Tuja scena
Oglas

Želite brezplačno preizkušati nove izdelke na slovenskem trgu?

Ljubljana, 02. 07. 2012 07.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Podjetje BRENDSETER, d. o. o., vam ponuja ekskluzivno in popolnoma brezplačno preizkušanje novih in uglednih izdelkov v Sloveniji. Vabimo vas, da postanete brendseterji, kar vam omogoča dostop do kakovostnih in zanimivih izdelkov. Vsi izdelki so vrhunske kakovosti znanih proizvajalcev in imajo vse potrebne certifikate za prodajo na našem trgu.

BRENDSETER
BRENDSETER FOTO:

Izdelke različnih blagovnih znamk boste prejemali brezplačno, vse, kar se od vas pričakuje, je, da odgovorite na kratek vprašalnik in delite izkušnjo z vašo družino, prijatelji in sodelavci. Ravno tako boste brezplačno prejeli tudi izdelke ali vzorce, ki jih boste lahko med njih poljubno razdelili. Zagotavljam vam, da s tem, ko postanete brendseterji pri našem podjetju, ne boste prejemali e-sporočil z reklamami (spam-a), ampak zgolj obvestila s strani našega podjetja o novem projektu, v katerem lahko sodelujete.

Če želite postati brendseterji, prosim izpolnite pristopno izjavo na naši internetni strani www.wom-marketing.si. V primeru, da boste izbrani, vas bomo kontaktirali. Prednosti brendseterjev:

Kot brendseterji boste vključeni v veliko zanimivih projektov. Med prvimi boste prišli v stik z novimi izdelki, vaše mnenje pa bo včasih tudi pripomoglo k njihovemu oblikovanju. Postavljali boste trende, in to vse popolnoma brezplačno.

BRENDSETER
BRENDSETER FOTO:
WOM projekt – izvedba

1. Izbor


Izbor zanimivega izdelka, ki ga ponudimo izbranim brendseterjem v naši bazi, ki ustrezajo ciljni skupini. Gre za predselekcijo glede na demografijo ali posamezne posebne zahteve oziroma želje proizvajalca izdelka.

2. Vabilo k sodelovanju


Vsi, ki prejmete vabilo za aktivni projekt, se lahko sami odločite ali vas sodelovanje zanima. Če bomo na primer predstavljali nov mobilni telefon, vi pa ga ne uporabljate oziroma niste "tehnični tip", se za sodelovanje verjetno ne boste odločili.

3. Predstavitev izdelka

Če je bila prijava uspešna, na tem koraku brendseterji prejmete izdelke. Vedno boste dobili tudi vse informacije o izdelku in navodila za uporabo.

4. Uporaba

Zdaj ste na vrsti vi! Uporabljajte izdelek in vzorce podarite svojim prijateljem, družini, sodelavcem in sosedom. Če ste z izdelkom zadovoljni, pa vas vabimo, da svojo izkušnjo delite s prijatelji, znanci in sodelavci.

5. Vaše mnenje

Največ nam pomeni vaše iskreno mnenje o izdelku. Pozvali vas bomo, da z nami delite vaša mnenja in mnenja ljudi, ki ste jim posredovali izdelek. Vam je bil izdelek všeč? Kaj o njem pravijo vaši bližnji? Bi na njem kaj spremenili? Kako bi ga izboljšali?

6. Prednosti

Brezplačno boste prejemali nove in zanimive izdelke. Prvi jih boste imeli možnost preizkusiti in o njih izvedeti vse iz prve roke. Z vašimi mnenji boste lahko pomagali tudi pri oblikovanju novih, še boljših izdelkov.
BRENDSETER
BRENDSETER FOTO:

Zlati brendseterji

Zlati brendseter lahko postanete tisti, ki boste še posebno aktivni. S svojimi aktivnostmi in odzivnostjo pri projektu namreč pridobivate točke.

Prednosti zlatih brendseterjev:

   - prednost pri prijavi v nov projekt (projekti so večinoma številčno omejeni)
   - dodatne bonitete (ogled proizvodnje, brezplačne udeležbe izobraževanjih, tečajih)
   - praktične nagrade ob koncu leta

Sašo Bigovič
Direktor
BRENDSETER d.o.o.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3