Domača scena
Oglas

Zaključek šolskega leta z MI2 in finalistoma za Cityband 2014

Celje, 04. 06. 2014 07.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Citycenter Celje že četrto leto zapored organizira veliki koncert ob koncu šolskega leta 'Cityband 2014', v petek, 6. junija 2014, ob 13. uri. Letos bo koncert prvič v središču Knežjega mesta, in sicer na Krekovem trgu v Celju.

Citycenter Celje
Citycenter Celje FOTO:

Za žur bodo poskrbeli MI2 ter 3SOMS in MySelf, finalista za Cityband 2014.

Na koncertu se bosta poleg glavnih nastopajočih, skupine MI2, predstavila zmagovalca glasbenega natečaja za še neuveljavljene glasbene skupine Cityband 2014. Na omenjeni natečaj se je tudi letos prijavilo kar 15 mladih glasbenih skupin iz vse Slovenije. Njihovo glasbeno ustvarjanje je na eni strani strokovno ocenila strokovna komisija v sestavi: Tone Kregar (MI2), Rok Drobež (Carpe Diem band) in Boštjan Brantuša (country manager SES-ovih nakupovalnih središč), ki je naziv Cityband 2014 podelila skupini 3SOMS iz Velenja. Po izboru občinstva, ki je imelo možnost glasovati preko facebooka, si je naziv Cityband 2014 prislužila skupina MySelf iz Slovenskih Konjic.

Citycenter Celje
Citycenter Celje FOTO:

Oba zmagovalca se bosta v petek, 6. junija 2014, ob 13. uri predstavila na Krekovem trgu v Celju, na velikem koncertu ob zaključku šolskega leta, ki ga letos prvič pripravljajo v sodelovanju z Zavodom Celeia Celje. Poleg laskavega naziva bosta zmagovalca prejela še glavni nagradi. Zmagovalec po izboru strokovne komisije snemanje v profesionalnem glasbenem studiu, zmagovalec po izboru občinstva pa darilne bone Citycentra Celje v višini 500 EUR. Da bo žur ob zaključku šole res prava glasbena poslastica, pa bodo letos poskrbeli MI2 s svojimi uspešnicami.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3