Slovenija
Oglas

Zimske počitnice kot družinski teambuilding z barvami

Ljubljana, 28. 01. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Sliši se nenavadno. Vas zanima? Zimske počitnice s pridihom svežine in drugačnosti, na barvit način, kjer bodo glavni ustvarjalci vaši otroci. Nadoknadite izgubljene trenutke in utrdite družinske odnose, hkrati pa si privoščite termalna wellness razvajanja, otrokom pa ustvarjalne in zabavne počitnice.

Slike Terme Olimia - 5
Slike Terme Olimia - 5 FOTO: Slike Terme Olimia

Zimske počitnice v Termah Olimia

Vijolična barva ponazarja notranjo usmerjenost in prinaša nova spoznanja. Naj bo simbolno povezana s termalnimi užitki Wellnessa Orhidelia. Užitki za telo in dušo. V zvočni jami ob soju barv boste svoje čute umirili in se prepustili meditaciji barv in zvoka. Čudovito poezijo Olimske sprostitve boste tako začutili tudi na programih Selfnessa. Otroci pa bodo uživali v vodnih doživetjih z zabavnimi animatorji na bazenih Termalije. Za vse željne novih vodnih spoznanj pa priporočamo kopanje v Vodnem planetu Term Tuhelj.

Slike Terme Olimia - 4
Slike Terme Olimia - 4 FOTO: Slike Terme Olimia

Morda pa vam primanjkuje rdeče? Rdeča barva vam daje moč in pogum, kakršnega pogosto potrebujemo za vzpostavljanje ravnovesja na več nivojih. Tako odrasli kot otroci. V prijetnem ambientu Wellness hotela Sotelia bodo potekale zanimive ustvarjalnice s poudarkom na barvah. Skozi sporočilnost barv, ki jo nosijo, spoznavamo svojo naravo, ki jo lahko spreminjamo. Lahko boste sodelovali tudi starši, ali pa bodo otroci v spremstvu animatorjev, medtem ko se boste prepustili spretnim rokam naših maserjev, uživali v ekskluzivnih programih savnanja z najboljši savna mojstri.

Ker turkizna barva prinaša veselje v naša življenja, v času zimskih počitnic ne bomo zatirali svojih čustev in jih s pomočjo turkizne vzpodbudili na plan. Poskrbljeno bo za nabavo na več načinov, najmlajši si bodo ogledali zabavne gledališke in lutkovne predstave ter rajali v otroškem barvnem mini disku. Po mini discu se boste lahko klubu Žafran razvedrili ob plesu različnih zvrsti glasbe.

Terme Olimia so v Slovenskem prostoru znane kot primer dobrega sodelovanja z lokalno okolico in del Kozjanskega doživetja boste lahko tudi vi.

Otroci bodo navdušeni, saj bodo v čudoviti naravi lahko nahranili jelene, ali pa se posladkali s slastno Olimsko čokolado, morda jih bodo presenetile Olimske čarovnice v svetu čarovniških vragolij. Odlične priložnosti spoznavanja zdravilnih zelišč Olimskih patrov in ogled ene izmed najstarejših lekarn v Evropi.

Slike Terme Olimia - 3
Slike Terme Olimia - 3 FOTO: Slike Terme Olimia

Zelena barva vzpostavlja ravnovesje, pomirja, prinaša svežino na vaš obraz in odpira tiste poti samozavesti, ki vam dajejo blagor v odnosu z najbližjimi, torej s člani vaše družine. Zato ne odlašajte in si/jim privoščite nepozabne počitnice. Poslušajte svoje srce, osvobodite se vseh bremen preteklosti ter izživite družinsko srečo. Še posebej, če imate otroka, ki je mlajši od 12 let in boste v Termah Olimia uživali vsaj tri dni in noči, bivanja zanj v terminu od 12.2. do 28.2.2016 ne boste plačali. Zanj pa smo pripravili tudi darilo, ki naj zaenkrat ostane skrivnost.

Biti član kluba Wellcard Term Olimia ni novost, a še vedno veliko gostov odkriva njegove prednosti. Kartico Wellcard koristijo gostje, ki želijo uživati in odkrivati prednosti termalnih ali kulinaričnih užitkov v Termah Olimia in Termah Tuhelj ter lokalne okolice. S kartico zbirate točke zvestobe, katere se pretvorijo v denar in ga lahko uporabite kot plačilno sredstvo. Ekskluzivne ponudbe za vse imetnike Wellcarda Term Olimia pa so tiste, ki prinašajo prihranke, prvi spoznajo novitete, prejemajo različne nasvete, hkrati pa imajo posebne ugodnosti pri turističnih ponudnikih v okolici. Preden se odpravite za zimske počitnice v Terme Olimia, naročite svojo kartico.

V Termah Olimia je mavrica barv bo zajeta v preplet počitniškega dogajanja.

Tudi zdrava kulinarika je v Termah Olima barvita. Vitalna hrana, označena s simbolom jabolka, ponazarja zavedanje o pomembnosti zdravega prehranjevanja. Bogat vitalni zajtrk vam bo zagotovil energijo za odkrivanje lepot Olimske pravljice, domača večerja z velikim izborom kozjanski specialitet, otroškim kotičkom in s show cookingom bo gotovo navdušila celo družino. Lahko pa koristite posebno ugodnost, saj vam v času vaših počitnic podarjamo bon v vrednosti 10 eur za zamenjavo penzionske večerje v Gostišču Lipa, v restavraciji Gratiola, v Dvorcu Mihanović ali po vaši izbiri pri Olimskih ponudnikih.

Slike Terme Olimia - 2
Slike Terme Olimia - 2 FOTO: Slike Terme Olimia

Ob slovesu počitnic boste spoznali, da ves spekter barv prinaša ravnovesje, zadovoljstvo, radost, mir, veselje v vaše življenje. Bodite umetniki svojega življenja ter iz Term Olimia odnesite novo znanje in prijetne spomine, ki jih boste postopoma uvedli v vaš vsakdan. Termalni užitki z ustvarjalnostjo so formula za barvite zimske počitnice v Termah Olimia! Naj vas navdihujejo in povezujejo.

FIRST MINUTE POLETJE

 – ne odlašajte! Preverite ponudbe in rezervirajte že zdaj. Prihranki do 35%.

Slike Terme Olimia - 1
Slike Terme Olimia - 1 FOTO: Slike Terme Olimia
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni