Slovenija

Posledice nesreče na štajerski avtocesti odstranjene

Ljubljana, 13. 02. 2017 07.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zaradi prometne nesreče v Celju je oviran promet na Mariborski cesti pri križišču z Dečkovo Cesto. Zastoji nastajajo v obe smeri. Policisti so medtem odstranili posledice prometne nesreče, ki se je zgodila na štajerski avtocesti pred Domžalami proti Ljubljani in v kateri so bila udeležena tri vozila.

V Celju na Mariborski cesti pri križišču z Dečkovo cesto je oviran promet zaradi prometne nesreče. Nastajajo zastoji v obe smeri. zaradi okvare vozila je oviran promet na štajerski avtocesti na cestninski postaji Vransko proti Ljubljani. 

Zaradi prometne nesreče je bil oviran promet med Radovljico in Lescami proti Avstriji. Policisti so medtem odstranili tudi posledice prometne nesreče, zaradi katere je bil nekaj časa zaprt prehitevalni pas na štajerski avtocesti pred Domžalami proti Ljubljani.  Kot nam je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana, so bila v nesreči udeležena tri vozila, po prvih informacijah pa naj bi nastala le gmotna škoda.  

Po podatkih prometno-informacijskega centra je zastoj nastajal tudi na štajerski avtocesti pred predorom Pletovarje proti Ljubljani, kjer so občasno zapirali predor Golo Rebro proti Ljubljani. 

Zaradi burje je na hitri cesti Nova Gorica-Razdrto med Ajdovščino in Nanosom prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami.

Danes ponoči bo zaradi nujnih popravil med 20. in 5. uro zaprta štajerska avtocesta med Slovenskimi Konjicami in Dramljami proti Ljubljani

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sputnik
13. 02. 2017 09.52
+3
ne vem zakaj se vsa večja popravila košnje ipd ne dela ponoči. je tako težko na kamion traktor kombi... karkoli že imaš. pač dat reflektor ali dva in delat? v ZAE je to nekaj normalnega da se ceste dela ponoči ko ni prometa in ni vroče. ampak pri nas se začne ob 8 in konča ob 15h ne glede na letni čas
piko112
13. 02. 2017 14.57
-1
Nočne so dražje. Vozniki so pa neprištevni tako podnevi kot ponoči