Tujina

9-letnik v šolo prinesel pištolo

Hermosillo, 08. 09. 2012 16.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pištola, ki jo je v šolo prinesel komaj 9-letni deček, je mehiško policijo vodila k najdbi orožja, ki domnevno pripada enemu izmed preprodajalcev drog. Policija je aretirala žensko, ki naj bi bila dečkova mati. Dečka so predali socialni službi.

Orožje, ki ga je našla mehiška policija, potem ko je deček v šolo prinesel nabito pištolo.
Orožje, ki ga je našla mehiška policija, potem ko je deček v šolo prinesel nabito pištolo. FOTO: Reuters

9-letni deček iz mehiškega mesta Hermosillo je v šolo prinesel pištolo, kar je seveda takoj spravilo na noge tako njegove sošolce kot učitelje, ki so nemudoma obvestili policijo. Ta je opravila hišno preiskavo na dečkovem domu, kjer so našli celo paleto orožja, ki naj bi pripadal enemu izmed preprodajalcev drog.

Lokalne oblasti so našle puške, okoli 13.000 nabojev, pištole, neprebojne jopiče in tudi dve napravi za štetje denarja. Našli so še vojaške uniforme in tri neprebojna vozila.

Tiskovna predstavnica policije je pojasnila, da so ob hišni preiskavi aretirali žensko, ki naj bi bila dečkova mati, moški pa je policistom ušel. Dečka so predali socialnim delavcem.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
09. 09. 2012 12.11
Fante je naredil usodno napako, posledično je ostal brez staršev, družine, in doma. Tega najbrž ni pričakoval. Bogve kaj ga čaka in kaj bo z njim.
Jimi1
08. 09. 2012 21.44
+4
Zanimiva zbirka. Možak ima kar dober okus....
šimuni?legenda
08. 09. 2012 18.45
+3
lepa zbirka gor na sliki