Tujina
Oglas

Ameriški nutricionist odkril sveti gral hujšanja

Ljubljana, 03. 03. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Če se pogosto sprašujete, kako se uspejo vsi ti ljudje, ki so na plaži videti čudovito, ob vseh vsakodnevnih obveznostih, hraniti zdravo in preživeti ure in ure v fitnes centru, potem niste edini.

Mislimo, da za brezhibnimi postavami hollywoodskih igralcev stoji celotna ekipa – nutricionist, osebni trener, kuhar in terapevt. Toda resnica je drugačna. Slavni ameriški nutricionist Jared McGreevy je nedavno odkril javnosti v čem pravzaprav tiči skrivnost vitkih postav in mišičastih, definiranih teles. Najbolj zanimivo je, da skrivnost ne leži v timu oseb niti v posebni prehrani, kakor tudi ne v aerobnem treningu temveč v formuli, ki efikasno topi maščobne celice in, tisto najpomembnejše, preprečuje nastajanje novih. To pomeni, da so rigorozne diete, ki temeljijo izključno na zmanjšanem vnosu hrane, in ure preživete v zadušljivih prostorih telovadnic, stvar preteklosti.

Getfitsmart
Getfitsmart FOTO: Getfitsmart

Odkritje, ki je šokiralo svet

Milijoni oseb po celem svetu, ki stradajo in se mučijo, da bi prišli do vitke postave, so me spodbudili, da odkrijem tisto, kar se šteje za sveti gral hujšanja. To je hidroksi citronska kislina.“ je izjavil Jared McGreevy v nedavnem gostovanju v popularnem ameriškem talk showu. Jared McGreevy je v svoji dolgoletni karieri sodeloval s številnimi ameriškimi zvezdami kot so Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Jason Acklesa in Tobey Maguirea, kakor tudi na pripravah za popularni film 300, pri katerem snemanju je nekaj deset statistov in igralcev aktivno uporabljalo PGC500 Complex na bazi hidroksi citronske kiseline. Po besedah McGreevya so rezultati ob normalni prehrani in redni uporabi PGC500 Complexa vidni v vse skupaj treh do štirih tednih. »Ravno pozitivni premiki v smislu izgube kilogramov in definiranja telesa so presodni v procesu hujšanja, saj ljudje na ta način ne izgubljajo motivacijo«, je poudaril McGreevy.

Zdaj ekskluzivno tudi preko portala s posebnim popustom

Kaj je PGC500 Complex?

Najpomembnejše je poudariti, kako je PGC500 Complex organski izdelek, ki ob kalciju, kaliju in rastlinski celulozi vsebuje koncentrirano hidroksi citronsko kislino, ki zahvaljujoč svoji kemijski formuli kislinskega ostanka, ob vodiku, razgrajuje maščobne celice, spodbujajoč s tem organizem, da ne tvori novih. Ravno zato nudi izdelek PGC500 Complex hitre in vidne rezultate v relativno kratkem času. Tako na primer zmanjšuje obseg pasu do 8 cm, obseg stegen 6 cm in telesno težo do 10 kg v 30 dneh. Na ta način izdelek PGC500 omogoča celo štirikrat večjo izgubo kilogramov kot kombinacija rigoroznih diet in mukotrpne vadbe.

Za bralce portala ekskluzivni popust v višini 20.00 EUR ->

Pospešuje metabolizem in spodbuja izločanje serotonina

Po besedah McGreevya je največji sovražnik procesa izgube odvečnih kilogramov neželeni yo yo efekt, ki ne le da vrne kazalec na tehtnici na prejšnje stanje temveč pogosto tudi na večjo številko. Paradoks hujšanja leži v tem, da le-to pogosto zahteva zmanjšan vnos hrane, kar utruja in izčrpa organizem in ga spodbudi na ustvarjanje zalog maščobnih celic. Seveda celoten postopek se tako podaljša in pripelje do prekinitve diete. Izdelek PGC500 Complex pospešuje metabolizem, zmanjšuje apetit in občutek lakote. Njegova največja vrednost je, da povečuje raven serotonina v krvi in vpliva na dobro razpoloženje. Z drugimi besedami povedano: topi maščobne obloge, organizem se ne izčrpa, vi pa se počutite dobro in polni energije.

Izdelek lahko naročite TU ->>

Naročnik oglasa je United Labs Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3