Tujina

CIA naj bi ubila visokega predstavnika Al Kaide

Islamabad, 15. 09. 2011 19.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški obveščevalci naj bi ubili enega od vodij Al Kaide v Pakistanu. Šlo naj bi za Abu Hafs al Šakrija, ubili pa bi ga naj na območju Vaziristana v zadnjih dveh dneh.

Ameriška obveščevalna agencija CIA je na območju Pakistana v zadnjih dveh dneh ubila enega od višjih predstavnikov teroristične mreže Al Kaida, poroča Reuters, ki se sklicuje na današnje navedbe dveh ameriških uradnikov.

Šlo naj bi za enega od voditeljev Al Kaide, ki je znan pod imenom Abu Hafs al Šahri. Ta naj bi bil vodja operacij teroristične mreže v Pakistanu. Poleg tega naj bi bil zadolžen za koordinacijo z glavno skupino talibanov v Pakistanu TTP.

Al Šahrija, ki naj bi bil sicer državljan Savdske Arabije, naj bi ubili v Vaziristanu, druge podrobnosti pa za zdaj niso znane.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CrusaderKnight
16. 09. 2011 13.23
Elias47
16. 09. 2011 10.06
Aja, že spet ... ne me jeb.. Ziher verjemem, ja. Pa še čisto slučajno v Pakistanu je bila ... ma nemoj.
tinetone
15. 09. 2011 20.14
kako ubiješ imaginarni lik? nehaš pisati o njem...
HLAPCI.HLAPCI
15. 09. 2011 20.09
človek se malo vpraša ko ti tujci mečejo bombe na tvojo državo, ubijajo z prezpilotnimi letali, likvidirajo folk in ostalo.... pa niti v sporu nisi z njimi ; )
persing
15. 09. 2011 19.56
Visoka tehnologija na letalskem poročju bo tudi v prihonosti doživela velik porastek v inovativnosti. Ko se ti bo dobesedno zahotelo se boš vlegel na naslonjač, predse postavil zaslon, na mizo postavil brezalkoholno pijačo, vzel v roke igralno konzolo in začel. Nekje daleč daleč proč se bo v zrak dvignilo brezpilotno letalo z vso potrebno oborožitvijo. S pogledom na ekran pred seboj in pritiskom na sprožilec igralniške konzole boš nekomu nekaj tisoč kolometrov oddaljenem kraju prerešetal glavo. Po tem ko boš v živo pred seboj gledal uničenje se boš zadovoljno ulegel poleg ženske in v mazohističnem sanjarenju tudi sam odšel v ekstazo. Zelo zanimiva in prijetna bo ta naša prihodnost.
LuckyBastardo
15. 09. 2011 19.44
TO PA VERJAMEMO MED NJIMI SO OTROKI IN FANTIČKI.
wizeman
15. 09. 2011 19.33
Ja, ja, sigurno. V Libiji pa jih izpuščajo iz zaporov in novačijo za državni udar. Morda pa so ga "odstranili", ker ni hotel v prekomando v Libijo...