Slovenija

Zaradi ravnanja zdravnikov se je pritožil

Ljubljana, 30. 09. 2010 18.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Urša Žgajnar
Komentarji
18

Dojenčica Neli je zapustila bolnišnico. Njen oče pa se je zaradi ravnanja osebja uradno pritožil. V celjski bolnišnici so jo namreč pustili lačno čakati na operacijo, medicinska sestra pa ji ni znala niti odvzeti krvi.

Dojenčica Neli je zapustila bolnišnico. Njen oče pa se je zaradi ravnanja osebja uradno pritožil. V celjski bolnišnici so jo namreč pustili lačno čakati na operacijo, medicinska sestra pa ji ni znala niti odvzeti krvi.

SORODNI ČLANKI

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

grdovreme
01. 10. 2010 18.42
danrs so tukaj tri novice iz zdravstva, v medujih pa že 4. še dobro, da ni kaj hujšega za poročat
grdovreme
01. 10. 2010 18.39
spet zdravniška še dobro, da imajo mediji naše zdravstvo, drugače bi bili podvrženi množičnemu odpuščanju...
botjabotja
01. 10. 2010 14.25
Ni problem v tem, da zdravnik naredi napako, vsi smo krvavi pod kožo ampak, da napake ne priznajo ali odgovarjajo za njo.
binmister
01. 10. 2010 13.22
kratko in jasno
01. 10. 2010 11.23
Se popolnoma strinjam s hipohipo!
hipohipo
01. 10. 2010 11.14
Tina_17, ne pretiravaj...ne zdi se mi prav, da za vsako stvar kličemo medije, ki vse skupaj napihnejo in prikrojijo po svoje, ven pa pride zgodba, ki je popolnoma drugačna od tiste prave. Kot je nekdo pred mano napisal, ko bo Neli v šoli in bo imela probleme, bo to tudi v medijih? Mislim, da res ni potrebno vse objavljati. Seveda se strinjam s tem, da je potrebno biti bolj pazljiv pri delu, da se ne dogajajo napake, še zlasti v takih poklicih, ki skrbijo za zdravje ljudi, ne zdi se mi pa prav, da moramo vse to objavljati. Hej, tudi jaz imam otroke, in je moral moj 6 mesečni fant zaradi slabo opravljenega "banalnega" kirurškega posega dvakrat na infekcijsko kliniko z 41 st.C vročine. Pa mi še na kraj pameti ni prišlo, da bi vse skupaj prijavili medijem....napake so se in se bodo dogajale in prav bi bilo, da bi zdravniki in medicinsko osebje nosili svojo odgovornost, vendar ne preko medijev...
binmister
01. 10. 2010 10.17
No sedaj bo pa spet Živčec Kalanova morala prati in iz dreka vlečt celjske zdravnike ter dokazovati da so ravnali prav. Tako bo se končalo kot pri primeru Nekrep saj to babo podpirajo vsi zdravniki.Kalanova ni za drugam kot za HAAG
Bernarda -Betty
01. 10. 2010 10.04
SGINNA ima komentar na tvoje pisanje... No ko boš imela ti ali pa tvoja družina kakšne zdravstvene probleme ne pojdi k zdravniku in ne delaj vrste, raje ostani doma in počakaj, na naravno selekcijo, kjer preživijo le najmočnejši... V vrsto pa naj gredo tisti, ki bi radi še živeli oz. si vsaj lajšali bolečino...
Tina Preisak
01. 10. 2010 09.05
kleopatra ... naslednjic ji bodo dali prevec morfija ker bo sestra narobe razumela. otrok bo umrl in ti bos normalno sprejela ker pac se vsak lahko zmoti. hvala bogu daj raje otroka drugim ker ga ucitno nimas rada ker se za njega nebos postavla ker ti je ucitno vseeno kaj se dogaja z njim. ne obsojam te sklepam po tvojem ZELO NEUMNEM komentarju. ne moram vrjet da to dejansko lahko kaka mamica napise. aleluja .. :S zalostno
Tina Preisak
01. 10. 2010 09.03
Ljudje se nebi pritozevali če bi blo vse okej. In če se ljudje nebi pritoževali bi bilo še slabše kot je že ker pol pa sploh nebi blo nobenega vpogleda v dejansko stanje. Bolnišnice pri nas ? Zdravstvo? KATASTROVA Tak da taki kot so sginna ipd. raje zadrzite komentarje. vam se itaq vse zdi nesmiselno in butasto in nwm kakšno še vse če se človek postavi zase in za svojo druzino ker se nekdo dela norca iz njih in jih izkorisca.
Renata Janeš
01. 10. 2010 00.57
joj joj joj... kaj mediji snemajo in še huje kakšne neumnosti gledamo. najbolje da zdravniki kar nehajo delat pa bo naravna selekcia. nikomur ne bo treba stavkat, nikomur čakat v vrst na poseg, preživeli bodo najmočnejši.
little-devil
01. 10. 2010 00.36
Res je da se za vsako figo tožarijo ..vendar da anesteziolog opazi šele v operacijski sobi da je bil otrok nedonošenček in da šele takrat ugotovi da za to ni usposobljen in nebo opravil posega je pa nerazumljivo saj so imeli vse njene podatke že prej..na operacijo bi se morali pripraviti prej ne pa to ugotavljati ko je otroček že na operacijski mizi..
POVOJ
30. 09. 2010 23.41
Preljuba Slovenija, za vsako figo se tožarmo.
kleopatra-1
30. 09. 2010 23.11
pa nehajte že laiki se vtikat v strokovnost. zato pa imamo to, kar imamo. dojenčica nima nobenih posledic zaradi postopkov, starši pa takoj v medije. samo da se očrni nekoga. ko bo neli v šolo hodila in delala neumnosti, bodo pa učitelje tožili. to so danes vrednote. razmislite malo. napako pa naredi vsak. tudi moji hčerki so, ko je imela slabi 2 leti, injicirali preveč adrenalina, ker je sestra narobe razumela zdravnico. seveda sem se prestrašila, ampak hvala bogu je bilo potem vse v redu, in tudi če ne bi bilo, ne bi k medijem tekla, bi zadeve urejala z dotičnimi
lejka50
30. 09. 2010 22.57
Neli... srečno in vesela sem, da se je zanjo dobro končalo...o medecinskem osebju pa je škoda zgubljati časa...:-(
Mateja Gašperin
30. 09. 2010 22.47
Pejte si mal kakšno anatomijo pogledat no! Dojenčkovo telo je, kako da rečem - popolnoma drugače razvito od odraslega človeka, in če vidva lahko ne vem koliko ur čakata na hrano, dojenček ne more. Druga sporna stvar je pa, da ti medicinska sestra ne zna odvzet krvi pri dojenčku.js sm tehnik, navadn tehnik, pa jo znam! in ne, se ne jemlje iz prsta! pa kaj celjani na nobena dodatna izobraževanja ne hodte?
cikloheksan
30. 09. 2010 22.28
Ja, tešč moraš it na op., ja oči ne razburjaj se, jaz osebno ne vidim v tem tvojem trpljenju nič spornega. Sporno mi deluješ ti, saj si, zelo, zelo negativno nastrojen, kot da iščeš fajt. Pa saj ni bila ogrožena, če bi blo z njo tako kritično, se ne bi fotkali, pa nastavljali kameram. To je pa že preveč.
Ramzess
30. 09. 2010 21.52
Ja in, na operacije se itak hodi 'lačen', oz. tešč, nekateri tega očitno ne vedo. Otroka sta kar odnesla, ne da bi bila operirana, in če ne bo, kila s časoma ne bo nedožna reč, kdo bo potlej kriv. Ali kaj so tukaj naapletli, ali je sploh kakšen poseg bil potreben, ali so si ga kar namislili, zadeva ni povsem jasna.