojavi skupaj v istem clanku...to je totalna zalitev diane, da jo omenjajo skupaj s tistim..tistim...oooh
nosferatu7@email.si
15. 02. 2008 15.05
Aja, Igor, hvala za popravek, sem mislu "chemtrails" ja... Odkar sem za to slišal (par let nazaj) sem začel opazovat nebo, in vidim, da se stvar dejansko izvaja, sranje pa tako.
nosferatu7@email.si
15. 02. 2008 15.02
HotShot, a si nepismen al kaj? Lepo sem napisal, da se NAČELOMA strinjam z Igorjem in da imam sam sicer drugačno teorijo, tak da me vseeno lahko počastiš z odgovorom ;) Aja, Pentagona ravno zato niso ruknli z letalom, ker bi ga v tem primeru preveč poškodovali, kar pa niso hotli. Kar se kontrolorjev prometa tiče: Kot po naključju so isti dan imeli na področjih napadov VAJO, kako bi se branli pred ugrabitvami letal, zato noben ni vedu, kaj je res, kaj pa vaja. Lahko preveriš, ista finta je bla par let kasneje na Londonski podzemni. LP
soul@hitri.com
15. 02. 2008 13.56
Izbruh: vidim da si prebral knjigo Skrivnostna zgodba Mosada in ne vem zakaj usi pisejo da je za smrt princese Diane kriva angleska ali francoska tajna sluzba.
Ramzess
15. 02. 2008 12.53
Nosferatu="da pogledajo na net za izraz "Contrails" Naj dodam, da gre Chemtraile - strupe iz neba, v okviru projekta Shield. V uporabi sta oba izraza, a je zadeva bolj znana pod izrazom Chemtraili. Koni9="Zakaj pa nas hočejo vse opremiti s čipom?" Ko že ravno omenjaš, naj dodam prepis iz zanesljivega vira. ...da so ZDA sprejele zakon, po katerem bodo, začenši z letom 2000, vsakemu novorojenčku vstavili mikročip, preko katerega bodo ti 'bodoči' državljani direktno preko satelita povezani s centralnim računalnikom, ki 'poskusno' že deluje! Za piko na i pa še podatek, da podoben projekt 'pripravlja' tudi Evropa in, verjeli ali ne, računalnik za te namene, ki je instaliran v Bruslju, so poimenovali La Bete - Zver! Mislim da razlaga, o kateri 'zveri' je govora, ni potrebna, kajti to bi morali že vedeti. Svet okoli nas ni takšen kot se zdi...
hot-shot69
15. 02. 2008 12.34
To je pa res. Če se že zgodi tragedija, vsaj kaj zasluži s tem...to so se od Židov naučili :)
DarthRevan
15. 02. 2008 12.23
Tega nisem rekel. Rekel sem samo, da je to pravzaprav edina stvar, ki mi pri celi stvari ne paše v sliko. Ne bom pa zato naredil teorije zarote. Vem samo, da je šel napad na WTC Bushevi administraciji zelo na roko, ne glede na to, KDO je za njim stal.
hot-shot69
15. 02. 2008 12.20
Potem je pa edina razlaga, da je večina od 10 tisoč delavcev v WTC-ju tudi na plačilni listi CIA-e...
DarthRevan
15. 02. 2008 12.05
Ob 8.46 zjutraj. Ampak to ni dovolj zgodaj, da bi bili stolpnici tako prazni kot sta bili. Samo 14 minut pred "uradnim" začetkom delovnega dne...nak.
hot-shot69
15. 02. 2008 12.00
Delovni dan v ZDA se začne ob 9ih, prvo letalo je pa WTC zadelo mislim da pred deveto...
DarthRevan
15. 02. 2008 11.35
Američan = državljan ZDA* (da ne bom svojih principov kršil)
DarthRevan
15. 02. 2008 11.34
Hot-shot, mene samo bega, zakaj je na tisti dan v WTC-ju bilo tako malo ljudi. Bil je normalen delovni dan, sredi dneva. Torej, Američan je ob takem času v službi. Ampak 11. 9. 2001 jih je bilo vsaj v WTC-ju nekam malo v službi. Samo to me bega.
hot-shot69
15. 02. 2008 11.31
nosferatu7, človek ki se strinja z idejo, da so člani kraljeve družine neke vrste plazilci si ne zasluži mojega odgovora:) Lahko mi pa odgovoriš, zakaj so za WTC uporabili letala, za pentagon se jim pa ni zdelo nujno. Aja, pa da ne rečem, da po vaši teoriji morjo bit vsi kontrolorji letenja na zahodni obali ZDA na plačilni listi CIA-e
nosferatu7@email.si
15. 02. 2008 11.20
Aja, hot-shot, daj razloži mi, kje si ti dejansko VIDEL letalo ali RAZBITINE? A sploh ves, kako zgleda, ko se veliko potnisko letalo razbije na koscke? Pa se nekaj: od kje mas podatek, da je prevracalo avtomobile, si bil tam? Pa ce jim ni blo tezko ponucat okol 1000 ljudi v WTC-ju za statiste, zakaj bi jim blo tezko fentat se par voznikov poleg? Zbudi se in poglej okoli sebe, tem osebam ni mar za cloveska zivljenja, vse kar jih zanima je vodit cel svet.
nosferatu7@email.si
15. 02. 2008 11.10
Igor.Gojcic, jaz se naceloma strinjam s tabo, sam mam sicer malo drugacne teorije, sam bo neki na tem. Vsem ki to berejo, priporocam, da pogledajo na net za izraz "Contrails", dokazano je namreč, da vse od 70. let Nato in USArmy ter komercialne flote dajejo v letalsko gorivo neke dodatke, ki delajo t.i. "suhe nevihtne oblake" in s tem spreminjajo klimatske razmere na našem planetu. Nekaj se definitivno pripravlja, upam le, da me za konec ne bo več poleg. Ajdi
hot-shot69
15. 02. 2008 11.03
Jaooo, povejte kje je logika...če so že za WTC uporabili letali, zakaj niso še za pentagon??? Pa kaj je z vsemi ljudmi, ki so se vozili po avtocesti, kjer je letalo zaradi nizkega leta s ceste vrglo par avtomobilov in celo prevrnilo cestno razsvetljavo? Ne mi rečt, da so vsi statisti. Pa letalo gre lahko 500km/h tako nizko...
izbruh@gmail.com
15. 02. 2008 08.37
En ugleden raziskovalec tajnih služb trdi, da je šoferja Ritza, Henrija Paula, ki je v nesreči umrl, izsiljeval Izraelski Mosad, da bi ga pridobil za sodelavca, ki bi jim posredoval podatke o sestankih raznih Arabskih trgovcev z orožjem, ki so se redno sestajali v Ritzu. Ritz je veljal za diskretno prebivališče, kjer naj bi bili slavni gostje zaščiteni pred javnostjo, vendar je Henri za lepe denarce prodajal paparazem informacije o prihodih slavnih oseb. Na podlagi tega ga je Mosad izsiljeval in Henri je bil v tistih tednih pod nenehnim pritiskom, na robu živčnega zloma, nenehno pod vplivom pomirjeval in alkohola, kar je privedlo do neprevidnega divjanja po pariški ulicah.