Tujina

15-letnik načrtoval napad na papeža

Washington, 16. 09. 2015 09.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški mediji so se razpisali o 15-letniku, ki ga je FBI aretiral avgusta, ker naj bi načrtoval teroristični napad na papeža Frančiška. Ta bo 22. septembra obiskal Filadelfijo, ki bo gostila svetovno srečanje družin.

FBI je aretiral najstnika, ki je načrtoval napad na papeža.
FBI je aretiral najstnika, ki je načrtoval napad na papeža. FOTO: Reuters

15-letnika naj bi navdihnila Islamska država (IS), do navodil za izdelavo eksploziva pa naj bi prišel na internetu. O skupnem napadu z orožjem in več eksplozivnimi sredstvi je nato preko družbenih medijev obveščal druge. Obtožili so ga poskusa nudenja podpore teroristični organizaciji. Grožnja sicer ni bila takojšnja oziroma ni bila v fazi izvedbe, ampak le v fazi težnje po napadu.

Papež Frančišek v ZDA prihaja 22. septembra, ko se bo najprej ustavil v Washingtonu, od tam nadaljeval pot v New York, obisk pa bo sklenil 27. septembra v Filadelfiji.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AnonimniSlo
17. 09. 2015 02.45
+0
Torej, zakaj lahko komentiramo samo na nekaterih novicah? Ali se to dogaja samo meni?
iGURT
16. 09. 2015 19.29
+4
zrežirana predstava za večjo kontrolo nad internetom
PorednaSliva
16. 09. 2015 18.35
+2
Tik tak tik tak 1 leto max
Al83
16. 09. 2015 17.49
+2
Torej je tamali nekaj gobcal preko interneta, ter podavnlovdal načrte za ekspsloziv. Načrte za eksplozive lahko podavnlovda vsak 5 letnik, problem je dobiti material, za izdelavo. Poleg tega je pri takih načrtih, ki so po navadi površni prepisi iz raznih vojaških priročnikov, večja verjetnost, da vržeš v zrak kuhinjo s sabo vret, kot da prideš do kakšne količine eksploziva. Tako, da dvomim, da je bil kdo zaradi tega ogrožen, in se gre tu bolj za to da FBI opravičuje svoj obstanek, mediji pa iščejo razloge da zganjajo paniko in povečujejo naklade.
žlikrofi
16. 09. 2015 16.21
-10
bravo fant pa pozneje dokončaj delo
T_one
16. 09. 2015 15.39
+2
Če še komu ni jasno, zakaj so nekateri vidnejši "slovenski" luciferjanci (Masoni, Malteški Vitez, in drug 666 ološ) včeraj, na 15 septembra 2015, pozvali na močno koalicijo SDS + SMC, pod lažnim izgovorom, da bi "spravili pomembne reforme pod streho in popeljali Slovenijo iz krize", in kaj je resnični namen te dimne zavese z begunci, naj si pazlijivo prebere napisano spodaj, in po želji posreduje naprej; a to je priporočljivo za branje le tistim, ki "imajo ušesa, da lahko poslušajo", ker ostali se niso sposobni soočiti s tem. Zato retardom "brez ušes, da bi znali poslušati", branje tega ni priporočljivo! Podobno, kot se to skuša v zadnjih časih, se je z ustvarjanjem velikih koalicij po Evropskih državah, kjer so se tako "levi" Vatikanski petokolonaški luciferjanci ("komunistični" Masoni) in tudi "desni" - nacistični - "domobranski" Vatikanski petokolonaški luciferjanci ("klerikalni" Masoni) združevali v velike koalicije po Evropskih državah, se je dogajalo po Evropskih državah tudi pred začetkom Druge Svetovne vojne, ko je Vatikan tretjič skušal uresničiti svojo tisočletja staro idejo o 666 Novem Svetovnem Redu - Globalnem Babilonu - Svetovnem (Rimskem) Imperiju, preko Malteškega Viteza Hitlerja, Jezuita Stalina in ostalih "njunih" zaveznikov. Takrat Vatikanu to ni uspelo, ker je Hitler, ko se je polastil dovolj oblasti, začel delati na lastno roko; zato se je iz tega razvila Druga Svetovna vojna; to je tudi razlog zakaj se je večina, ki so bili prvotno Hitlerjevi zavezniki, takrat, po ukazu Vatikana, takoj obrnilo proti Hitlerju, vključno z Jezuitom Stalinom. Podobno pa se dogaja ravno v teh časih! Verjetno že nekateri vedo, da bo v drugi polovici tega meseca, namreč 22. septembra, papež obiskal ZDA. Ni nobeno naključje, da to ravno sovpada z letošnjim zasedanjem Združenih Narodov - OZN. Papež bi naj namreč v času tega zasedanja tudi imel govor v OZN-u, kjer bo ta samooklicani "Vrhovni Poglavar", poleg vsega drugega svojega hinavskega lažnivega retardiranega praznega klobasanja, tudi iniciiral 666 Nov Svetovni Red oz. "pozval" k njemu, kot "edino rešitev" za ureditev globalnih problemov. Žal ne bo povedal, da ta njihov 666 Nov Svetovni Red vključuje več kot 95% genocid svetovnega prebivalstva, vgranjo mikročipov in s tem "priključitev" pod popolno kontrolo preko superračunalnika v Bruslju, s tem popolno zasužnjenje mikročipirancev, nato pa bi naj temu sledili genski in kibernetični poizkusi - transhumanizem, kar se bo seveda končalo tragično - s tem, da bo umetna inteligenca nazadnje "izklopila" vse tiste, ki bodo imeli vgrajene mikročipe; torej vse.
T_one
16. 09. 2015 15.39
+7
Prvo, kar bodo takoj po tej iniciaciji luciferjanci skušali doseči, je da bodo skušali uvesti ta 666 Nov Svetovni Red na svetovni ravni na "miren način", in to s tem, da bodo popolnoma zrušili ekonomijo na globalni ravni in uvedli reforme, ki bodo uzakonile, pod kazenskim pregonom obvezno cepljenje in/ali obvezno vgradnjo mikročipov, in raforme, ki jim bodo dale pravico, da razlastninijo vse ljudi, in tako ljudem odvzamejo vse premoženje in vse pravice. Hkrati, ob iniciaciji 666 Novega Svetovnega Reda, bodo najverjetneje plasirali tudi umerno ustvarjene epidemije, za karere bodo potem verjetno trdili, da jih bodo "rešili" z "univerzalnim" cepivom, ki pa je v resnici evtenazijsko cepivo. Da bodo lahko uresničili te naklepe potrebujejo luciferjanci v vseh državah EU in ZDA seveda "močne koalicij", da bodo lahko spravile te genocidne lopovske reforme čez, preko volje naroda, ker so te reforme v resnici, niti približmo ne v dobro naroda, niti za izhod iz krize, ampak za genocid nad narodom in popolno zasužnjenje človeštva. Le zato tudi pri nas ti veleizdajalski petokolonaški luciferjanci pozivajo k močni koaliciji ravno sedaj; čeprav lažno trdijo da je to zato, da "spravijo Slovenijo iz krize", čeprav vsi dobro vemo, da so bili v preteklih letih še mnogo hujši časi, pa niso pozivali k takšni koaliciji; sedaj, ko pa bo papež iniciiral 666 Nov Svetovni Red, pa pozivajo k temu; nobeno naključje! Seveda imajo ti luciferjanski veleizdajalci človeke rase tudi rezervni načrt; če jim 666 Novega Svetovnega Reda ne bo uspelo uvesti na miren način, s prevaro; takrat bodo aktivirali invazijo ISIS-a na Evropo, v ZDA pa načrtno sprožili državljansko vojno, in nato načrtno zanetli še Tretjo Svetovno vojno, in na ta način povzročili globalni genocid, "Veliki Pokol človeških goved", kot ga imanujejo, preko vojn, lakote, umetno ustvarjenih epidemij, itd. itd.. In v ta namen, da ustvarijo "dimno zaveso", da Evropajci ne bomo pozorni na invazijo ISIS-a, so izscenirali tudi "ubežniško krizo". Turčiji in Severno Afriškim državam so ZDA, EU in NATO že lani ukazale naj začno množično usmerjatio "ubežnike", med katerimi se skrivajo tudi đžihadisti, v Evropo. V Evropo se je v preteklih mesecih, zakamufliranih med "ubežnike", steklo na tisoče đžihadostov, ki bodo pripravili teren za invazijo ISIS-a na Evropo. Vlade po Evropi to dobro vedo, a ne naredijo ničesar, da bi te đžihadiste aretirali in onemogočili. Grki so prejšnji teden celo prestregli ogromno tovorno ladjo namenjeno v Grško pristanišče, na kateri bi naj bil pomoč za ubežnike, a ladja je bila polna orožja.
Menes
16. 09. 2015 20.37
-1
emilzapata
16. 09. 2015 23.07
-1
bobii
17. 09. 2015 06.46
-2
Ramzess
16. 09. 2015 13.38
-3
Družin? Aha, tistih družin.
SDS_je_poden
16. 09. 2015 14.40
+2
Transformerji
16. 09. 2015 12.35
-1
Ne ga srat - od kod in iz kje ste pa to novico potegnili?? Če je to res, potem moramo v vse šole uvesti kamere, potem se moramo vsi bati za življenje naši malih šolnikov, potem moramo postati totalitarni svet! Pa uvesti kamere v vse družine, preveriti, kako živijo . ..... pa naj zaboga, dodajo vsem novoroje nim čipe! To je vendar cilj!
razocarani
16. 09. 2015 13.45
+10
a isi se slisal ali videl posnetke malih otrok ki se raztelijo kot samomorilci ,,malo si te zadeve poisci in zgrozil se bos koloko mlajsih otrok se je ze raztrelilo ,,nisem pa se videl ali slisal da bi se kak starejsi vodja teh fanatikov raztrlil ,,ne ti so za to prepametni in uporabljajo za svoje mracne cilje otroke ,,tudi to je cudna vera v boga ,,koliko gorja v imanu nekega boga ,,in pise se leto 2015 ,,
bobii
16. 09. 2015 11.57
+2
Vuk je bil Srb!
cc206
16. 09. 2015 10.16
+10
Haha... Ko Philadelphia ne gre napisat... :)
zlahtnik
16. 09. 2015 10.09
+19
filadelfija => vašington, nju jork
lignj
16. 09. 2015 11.34
+9
SEJBOBOL
16. 09. 2015 18.08
+2
piuski
17. 09. 2015 02.30