Slovenija

Nesreča na ormoški obvoznici

Ljubljana, 30. 05. 2011 07.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.R./D.L.
Komentarji
2

Na ormoški obvoznici zaradi prometne nesreče promet poteka izmenično enosmerno. Na štajerski avtocesti pa med Šentrupertom in cestninsko postajo Vransko v smeri Ljubljane promet ovira pnevmatika na cestišču.

Na ormoški obvoznici je polovična zapora zaradi prometne nesreče, promet poteka izmenično enosmerno. Prometnoinformacijski center tudi sporoča, da je na primorski avtocesta proti Kopru med priključkoma Vrhnika in Logatec zaprt vozni pas. Med počivališčem Lom in Uncem je zaprt počasni pas, v smeri Ljubljane pa je na uvozu Logatec oviran promet, pred Kastelcem je oviran promet na počasnem pasu, na štajerski avtocesti pa je pred predorom Podmilj v smeri Maribora oviran promet na počasnem pasu. Med Šentrupertom in cestninsko postajo Vransko pa je prav tako na štajerski avtocesti v smeri Ljubljane zaradi pnevmatike na cestišču oviran promet.

Na primorski avtocesta je bil od 11.00 pa do 12.30 pred priključkom Logatec proti Kopru zaradi prometne nesreče močno oviran promet, zaprta sta bila prehitevalni in vozni pas. Nastala je kolona dolga okoli štiri kilometre, sporoča prometnoinformacijski center. Na PU Ljubljana so nam glede nesreče sporočili, da so bila udeležena tri vozila. Poškodvan ni bil nihče, treba pa je bilo pospraviti posledice nesreče, preden je promet zopet stekel po vseh pasovih.

Zaradi miniranja bo na cesti Stahovica–Kamnik pri kamnolomu Stahovica 10-minutna popolna zapora med 14.30 in 15.30.

Spremljajte stanje na cestah.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
30. 05. 2011 10.31
In kaj je vzrok tem, konec lepega vikenda.
santamaura
30. 05. 2011 09.59
Povečan promet na vseh vpadnicah Res ne vem, zakaj je to objavljeno pod rubriko Novice