Slovenija
Oglas

Črni petek podaljšali do ponedeljka: NA VSE 30 % POPUSTA!

Ljubljana, 25. 11. 2017 07.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Podjetje Rebel – je za ČRNI PETEK pripravilo posebno ponudbo – NA VSE 30 % POPUSTA – črni petek podaljšali na cel vikend v 15 poslovalnicah – v spletni trgovini 30 % popusta še na "White Monday".

črni petek
črni petek FOTO:

Krasni trgi, gneče ulice, velikanske palače, skrivnostne steze, skrita notranja dvorišča in predvsem intenzivna dišava orientalskih začimb. Marrakech - rdeče mesto - vse to in še veliko več je navdih za kolekcijo jesen/zima 2017 blagovne znamke Skiny.

Biser maroškega juga ne ponuja samo odličnega ozadja za Skiny jesensko / zimsko kampanjo 2017, ampak se popolnoma ujema s Skiny filozofijo "Part of Life".

Skiny pozna tisto, kar želijo mestni nomadi: živeti in ljubiti, delati, biti svoboden in neodvisen.

črni petek
črni petek FOTO:

Novo kolekcijo Skiny predstavljata New Yorška manekenka Ashley Rogers ter model Marcel Spang iz Kölna, ki sta pred kamero ujela vse čarobne barve mesta "Tisoč in ene noči".

črni petek
črni petek FOTO:

Podjetje Rebel letos praznuje 25 let. Prav toliko časa je ekskluzivni zastopnik blagovne znanke Skiny.  Rebel zastopa še veliko drugih priznanih blagovnih znamk, kot so: Huber, Jockey, Falke, Burlington, Esprit, Seidensticker, Blue Monkey, Tiffosi, Roeckl, Fraas, Capo, Seeberger in druge. Spodnje perilo, oblačila in različne modne dodatke lahko najdete v Rebel-ovih trgovinah v različnih krajih po Sloveniji. Podjetje Rebel ima dve franšizni trgovini Benetton, in sicer v Murski Soboti in na Bledu.

Vstopite v praznični čas s podjetjem Rebel

črni petek
črni petek FOTO:

Naročnik oglasa je Rebel.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3