Tujina
Oglas

Ali se lahko izognemo gneči v knjigarnah?

Ljubljana, 20. 08. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Kopija-nova
Komentarji
0

Bliža se 1. september in za številne starše so zadnji dnevi avgusta stresno obdobje. Potrebno je nabaviti delovne zvezke in šolske potrebščine za prihajajoče šolsko leto, s tem pa je povezano čakanje v vrstah v knjigarnah in skrb, ali bodo v izbrani knjigarni na voljo vsi potrebni delovni zvezki in če bodo, ali je seznam s katerim nakupujejo točen.

Starše smo povprašali kako se spopadajo s temi izzivi:

"Slabo. Vsako leto je enako. Vedno odlašamo do konca in potem stojimo v vrstah. In vedno se zgodi, da katerega izmed delovnih zvezkov ravno takrat nimajo. Potem pa druga in tretja knjigarna, gneča, stres… Po dopustih pa v službi niso ravno veseli, ko prosim za proste ure!" pravi mamica Sara.

Kopija Nova - 2
Kopija Nova - 2 FOTO: Kopija Nova

Vesna pravi: "Zaradi finančne stiske čakamo do konca, čeprav se zavedamo, da je naročanje takoj po koncu šolskega leta veliko manj stresno… Žal pa je tako, da raje kupimo v knjigarni, kjer s kartico plačamo na obroke in le-ti pričnejo teči dva meseca kasneje."

Poklicali smo Kopijo-nova, eno vodilnih slovenskih podjetij za oskrbo s šolskimi potrebščinami, kjer pa so nam razložili, da od letos omogočajo naročanje delovnih zvezkov in ostalih potrebščin tudi do konca avgusta. Na spletni strani www.kopija-nova.si enostavno izberete šolo in razred vašega otroka in z nekaj kliki naročite zagotovljeno točen komplet delovnih zvezkov.

"Včasih se zgodi, da šole tudi še do konca junija zamenjajo izbrane delovne zvezke za nekatere predmete. Mi to informacijo imamo, tako da je pri nas naročen komplet delovnih zvezkov vedno pravi," pravijo.

Kopija Nova - 1
Kopija Nova - 1 FOTO: Kopija Nova

Tudi skrb, da bi naročen paket prejeli prepozno, je odveč: danes naročen komplet delovnih zvezkov oddajo na pošto že naslednji dan.

Spletno naročilo pri Kopija-novi je enostavno, plačilo je možno tudi na do 12 obrokov brez obresti, ob naročilu šolskih copatov (le-te vsak šolar potrebuje) pa vam ne zaračunajo stroškov poštnine.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3