Slovenija
Oglas

Zasenčite balkone, terase in zimske vrtove s tendami Stobag

Ljubljana, 31. 03. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Senčila Bled
Komentarji
0

Kvalitetno tendo, švicarskega proizvajalca tend STOBAG , ki ima dolgo tradicijo in se ponaša s švicarsko kvaliteto in natančnostjo.

Pomembno pri izbiri je predvsem prilagoditev obstoječi situaciji. Program tend STOBAG se razteza od klasičnih balkonskih tend s škarjasto zložljivimi rokami do bolj zahtevnih kasetnih tend, ki so idealna rešitev za vse situacije, kjer ni nad tendo nikakršnega nadstreška in je velika izpostavljenost vremenskim vplivom. Za senčenje večjih površin so novost na trgu tende s teleskopskimi rokami, t.i. JUMBO tende, katerih največja možna širina je do 18 m, izpah pa vse do 5 m. Teleskopske roke so novost na našem trgu, predstavljajo večjo stabilnost samega senčila ter maksimalno napetost blaga v katerikoli poziciji. Upravljanje na elektropogon je brezhibno tekoče.

Med kasetnimi tendami bi izpostavili model Tendabox:

Nova TENDABOX BX3000 je na voljo v oglati in zaobljeni obliki. S svojim brezčasnim, elegantnim in edinstvenim videzom se popolnoma ujema z arhitekturo stavbe in je hkrati odličen dekorativni element.

Primerna je še posebno za senčenje srednje velikih teras in prostorov za sedenje. Kaseta se trdno zapre in tako ščiti zložljive roke in blago pred padavinami in umazanijo, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo tende. Zanesljiv montažni sistem s prefinjeno prilagoditvijo naklona omogoča hitro in enostavno montažo na steno, strop ali strešne špirovce.

TENDABOX BX3000 je mogoče upravljati z elektromotorjem ali ročno z monokomandno ročico.

TendaboX
TendaboX FOTO: Stobag

Najprimernejša za senčenje manjših do srednje velikih površin, kot so balkoni in terase, je Kasetna tenda CASABOX, ki jo odlikuje brezčasna in elegantna oblika.

Stobag - 2
Stobag - 2 FOTO: Stobag

Pogosto je težava tudi stransko senčenje ali zgolj zastiranje pogleda. V ta namen je idealna rešitev model Siro:

Stranski tendi SIRO in SIRO-FLEX sta idealni zaščiti za terase in balkone, saj nam omogočata večjo stopnjo zasebnosti, ščitita nas pred neprijetnimi sunki vetra ter nudita senco iz bočne strani.

Tendo lahko z nastavljivim ročajem izvlečemo do 400 cm širine (modela SR5000/ SR 6000). Za fiksiranje odprte tende so na voljo različni stebri in kotniki. Zaradi integrirane vzmetene cevi je tanina ves čas optimalno napeta.

Ko je tkanina navita, jo aluminijasta kaseta ščiti pred zunanjimi vplivi. Oba SIRO modela se lahko namesti vertikalno ali horizontalno.

Model SIRO-FLEX je izjemno prilagodljiv vašim potrebam. Celoten sistem se enostavno pritrdi na stenske konzole in fiksira. Dodatne konzole omogočajo enostavno prestavitev tende na drugo mesto, kjer bi jo morda potrebovali.

Siro
Siro FOTO: Stobag

Tako v pomladanskem kot poletnem in jesenskem času je zelo pomembno senčenje zimskih vrtov. V ta namen predstavljamo izredno kvalitetno senčilo AIROMATIC. To je senčilo s samonosilno kasetno konstrukcijo. Integriran plinski sistem z vzmetjo dovoljuje elegantno obliko in lahko konstrukcijo ter odlično in stalno napetost platna v vsaki poziciji. Vodilo ima spodaj nameščen pritrdilni utor za brezstopenjsko montažo pritrdilnih konzol. Majhne dimenzije konstrukcije omogočajo montažo tudi na najmanjše okenske površine, kaseta je vedno samonosilna in nameščena pod ometom, možna je tudi montaža na okenske špalete z vodili.

Airomatic
Airomatic FOTO: Stobag
Airomatic
Airomatic FOTO: Stobag

Barve tend oz. konstrukcij so odlično prilagojene fasadam, oknom in tkaninam za tende. Po vašem okusu si izberite ustrezno barvo konstrukcije iz obsežne barvne palete STOBAG

Pustite domišljiji prosto pot in vdahnite Vašemu STOBAG izdelku individualni karakter.

Pestra je tudi izbira platen, saj lahko izbirate med 350 dizajni.

 

Za celostno rešitev, je z zunanjim senčenjem povezano tudi notranje senčenje, kjer imamo prav tako veliko možnosti, vendar vedno bolj prevladuje t.i. okenska dekoracija, kar pomeni senčilo in dekoracija v enem. Več informacij najdete na naši spletni strani www.sencila-bled.si ali nas obiščite v enem izmed naših salonov na Bledu ali v Arji vasi.  

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni