Slovenija

Zastareli učbeniki niso več njena stvar

Ljubljana, 12. 03. 2015 18.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanja šolska ministrica Stanka Setnikar Cankar bi se morala sestati z založniki, kjer bi govorili o učbenikih za prihodnje šolsko leto, a je sestanek odpovedala, ker "to ni več njen problem". Je pa problem po šolah, kjer učenci uporabljajo učbenike, stare tudi več kot devet let.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

theso2012
13. 03. 2015 22.40
Kje so pa DRAGE izposojnine učbenikov!! V 4 letih pokrijejo vse učbenike, peto leto pa že delajo profit!!
Spranex
12. 03. 2015 22.52
+4
niso samo učbeniki, ki so zastareli temveč cel šolski sistem.
LomilkaSrc
12. 03. 2015 20.18
+4
važno da imamo falkona

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.