Slovenija
Oglas

Črta, načrt, prostor – od ideje do realizacije

Ljubljana, 10. 03. 2015 07.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Gospodarsko razstavišče
Komentarji
0

Gradite, prenavljate? Načrtujete prenovo? Morate iz takšnih ali drugačnih razlogov sanirate svoje zasebne ali poslovne stavbe? Ste lastnik nepremičnine in jo želite prodati ali oddati?

SEJEM DOM - 1
SEJEM DOM - 1 FOTO: SEJEM DOM

Pa vas zato še toliko bolj zanimajo podrobnosti v zvezi z energetsko izkaznico, ki jo uveljavlja nov energetski zakon? Želite praktičen in strokoven nasvet iz prve roke? Obiščite 54. mednarodni sejem Dom, ki bo od torka, 10., do nedelje, 15. marca, na Gospodarskem razstavišču.

SEJEM DOM - 2
SEJEM DOM - 2 FOTO: SEJEM DOM

Novosti – ceneje:

Oglejte si sejem ceneje v času HAPPY HOUR

Znižana vstopnica 5 EUR v torek, sredo in četrtek (10.-12. 3.) – od 13.00 do 15.00 ure

Sejemski popusti veljavni še šest mesecev

Razstavljavci so za obiskovalce pripravili številne sejemske popuste, ki s kuponom veljajo še šest mesecev po sejmu.

SEJEM DOM - 3
SEJEM DOM - 3 FOTO: SEJEM DOM

Vse za vaš dom na sejmu Dom

Na sejmu Dom, največji specializirani mednarodni sejemski prireditvi s področja graditeljstva v Sloveniji in njeni okolici, najdete vse za gradnjo. Svojo storitve in izdelke za dom, gradbeništvo in stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice predstavlja tokrat 548 podjetij iz 32 držav. Prireditev tako kot vsako leto predstavlja novosti v panogi.

 

Stavbno pohištvo, garažna vrata, senčila, tehnično varovanje, programske rešitve, montažne hiše, klimatizacija in ogrevalna tehnika, kopalnice in sanitarna oprema, hladilna in ogrevalna tehnika, energijsko učinkovita razsvetljava, peči, kamini, čistilne naprave, orodje, strešne kritine, zidaki, gradnja in prenova, fasade, barve, laki, ograjni sistemi, učinkovita raba energije v stavbah in gospodinjstvih, obnovljivi viri energije, pametne hiše, kovinska galanterija, stopnice, talne in stenske obloge, parketi, laminati, dimniki, cementni izdelki, bazeni in bazenska tehnika, oprema in pripomočki za vrt in okolico doma, hidroizolacijski in toplotno izolacijski materiali, gradbeni izdelki in materiali idr.

 

SEJEM DOM - 4
SEJEM DOM - 4 FOTO: SEJEM DOM

Katalog kot priročnik

Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice katalog. Kot vodnik vas popelje po sejmu, ki se razteza na 22.000 kvadratnih metrih razstavnih površin. Katalog pa je tudi priročnik, v katerem najdete vrsto poljudnih člankov s področja graditeljstva, program svetovanj ter seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti. Prelistajte ga že doma in si naredite načrt obiska sejma.

Brezplačno in neodvisno svetovanje za občane

Iščete praktične, povsem konkretne ključne rešitve pri prenovi starejših stavb, hidroizolaciji in toplotni zaščiti streh in fasad, pri nakupu oken in vrat, pri vprašanjih glede vlage in plesni, glede trajnostne gradnje oziroma zelenih javnih naročil, energetske izkaznice stavb oziroma raznih projektov, ki spodbujajo energetsko učinkovitost in učinkovito rabo energije v stavbah in gospodinjstvih, glede sistemov ogrevanja in izbire naprav za hlajenje stanovanj, toplotnih mostov idr.? Vas zanima, kako čim bolj in več privarčevati na dolgi rok, pri tem pa kakovostno vlagati v svoje zasebne ali poslovne bivalne prostore?

Načrtujte svoje ideje od prve zamisli do končne realizacije! Brezplačna svetovanja potekajo vsak dan od 10.00 do 18.00 ure. Svetovalci vse dni sejma brezplačno svetujejo – tudi vam!

Koristne povezave

Parkiranje

Odpiralni čas, vstopnice

Sejemski popusti

Brezplačna svetovanja

E-katalog

SEJEM DOM - 5
SEJEM DOM - 5 FOTO: SEJEM DOM

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.