Tujina
Oglas

Cena delnice Alibabe je porasla 14% v samo enem dnevu! Vzemite 50€ in zaslužite s trgovanjem na svetovni borzi

Ljubljana, 20. 05. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Alibaba je v četrtek, 7. maja objavila, da je tekom prvega četrtletja ustvarila 45% rast prihodkov, kar je bilo tudi v skladu s tistim, kar je trg pričakoval. Rast prihodkov je bila posledica rasti števila aktivnih kupcev, ki je na letni ravni dosegla 37% in pa bruto blagovne menjave, ki je porasla za kar 150%.

Alibaba
Alibaba FOTO: Alibaba

FXLider, posebno bralcem "24ur", podarja 50 evrov namenjenih za trgovanje s ceno delnic Alibabe in drugih podjetij na svetovni borzi, edini borzi na kateri lahko zaslužite tako na rasti, kot na padcu cen delnic.

Prevzemite 50 evrov za trgovanje tukaj.

Alibaba je največje kitajsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo preko interneta. Alibaba obsega preko 80% deleža celotnega kitajskega trga in je hkrati največje podjetje tega tipa na svetu, gledano s strani bruto blagovnega obsega. To podjetje ponuja več spletnih platform, preko katerih trgovci vršijo spletne transakcije, podobno kot eBay. Alibaba pravtako posluje tudi na globalnem trgu, preko blagovne znamke AliExpress in Alibaba.com.

’Večji del aktualne logistične mreže na Kitajskem je bil oblikovan leta 1990 in danes težko sledi vse večjim spletnim trgom. Zaradi tega je Alibaba leta 2013 lansirala masiven logistični projekt združevanja z vlagatelji s katerim se bo zbralo blizu 16 milijard juanov ali več kot 16 milijard dolarjev v naslednjih nekaj desetletjih. Od te mreže se pričakuje, da podpre letno prodajo okoli 10 tisoč milijard juanov in ima ključno vlogo pri nadaljni rasti Alibabe’, pravijo v FXLider-ju.

Močna logistična mreža zahteva veliko učinkovitost pri dostavi in sposobnost izvajanja velikega števila transakcij. Vseeno je bila nedavno Alibaba kritizirana s strani Državne uprave za industrijo in trgovino, ker ni naredila dovolj, da zmanjša, oziroma se bori proti prodaji slabih proizvodov.

Prevzemite 50 evrov za trgovanje tukaj."Cena delnice tega ogromnega spletnega podjetja je, po objavi rezultatov o zaslužku tekom prvega četrtletja, porasla preko 14%. Analitiki so optimistični glede vprašanja prihodnosti tega podjetja. Ogromen potencial kitajskega spletnega trga, kot tudi sama rast uporabnikov interneta na globalni ravni vsekakor podpirajo ta optimizem’ pravijo v FXLider-ju.

Opozorilo o tveganju in odklanjanju odgovornosti

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finačnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za Vas. Izgube lahko presežejo vaše depozite in od Vas bi se lahko zahtevalo, da izvršite dodatna vplačila. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. FXLeader ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3