Slovenija

Pri Sneberju zastoji zaradi nesreče

Ljubljana, 09. 03. 2012 15.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na štajerski avtocesti se je pred priključkom Sneberje zgodila prometna nesreča, zaradi česar zastoji nastajajo s severne in vzhodne ljubljanske obvoznice proti priključku Sneberje.

Prometna nesreča
Prometna nesreča FOTO: Jani Dolinšek

Prometnoinformacijski center opozarja, da se je pred priključkom Sneberje zgodila prometna nesreča, zaradi česar zastoji nastajajo s severne in vzhodne ljubljanske obvoznice proti priključku Sneberje. Zastoji nastajajo tudi na izvozu Celje center, iz smeri Maribora je zaradi okvare tovornega vozila oviran promet, hkrati pa je promet oviran tudi na cestah Brnik–Kranj in Trzin–Domžale.

V Škofji Loki pa so križišče Kidričeve in Ljubljanske ceste začasno preuredili v krožišče. Takšna ureditev bo ostala, dokler ne bodo popravili semaforjev, zato priporočajo previdno vožnjo.

Prometnoinformacijski center še dodaja, da bo po pričakovanjih zaradi lepega vremena in prireditve v Kranjski Gori ob tem koncu tedna povečan promet na Gorenjskem (okolica Kranjske Gore in na cesti Lesce–Bled) ter na Primorskem (cesta Izola–Koper).

Dela v predoru Karavanke

V predoru Karavanke pa bo zaradi del med 12. in 16. marcem med 8. in 15. uro promet urejen izmenično enosmerno, predvidena čakalna doba pa bo do 30 minut. Že prej, v noči na 10. in 11. marec ter v noči na 14. marec pa bo predor zaprt od 18. pa do 6. ure.

Spremljajte trenutno stanje na cestah.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CM888
09. 03. 2012 16.24
+3
Prometna nesreča se je zgodila za počivališčem Polskava v smeri LJ in ne pred !!!!!!!!! Včasih je dobro preverit informacije prej ko jih objavite. LP