Slovenija
Oglas

ZASLUŽITE OD DOMA z brezplačnimi 50 evri pri trgovanju s ceno delnic Microsoft-a

Ljubljana, 05. 01. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Leto 2015 so na finančnem trgu vsekakor obeležila tehnološka podjetja. Podjetje, ki je po mnogo čemu izstopalo je vsekakor Microsoft, saj je rast cene delnic tega podjetja, samo v zadnjem četrtetju znašala neverjetnih 26%.

Fortrade
Fortrade FOTO: Fortrade

Vključite se v trgovanje s ceno delnic Microsoft-a in začnite služiti na svetovni borzi od svojega doma v treh enostavnih korakih:

1. registrirajte brezplačni račun za trgovanje na povezavi tukaj
2. verificirajte račun in
3. avtomatsko dobite brezplačnih 50 evrov na svoj račun, s katerimi lahko takoj začnete trgovati in služiti na svetovni borzi

To kar je pomembno je, da je Microsoft nadaljeval z gibanjem tudi izven okvirja Windows platforme. Z Alphabeth in Amazon je postal vodilni na področju storitev Cloud storitev. ’Azure’ platforma, osnovana na cloud-u je tekom predhodnega četrtletja imela rast prihodkov za kar 135%. Prihodki cloud sektorja so tekom predhodnega četrtletja dosegli 5.9 milijard dolarjev. Če se vzame v obzir, da ima Microsoft v gotovini in ekvivalentih skoraj 100 milijard dolarjev, so obeti tega podjetja vsekakor zelo dobri.

Microsoft je začel sodelovanje s Kitajsko, da bi začel kreirati prilagojeno verzijo Windows 10, katero bodo koristili vladni uslužbenci in državna podjetja, v sektorjih, kot so energetika, telekomunikacije in transport.

S tem ciljem je osnovano novo podjetje pod imenom C&M Information Technologies s sedežem v Pekingu.

Podjetje bo poslovalo kot glavni zastopnik za licence Windows, izvajali pa bodo tudi sprotne storitve za matično podjetje.

Vseeno je Microsoft poudaril, da ostaja lastnik licence Windows 10 in, da gre pri celotni zadevi samo za sodelovanje s Kitajsko vlado.

Kitajska je ogromen PC trg in Microsoft je začel nove projekte, samo da bi uspeli prodreti na ta trg.

Po besedah predstavnika podjetja, je sklenjen dogovor tudi s Tencento-om (ena od najpopularnejših društvenih mrež na Kitajskem), Lenovo-m in Qihoo-m 360(največje podjetje za internetno varnost na Kitajskem).

Vseeno največji problem še vedno predstavlja piratstvo. Glede na opravljene analize je nekje 74% vseh programskih oprem, katere se uporabljajo na Kitajskem piratskega izvora. Brezplačni Windows 10 je eden od načinov, ki so ga uvedli v Microsoftu, da bi lahko zmanjšali problem piratstva.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni