Slovenija
Oglas

Živite kot hollywoodska zvezda

Ljubljana, 13. 09. 2010 09.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pripeljite naravo v svoj bivalni prostor in si ustvarite dom, kot ga imajo Will Smith, Justin Timberlake, Penelope Cruz in drugi ameriški zvezdniki.

hiša mhiša m
hiša mhiša m FOTO:
Začutite dotik naravnega kamna. S tem čudovitim in enostavnim elementom lahko vašemu domu dodate prijetno, toplo in predvsem elegantno vzdušje. Nova generacija dekoracije notranjega in zunanjega prostora z naravnim kamnom, ki jo v svojih domovih želijo v Hollywoodu, mestu blišča in glamurja, je upravičeno postala popolna pridobitev za vsak dom.

Naravni kamen ustreza prav vsem vrstam domov in je primeren za obdelavo notranjih in zunanjih površin, tako v kopalnici, spalnici, dnevni sobi, jedilnici ali kuhinji; nad kaminom, v vinski kleti ali morda zunaj na vrtu in terasi. Prav tako je primeren za stilno dekoracijo najbolj trendovskih pisarn, sejemskih in razstavnih prostorov, restavracij in hotelov. Vašemu prostoru boste z umetniškim videzom in naravnim pridihom podarili značaj, obenem pa boste z drugačnostjo navdušili svoje prijatelje in spravili v nevoščljivost sosede.
hiša m
hiša m FOTO:
Stvar je pravzaprav enostavna. Dih jemajoč dom lahko primerjajmo s kuho, kjer skoraj vsaki jedi do popolnosti manjka le ščepec soli. To pravilo lahko prenesemo na bivalni prostor s premalo osebnosti, kjer z naravnim kamnom ustvarimo potreben kontrast in dramatičnost.

Posebno darilo bralcem portala 24ur: Spustite naravo v svoj dom! Vsem novim kupcem Hisa M z natisnjenim člankom nudi 10 odstotkov popusta. Najdete jih TUKAJ .
Podjetje Hiša M z močnim nabojem navdiha, neverjetnimi idejami in ustreznimi rešitvami, samozavestno odgovarja na vsa svetovna merila. Kamen Hiše M je oblikovan s posebnim namenom, saj pričara prijazno in hkrati atraktivno, predvsem pa svojevrstno okolje. Poleg enostavnega pritrjevanja na različne vrste podlag, dodatno prednost predstavljajo odpornost na različne vremenske dejavnike, enostavna nega in čiščenje.

hiša m
hiša m FOTO:

Hiša M za estetsko dovršen ambient nudi bogato izbiro prek 60 vrst visoko kakovostnega talnega kamna, dekorativnega kamna in kamnitih mozaikov. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami, teksturami in široko paleto motivov, barv in odtenkov; od zemeljskih tonov do močnih barv temno sive, opečnate, rožnate ali zelene.

V Hiši M nudijo tudi brezplačno strokovno svetovanje in projektiranje. Zaradi velikih zalog so zagotovljeni kratki dobavni roki, z veseljem pa poskrbijo tudi za dostavo in montažo.


 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja