Slovenija
Oglas

Zimske počitnice … dopust kot se šika!

Podčetrtek, 31. 01. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čas za vaše otroke in skupna doživetja so tista, ki bodo za vedno ostala v spominu vaših otrok. Napišite najboljšo zimsko zgodbo v naši družbi!

Terme Olimia - 3
Terme Olimia - 3 FOTO: Terme Olimia

Naj bodo tokrat vaši otroci glavni ustvarjalci doživetij. Vodne vragolije, ustvarjalnost, nova spoznanja in kreativnost so elementi, ki jih bodo navdušili v družbi zabavnih animatorjev, medtem ko se boste vi sproščali in razvajali v razkošju najboljšega Wellness Orhidelia.

V Terme Tuhelj in Terme Olimia na najbolj vroče zimske počitnice!

Terme Olimia - 6
Terme Olimia - 6 FOTO: Terme Olimia

Vodni planet v Termah Tuhelj bo tudi letos glavna lokacija za celodnevno zabavo. Čakajo vas vodne atrakcije, odlična animacija na bazenu z vodnimi igrami, športna tekmovanja, plesna vodna aerobika, družinske vodne igre in še mnogo več. Po kopanju bo animacija poskrbela, da pokažete svojo kreativnost na raznih delavnicah v otroški igralnici v 2 nadstropjih, a večer je vedno rezerviran za mini disko, filmski večer in pižama party.

Ko boste potrebovali odmor od kopanja, je tukaj za starše največji Svet savn z odličnimi savna programi ter SPAeVITA center nege in lepote s posebnimi hišnimi programi, kjer posebej priporočamo masažo z zdravilnim termalnim blatom.

Terme Olimia - 4
Terme Olimia - 4 FOTO: Terme Olimia

V Termah Olimia vas bodo navdušili s celovito ponudbo sprostitve in zabave. Prijavite vašo družino na družinske športne igre, preživite dan na Vodnem planetu ali v Wellnes centru Termalija, razgibajte se na jutranjih vodenih vadbah, igrajte se z maskotami, zabavajte se na kreativnih delavnicah ali pa peljite prijatelje na večerno animacijo v mini disko. Starše bo zagotovo navdušil najboljši slovenski Wellness Orhidelia s teatralnimi savna programi, zakladnica aktivnosti v kraljevstvu termalnih voda, odlična gastronomija ter čarobna okolica, ki skupaj predstavljajo le majhen del zares pestre ponudbe Term Olimia.

Top namestitveni paketi za zimske počitnice!

Terme Olimia - 5
Terme Olimia - 5 FOTO: Terme Olimia

V Termah Tuhelj vam nudimo neponovljiv in dobro znan paket All inclusive light, s katerim gostje prejmejo poseben družinski bonus: gratis oddih za 2 otroka do 12. leta starosti in 15% FIRST MINUTE popust za rezervacije do 1.2.

Terme Olimia so letos pripravile poseben družinski paket z 20% FIRST MINUTE popustom za rezervacije do 1. 2. ter brezplačnim bivanjem za 2 otroka!

Terme Tuhelj in Terme Olimia so prava izbira letošnje zime.

foto: Milan Babić
foto: Milan Babić FOTO: Terme Olimia

Ne zamudite raziskovanja hrvaškega Zagorja, posebne pravljice na dlani, ki bo vam in vaši družini prinesla posebna doživetja ... zabavni muzeji, prelepa narava in zanimivi dogodki vedno pustijo razlog, da se lahko vrnete. Bodite del Hrvaške, polne življenja, doživetij in prekrasnih spominov.

Terme Olimia - 8
Terme Olimia - 8 FOTO: Terme Olimia

Naročnik oglasa je Terme Tuhelj.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3