Slovenija

Zbor za republiko – med protestniki in udeleženci spor ter prerivanje

Maribor, 23. 01. 2013 18.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred stavbo in v dvorani, kjer poteka javna tribuna Zbora za republiko, so se sprli protestniki in udeleženci tribune. V dvorani so morali posredovati varnostniki, ki so protestnike odstranili iz prostora. Okoli 50 protestnikov se je zbralo pred stavbo in glasno skandiralo.

Posredovali so varnostniki.
Posredovali so varnostniki. FOTO: POP TV

Že pred začetkom javne tribune Zbora za republiko so se pred Zavodom Antona Martina Slomška začeli zbirati protestniki. Dve osebi, ena naj bi bila protestnik, druga pa udeleženec tribune, sta se sprli in tudi fizično obračunali.

Nekaj protestnikov je vstopilo tudi v dvorano. Med govorom državnega sekretarja Bernarda Brščiča so se tisti, ki nasprotujejo sedanji politični eliti začeli oglašati. Voditeljica jih je nekajkrat pozvala, naj ne prekinjajo govorcev, tudi če se z njimi ne strinjajo, so poročali v oddaji 24UR.

Protestniki in udeleženci tribune naj bi se začeli prerivati, zato naj bi tribuno za nekaj časa prekinili. Šlo pa je tako daleč, da so morali posredovati varnostniki, pridružili pa so se jim tudi številni policisti v civilu. Varnostnik so protestnike odstranili iz dvorane, nato pa je tribuna stekla naprej.

Pred stavbo so protestniki glasno skandirali.
Pred stavbo so protestniki glasno skandirali. FOTO: POP TV

Varnostnikov je bilo sicer danes pred in v stavbi veliko. Organizator je poostreno varovanje naročil, saj naj bi že dopoldne zaposleni pred zavodom našli nekaj kupov granitnih kock. Prav tako pa so protestnike pričakovali, ti so se namreč preko Facebooka pozivali, da se zberejo pred dvorano. Prišlo jih je kakih 50, ves čas javne tribune so skandirali že znane parole, te pa podkrepili tudi s transparenti. Transparent, na katerem je bila fotografija Ivana Štuheca, so sežgali, so še poročali v 24UR.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (373)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

prpa24
24. 01. 2013 12.38
+7
Na 1. Zboru za Janšastan v Ljubljani je Cukjati silil ljudi, da jokajo za Janšo. Zver je uspehe osamosvojitve ukradel ljudem in jih pripisal Janši, uspehe RS za vodenje EU enako,… na koncu pa podtaknil ljudem, da želijo preprečiti tretji veliki uspeh Janše (izhod Slovenije iz krize). O floskulah Brezigarjeve, Šturma,.. ni vredno izgubljati besed. Aplavzi v dvorani so podprti s fotografijami skisanih obrazov. Na 2. Zboru za Janšastan v SG je bila falanga nastopajočih zelo skopa. Je bil pa zato bolj dejaven Štuhec. Kot vzoren vojak RKC je odpiral "politični prostor v Sloveniji" kristjanom in Cerkvi kot instituciji in za Cerkev zahteval "tiste pravice, ki jih sicer imajo vsi." O denarju, ki so ga ukradla podjetja pod plaščem Cerkve, ni rekel nič. Na 3. Zbor za Janšastan v Mb je bila falanga nastopajočih še bolj okrnjena. Demagogoma Štuhecu in Brnčiču se je pridružil otročji ekonomist Lahovnik. Štuhec pa je govoril o tem, da se ne počuti več varnega, da"stanje ni dobro, ni tako, kot so ga sanjali!" Razumljivo je, da se tudi opranim glavam razblinjajo sanje o drugi Švici, da je padec iz obljubljenih nebes globok in boleč,.. Glede na pomp ob objavi 3. tribune pa je udeležence pričakala skupinica, ki zaničuje ideje demagogov na tribuni in se posmehovala njihovim mokrim sanjam,.. Prenapeti Janševisti pa so pokazali svojo omejenost in agresivnost. Samo primitivci se izražajo s pestmi in se obnašajo kot ovce, ki sledijo pastirju, čeprav jih pelje na striženje, v prepad ali v klavnico. Upam, da bodo sedaj s temi zborčki prenehali prati možgane svojih ovc in pustili ljudem, da v miru razmislijo kako bo po odstopu, odstranitvi velikega vodje.
240kur
25. 01. 2013 15.23
+0
Prpa-to pa zveni ful balkansko;temu primeren je tudi post!
kawboy
24. 01. 2013 12.37
+4
S kakšno pravico si stranke dovolijo takšne zbore za republiko, ki to sploh niso ampak so prej zbori za določeno stranko? In potem se še sprenevedajo pred ljudmi, kdo nam je ukradel državo, to so jo same stranke, saj navadni državljani smo tu samo številke od katerih imajo koristi ter privilegije samo oni. Samooklicani, samopašni, koruptivni strankarski sistem na škodo navadnih ljudi. Sprašujejo se kdo je ukradel državo, ja tisti, ki so imeli prste v marmeladi in še spreneveda se? Kdo je naredil največ škode tej državi in ljudem? In to naj bi bil kakor moralni teolog? Potem sem pa jaz svetnik. Sedaj bi po njegovem zagovarjal, lopove, lažnivce, prevarante, goljufe, izkoriščevalce itn. To ti je morala in etika.
240kur
25. 01. 2013 15.27
+0
To b pa še en kawboj mogu vedet,d tist k so se boril za Slovenijo,lohka tud zborujejo za rešitev.
Terezinka
24. 01. 2013 12.09
+8
Zbor za njihovo republiko. Ti pogledi, ki jih imajo glavni omizja in podporniki JJ so sramota za narod. To je golo pumpanje in laži. Sram me je, da so med njimi tudi taki, ki sem jim nekoč verjela. Res se čutim zelo neumno, da šele sedaj vidim pravo sliko. To je banda, ki pumpa narod proti nekemu režimu, ki ga več ni. Iščejo teme za to, da narod obrne poglede od resnice k nekim skonstruiranim temam. So največji povzročitelji razdorov med Slovenci. Za povzročitev kreganja ne izbirajo sredstev.
Roman Hren
24. 01. 2013 11.51
+11
Ja, bravo Mariborčani! V Ljubljani ni nihče imel poguma približati se Unionski dvorani! Z mano vred! Je pa zanimivo, kako so najdemokratičnejši demokrati obkroženi z varnostniki in policisti! So jih varovali brezplačno?
malaraja
24. 01. 2013 11.57
+1
Roman, zaenkrat plačujemo še mi...ne bo dolgo.
Jan Zajc 1
24. 01. 2013 12.03
+5
Niti niso varnostniki bli brezplačni niti ne bo brezplačna tožba ki bo zagotovo letela tudi na organizatorje Tribune, saj niso ustrezno poskrbeli za varnost in s tem preprečili napada na gospo. Preprečili niso tudi sovražnega govora in protestniki ki so se tribune udeležili naj jih tožijo še zaradi tega! Lahko omenim tu, da so nekatere žaljivke bile že na zgornji meji sovražnega govora! Med davljenjem protestnice jo je možakar zmerjal z izmečkom, lezbo, lenuhinjo.... Po dvorani pa so se razlegale še dosti bolj mastne in se ve s katere strani! Organizatorji niso dovolj jasno povedali da ta sovražni govor obsojajo in ne sodi na tribuno oz. tega SPLOH niso povedali. Niso tudi ukrepali da bi to preprečili zato je zame primer jasen... Se bo pa tudi javno hitro pokazalo kako in kaj, sem ziher. Samo tukejle boš o tem brala ko bo že vse mimo kot kaže.... Pa sem že sm pa tja spet spremljal članke 24ur, ampak tale skrapocalo od članka je pa preveč.... Priporočal bi ti Dnevnik ali pa tudi Delo zaenkrat še ohranjata korektnost.
aristotel
24. 01. 2013 11.39
+4
Prerivanje za oslovsko senco-DRŽAVA PA PROPADA-narobe svet
liskub
24. 01. 2013 11.32
-4
Naj že enkrat ti protestniki povedo točno kaj hočejo Če hočejo zamenjat vlado naj pokažejo program cije ki jih imajo po prevzemu oblasti kdo so ti ljudje da že enkrat vemo kakšna bo naša bodočnost,Stopite pred ljudi da vas vidimo ne pa da se samo derete vlada dol potem pa kaj bo pa bo.Sedaj je na vas protestniki ki tulite tako kod Štrukelj da ne pusti znižanja plač in odpuščanja v JU da poveste konkretno kaj hočete in kako boste to naredili.Denarja ni kredidi so zelo dragi predčastne volitve tudi vi pa tiščite obraze v pesek da se ne vidi kdo je tisti ki bi Slovenijo rad uničil do konca.
malaraja
24. 01. 2013 11.58
+1
A se ti s katerim od gornjih transparentov ne strinjaš? Popolnoma prav imajo.
Terezinka
24. 01. 2013 12.14
+6
Protestniki ti zelo jasno pravimo kaj hočemo. Hočemo pravno državo, ki jo bodo vodili ljudje, ki imajo moralo in pamet. Ljudje, ki jim je mar red, delo in poštenje. Ljudje, ki ne bodo zagovarjali korupcije in delali razdora med narodom. Ljudje, ki spoštujejo in priznavajo zgodovino, ki jim je žal nekdanjih nepoštenih dejanj oblasti in želijo, da se na osnovi sprave med ljudmi dela jutrišnji dan. Ljudje, ki želijo pravno državo v kateri bodo ljudje živeli od dela in ne od podpor,
Jan Zajc 1
24. 01. 2013 10.34
+12
Barabe brišejo komentarje zato bom vse napisal še enkrat. 1. ZAKAJ jasno ne omenite s katere strani je prihajalo do nasilja? 2. ZAKAJ niti z eno besedo ni omenjeno davljenje protestnice s strani podpornika vlade, čeprav o tem krožijo po spletu celo videoposnetki! 3. Od KJE ste privlekli granitne kocke! Edini ste, ki o tem poročate! In ali se vam ne zdi, da če bi protestniki imeli namene metati granitne kocke bi v petih minutah imeli že nove in jih metali? Vse skupaj s temi kockami močno smrdi po tistem konstruktu pred 21.12. in metelkove kjer so tudi našli polno tega. Pa je na protestu letela kakršna koli molotovka ali kocka ? NE! Mislite da če bi protestniki imeli namen, da nebi mogli na hitro organizirati novih ? Nas imate za neumne? Dajte no ! Niti takrat , niti zdaj niso letele nobene kocke, vi pa bi vseeno kar podtikali nekaj-.- Prosim no ... Trenutno je še Planet Siol bolj nevtralen! Resno sramoto si delate! Da o brisanju komentarjev sploh ne govorim! Človek bi si mislil, da je tam na Siolu to stalna praksa. Pa sem se zgleda zmotil! So oni glede tega članka stokrat bolj nevtralni! Sram vas bodi za ta zavajajoč članek in to objavo sedaj slikam v primeru, da jo spet izbrišete in slike ''kaj brišete'' objavim po FB in pošljem na ostale medije!
CmrljKlaus
24. 01. 2013 08.11
+14
V dvorani pa je eden od udeležencev pričel daviti mirno protestnico. Posredovala je policija, ki je napadalca popisala.... Toliko o demokratičnih tendencah Zbora za (belo) republiko!
Tonček Balonček
24. 01. 2013 09.02
+5
JA a niso v tem častitljivem Zboru večl ali manj sami intelektualci?!
KleniSDSar
24. 01. 2013 09.27
+6
malaraja
24. 01. 2013 11.59
+2
Hobotnica je to, hobotnica. V zadnjih zdihljajih.
240kur
25. 01. 2013 15.32
-1
Kva pa je "mirna"protestnica devava v dvorani. Najbrž je bil zunaj tako slab zrak,da se je zatekla med udeležence.
Slovenija tone
24. 01. 2013 07.03
-15
Ker s takimi parolami nastopajo se čisto vidi, da sploh ne protestirajo proti politiki kot taki, ampak zgolj proti Janši in cerkvi. In to nas ne bo nikamor pripeljalo. Isto bi bilo, kot če bi trije zadrti domobranci protestirali pred stavbo, v kateri bi imeli borci sestanek. A se bo potem kaj na bolje premaknilo? Nič, še naprej bomo sprti - kvečjemu še bolj kot zdaj. Tako da sem razočaran na razpletom teh protestov, ki so se na koncu izvili iz "ljudskih" protestov v politične.
godhead
24. 01. 2013 07.49
+19
ja saj, janša in cerkev sta najhujša kriminalca v sloveniji, ki sta narod pahnila v totalni razsul. ampak ti se ne sekiraš, glavno, da ima še rajko kaj od tega, ane
r_inkvizitor
24. 01. 2013 08.35
-5
godhead, a tole kar pišeš res verjameš, a si samo plačan?
Tonček Balonček
24. 01. 2013 09.05
+2
"proti Janši in Cerkvi..." Pa saj AJnša niti tega ne ve, kdaj s emed mašo vstane in kdaj pokriža. Kdaj pa ej bil nazadnje pri sveti spovedi ali obhajilču. AP saj on sploh ni aktolik, lepo vas prosim! KAos o si slovenski katoliki za vodjo izbrali AJneza AJnšo, notoričnega atesita, mi nikoli ni bilo jasno., PA APhorja, Pučnika in še druge podobne slavijo, čeprav so vsi za splav, kontracepcijo in z lastnim zgledom so se norčevali iz zakramenta svetega zakona. KAj ers v svojih vrstah en najdejo akkšnega poštenega in sposobnega kristjana, ne pa d ajih stalno vodijo komunsiti takorekoč po srcu in krvi!
jm52
24. 01. 2013 06.17
+22
Transparenta pa sta zelo dobra,bravo!
godhead
24. 01. 2013 07.50
+6
tej?i30
24. 01. 2013 04.37
+28
tipa ki na občini mirno protestira policija takoj aretira in mu napiše ček za 300 eur tega psihopata pa niti ne povoha??? kaj je narobe z policijo v mariboru???
malaraja
24. 01. 2013 12.00
+4
BigLebowski
24. 01. 2013 02.05
+25
Kaj pri ..... Materni pomeni zbor za republiko? Kajje bil namen te okrogle mize? Hvala, ker ne tak bedasto obvescate, da nicesar ne razumem!
Opazujemvas
24. 01. 2013 02.46
+26
Se enkrat, zbor za republiko in okrogla miza, ni nic drugega, kot zbor ekstremistov in fanatikov v SDS ali drugace desnih stricev iz ozadja.
Dr.Jekyll
24. 01. 2013 06.57
+12
godhead
24. 01. 2013 07.58
+12
lahkovnik je kruhoborec, kot virant, gre tja kjer ima sam več koristi, briga njega za narod
comment123
24. 01. 2013 00.56
+29
Napadena ! Vsa Slov je in bo s teboj. Ovadi tega norca, naj bo kaznovan! Zahtevaj kazen in odškodnino za strah, šok, ponižanje in fizične bolečine, ter seveda za poškodbe, takoj pojdi na urgenco, da zabeležijo napad tudi oni, policija ga je pa menda že, vsaj morala bi ga!
Stipe86
24. 01. 2013 00.26
+13
Kje so pa leve ovce? Zanimivo, da janšisti očitajo, da je to ekstremno levi portal, ampak Jankoviča nihče ne zagovarja. Hmmm, zanimivo.
3.142
24. 01. 2013 00.32
-12
paradajzarji so se od svojega idola distancirali in ga začasno poslali na severni tečaj med sorodnike, kjer čaka na otoplitev
Stipe86
24. 01. 2013 00.35
+15
Se pravi, da razmišljajo in zavržejo skorumpirance? Zreli paradajzi.
nbig
24. 01. 2013 00.38
-2
Bolj je zaskrbljujoče to, da nihče ne šinfa Jankovića med ljubljančani. To mi štajerci ne razumemo. Jaz, ki se vozim v lj pač povem, da sta dva razloga. Prvi je ta, da ljubljana ni več največje slovensko mesto. Drugi je pa ta, da so to ljubljančani.
Stipe86
24. 01. 2013 00.45
+1
Dokler dela za njihovo rit je dober. Tega tudi sam ne razumem.
Opazujemvas
24. 01. 2013 02.52
+0
No tako razmisljajo ekstremisticni fanatiki, fasizem je mimo, ampak v glavah nekih omejencev, se vedno ni.
k_komet
24. 01. 2013 00.20
+19
Sej res ni prav, da pridejo tja strašit moralnega teologa Štumfn Heca. Zdaj se pa človk boji še zdravo marijo zmolt, preden bo ves gnar od zvona v slabo banko spravo.
kawboy
24. 01. 2013 12.42
+1
tajona
24. 01. 2013 00.10
+16
Volite nas, Zastonj nategnemo ljudstvo še 1x, 2x . Brezplačno članstvo, garancija zagotovljena. Torej se vidimo....v raju... skupaj smo močnejši.
clarck
24. 01. 2013 00.02
-26
Janez Janša je pokončen človek, ki ima pamet boga in vidi v prihodnost. Ko je imela Pahorjeva vlada manj podpore kot 25% jo je javno pozval, da odstopi in da možnost drugi opciji. Edini pravi!!! Sedaj se nekateri pozivate na ta njegov komentar. Sej imate vso pravico, samo SDS in Janezu Janši podpora samo raste. Edini pošteni mediji kot so finance, planet siol, in pa demokracija mu v vseh anketah kaže več kot 45% podpora. Pa verjemite da so to edine legitimne analize v medijih. V vseh ostalih medijih imajo strici iz ozadja prste vmes in jih ni potrebno jemati resno. Janša je velik!!! Joj kar na jok mi gre kako se mi smili ob vseh teh napadih nanj in na edino pošteno šolano stranko. Vsi ostali ste izdajalci in boste klečeplazili za odpuščanje ko boste spoznali edino resnico. Še ni prepozno pokorite se in ponižno prosite vsakega SDS člana za odpuščanje. Janša je Velik
GTR
24. 01. 2013 00.14
+9
rissp
24. 01. 2013 00.31
+13
LOL pozabil si "edini dovoljen medij" v vašemu krogu - reporter... Drugač pa fajn je da nas mal nasmejiš...
medovit
24. 01. 2013 00.53
+11
geozadetek
24. 01. 2013 01.43
+12
hahaha.... komentar, ki te spravi v boljšo voljo :)
rew333
24. 01. 2013 02.20
+9
@clarck, sori za moj minus! Tako je, ko človek prebere samo prvi stavek... Odličen komentar!
kawboy
24. 01. 2013 12.53
+1
Tisti, ki se skriva za vzdevkom clarck je stric iz ozadja, pst pa ne okrog govort.
rissp
23. 01. 2013 23.52
+29
Zahtevam da se tistega člana SDS ki je po končanemu "zboru" davil žensko sodi za poskus umora! In predlagam da se na družbenih omrežjih javno objavi seznam VSEH članov SDS-a ter ostalih klerofašistov , prebivalci imamo pravico vedeti kje v našem okolju živijo nevarni paraziti !
k_komet
23. 01. 2013 23.56
+3
Nobenih popisov in črnih list ne potrebujemo. Potrebujemo nove, poštene in časti vredne ljudi, ki bodo znali in hoteli storiti nekaj za naš boljši jutri...to je vse, kar potrebujemo.
3.142
24. 01. 2013 00.13
-12
Saj murgle so na zemljevidu, ni treba posebej objavljat lokacij parazitov.
blokbi
23. 01. 2013 23.50
+33
vsem tem starčkom (z vsem spoštovanjem), prosim, živimo v drugačnih časih, mladi se zavedamo marsikaj, česar se vi ne boste, ker ste odraščali v drugačnih časih, mladi vrjamemo v poštenost zato nas ne pljuvat. v teh časih se očitno bolje znajdemo na svojih nogah, kot vi na janševih... časi diktature so preteklost, mi živimo z našo glavo, ne glavo drugih... prosim pustite nam da si naredimo po svoje, vi ste svoje že povedali in očitno je, da ste šli v slepo ulico... pa hvala za razumevanje!
k_komet
23. 01. 2013 23.54
+12
blokbi...čeprav sem predstavnik starejše generacije, te 100 % podpiram v tvojih hotenjih. od mene imaš en velik + dal bi ti jih več, sam lahko dam samo enega...:)
blokbi
24. 01. 2013 00.19
+11
Hvala! res ne vem zakaj ne razumejo... mi delamo za našo prihodnost, tako kot so oni v mladosti za svojo. mi si želimo drugačen sistem, pošten brez zarot podrikanj, brez diktatur, da bomo živeli v harmoniji z vsem tudi drugače mislečimi, oni pa nam hočejo vsilit svoje (pa ne mislim slabo) zastarele utvare. Njim so vrjetno bile v tistih časih vse, danes, ko je svet popolnoma drugačen pa ne delujejo, niti si ne želimo da bi delovale. Zato prosim naj nehajo posesivno zganjat "teror" nad nami in nam pustijo da pišemo svojo zgodbo z drugačnimi vrednotami... Zato obsojamo pokvarjene politike, ker se ne strinjamo s krajo, korupcijo, lažmi, zarotami, diktaturo in žalitvami. Mi smo mladi, še cel svet je pred nami, hočemo da je iskren...
aquauris
24. 01. 2013 07.00
+3
Problem je v tem, da se na vse pretege oklepajo sistema in časa, ki ga ni več. Če jim vzameš to iluzijo (rdeča "nevarnost", totalitarni sistem, večno pogrevanje preteklosti), bodo izgubili smisel in razlog, da obstajajo. Ker če jim to vzameš, se bo pa treba obrniti v sedanjost in prihodnost. Tega pa niso sposobni sprejeti. Moj plus za tvoje razmišljanje. Ohrani to miselnost in stoj za njo. To je najboljše orožje proti fanatikom.
r_inkvizitor
23. 01. 2013 23.46
-11
Saj je lepo, da imate fanatični Janševi nasprotniki svojo stran (tukajšnji forum), da si lahko daste duška in izmišljate nove ideje, kako sta SDS in Janša grozna in kako je bilo lepo v titoizmu, ter kakšna diktatura vlada zdaj, ko lahko oblastnkom groziš s smrtjo, pa ti niti brezplačnih počitnic na Golem ne privoščijo. Škoda smo, da ne obstaja časovni stroj, da bi se malo povrnili v preteklost in tiste čase lahko podoživeli, kajti spomin vam očitno ne sega dlje kot do zadnjega sestanka, kjer so vam naročili, koga in kako iz SDSovega tabora je treba napadati.
Stipe86
23. 01. 2013 23.51
+8
k_komet
23. 01. 2013 23.52
+14
Moj časovni strojk sega kr precej daleč nazaj...in kolikor se spomnim, je bila stopnja brezposelnosti takrat, tam nekje okol 5 % največ. Ko smo se osamosvojili je bilo brezposlenih okoli 35.000...zdaj po 21 letih jih je pa že krepko preko 120.000...zgradila se ni nobena nova tovarna...zaprlo se jih je cel kup...tko, da ne si lih preveč želet, da bi časovni stroj kaj preveč povedal...:)
r_inkvizitor
24. 01. 2013 00.00
-1
@Taras, seveda poznam, saj berem komentarje tukaj. @komet, Bezposelnost se je manjšala z ustanavljanjem služb, ne glede na potrebe - upam, da ti je učinek na gospodarstvo jasen. Če ti pa časovni stroj res dobro dela, si poskusi predstavljati, da bi takrat napisal kaj takega, kot pišeš zoper Janšo proti Titu ali kakšnemu drugemu visokemu funkcionarju.
Stipe86
24. 01. 2013 00.03
+7
@r_inkvizitor - te lahko resno nekaj vprašam? Zakaj podpirate trenutno vlado? Ali podpirate Janeza Janšo, SDS ali desnico na splošno? Vedno me je zanimalo zakaj. Ste pač bolj desno usmerjeni v svojih nazorih ali vam je Janez Janša ideal? Če slednje, bi prosil za obrazložitev zakaj.
Dart Vejder
24. 01. 2013 00.04
+14
@inkvizitor - tipična sds-ova retorika. Če ne marate SDS, ste sigurno komunisti, titoisti, ipd. Samo nasprotovanjje Janši brez želja po prejšnjem režimu (do katerega niste objektivni) pa ni možno, preprosto ne obstaja. Črno bela logika.
k_komet
24. 01. 2013 00.05
+6
To pa je vprašanje, na katerega ti tudi moralni teolog in njegov šef . Rode ne bosta znala odgovoriti. Zato ne pričakuj odgovora od njihovega uslužbenca (inkvizitorja)
prevarani
24. 01. 2013 00.19
-7
Levakom tudi če se nesporno dokaže, da nekaj kar se nekemu novinarju "zgodi" npr. namerna osramotitev, ni res, tega niste sposobni priznati in tako pač je. S tem dejstvom se je pač potrebno sprijazniti.