Slovenija
Oglas

Znebite se neprijetnega vonja vetrov

Ljubljana, 14. 07. 2014 06.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Mnogi ljudje se brez pravega uspeha borijo s prebavnimi motnjami, katerih posledica so velikokrat tudi neprijetni plini in vetrovi, a tovrstne težave so od sedaj lahko preteklost.

Angleško podjetje Shreddies namreč ponuja učinkovito rešitev, ki je sedaj na voljo tudi v Sloveniji: spodnje perilo, ki nevtralizira neprijeten vonj vetrov.

Angleško podjetje Shreddies je na trg poslalo učinkovito rešitev: inovativno spodnje perilo, ki nevtralizira neprijeten vonj vetrov.
Angleško podjetje Shreddies je na trg poslalo učinkovito rešitev: inovativno spodnje perilo, ki nevtralizira neprijeten vonj vetrov. FOTO:
Ženske spodnje hlačke in moške bokserke.
Ženske spodnje hlačke in moške bokserke. FOTO:

Spodnjice Shreddies so revolucija na področju spodnjega perila. Rešujejo težave milijonov ljudi, ki jih muči prekomerno napenjanje in posledično spuščanje vetrov. Razvil jih je angleški industrijski oblikovalec in inovator Paul O'Leary. Skrivnost spodnjega perila Shreddies je v aktivni karbonski tkanini, imenovani »Zorflex«, ki pokriva zadnji del spodnjic. Patentirana karbonska tkanina absorbira neprijetne vonjave in jih nevtralizira, testiranja pa so pokazala, da lahko odstrani vonjave, ki so tudi do dvestokrat močnejše od človeških vetrov. Spodnje perilo Shreddies je bilo nagrajeno z nagrado »Dober izgled, dobro počutje« (Look good, feel good award), ki jo podeljuje organizacija ACA (Organizacija za nasvete o kontinenci).

Aktivna karbonska tkanina Zorflex poskrbi, da se neprijetne vonjave učinkovito nevtralizirajo.
Aktivna karbonska tkanina Zorflex poskrbi, da se neprijetne vonjave učinkovito nevtralizirajo. FOTO:

Obstaja veliko razlogov za prekomerno napenjanje. Lahko gre za bolezenska stanja, kot sta Chronova bolezen in sindrom razdražljivega črevesja, ali pa za povsem običajne vzroke, kot so pitje gaziranih pijač, kajenje, požiranje zraka in uživanje hrane z veliko vlakninami. Ne glede na razlog pa se vsi, ki trpijo za tovrstnimi težavami, zavedajo neprijetnosti, ki jih spuščanje neprijetnih vetrov povzroča. Zato Shreddies niso primerne le za tiste, ki trpijo za boleznimi prebavnega trakta, pač pa za vse, ki imajo težave z zadrževanjem vetrov: od uslužbenca v pisarni, obiskovalca fitnes studia pa do posameznika, ki se je z družbo odpravil na pijačo v njegov najljubši bar. Izberite si svoje spodnjice Shreddies in ne bo vam več treba trpeti napenjanja ali skrbeti zaradi neprijetnega vonja vetrov. Zaradi tega se boste počutili bolje in samozavestnejše. Moto podjetja Shreddies je »Spustite ga samozavestno« in spodnje perilo Shreddies vam nudi prav to.

Pri razvoju je sodelovala tudi priznana oblikovalka spodnjega perila Darren Cleary, tako da spodnje perilo Shreddies pod obleko ne izstopa nič bolj kot običajne kakovostne spodnjice in vam zato nudi diskretnost. Izdelano je iz kakovostnih materialov in je izjemno udobno za nošenje. Obstajata dva modela moških in ženskih spodnjic, ki se prilagajata uporabnikovim potrebam, stilu in starosti. Shreddies so tudi odlična ideja za darilo ob različnih priložnostih. Prav v ta namen ponujamo tudi darilne pakete v privlačni embalaži.

Spodnje perilo Shreddies je deležno velike medijske pozornosti na katerem koli trgu se pojavi. Priljubljeno je v Veliki Britaniji, ZDA, Kanadi, Avstraliji, sedaj pa osvaja še celinsko Evropo. Da se problemov z napenjanjem ne morejo izogniti niti slavni in bogati, dokazuje tudi angleški nogometni superzvezdnik Frank Lampard, ki se je pohvalil, da ima v omari kar lepo število Shreddies spodnjic.

Za več informacij in nakup obiščite spletno stran in trgovino www.shreddies.si.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3