Slovenija
Oglas

Woody - naravna zobna ščetka tudi v Sloveniji!

Ljubljana, 10. 11. 2017 07.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Zdravi, lepi in sijoče beli zobje ne bodo nikdar iz mode. Privlačen nasmeh je gonilo naše samozavesti in najmočnejše orožje, kar jih premoremo, pa najsi ga uporabimo na zmenku ali na razgovoru za službo. Zdravi in beli zobje zahtevajo veliko časa in truda ter ogromno različnih izdelkov ... STOP!

No, takšno prepričanje je veljalo do zdaj, ampak učinkovita higiena je lahko tudi drugačna. Kaj če bi vam povedali, da lahko ohranite bele zobe in zdrave dlesni s samo enim izdelkom – z naravno zobno ščetko? Ne verjamete? Berite naprej.

Nina M.: “Hvala za ekspresno pošiljko! :) Moram povedati, da sem nad učinkom Woodyja prav šokirana in to pozitivno! Z nobeno zobno ščetko in zobno pasto še nisem dosegla tako popolne gladkosti zob, dejansko čutiš, da so popolnoma čisti! To odtehta malo štorasto uporabo, pri zadnjih zobeh se s čiščenjem namreč kar namučiš :)”

Woody - 3
Woody - 3 FOTO: Woody

Najcelovitejša nega zob, ki jo je ustvarila narava

Najcelovitejša nega zob je po prepričanju mnogih uporaba navadne zobne ščetke, medzobne ščetke, zobne nitke, zobne prhe, zobne paste in ustne vode. To je velika množica izdelkov, ki jih težko uporabljamo naenkrat, saj se nam bodisi mudi v šolo ali službo, se nam po napornem dnevu enostavno ne da ali pa moramo kopalnico prepustiti komu drugemu.

Rešitev za vse, ki se ne želite odpovedati celoviti ustni negi in prisegate na 100-odstotno naravne izdelke, je Woody, naravna zobna ščetka. Izdelana je iz eksotičnega drevesa S. persica, ki raste v neokrnjeni pokrajini Afrike in Azije in ki mu ljudje vse od začetkov uporabe naprej, to je bilo v dobi Babilona, pravijo drevo zobnih ščetk. Zakaj je tako zelo posebna? Zato, ker za celovito nego zob in dlesni ne potrebuje zobne paste, po odkritjih strokovnjakov pa kljub temu iz ust odstrani več škodljivih bakterij kot navadna zobna ščetka oz. zobna pasta. Vsebuje namreč številne naravne učinkovine, ki preprečujejo krvavitve in bolezni dlesni (vključno s parodontozo), krepijo sklenino, povrnejo naravno belino zob in odpravljajo slab zadah. Obetavno?

Mojca Z.: “končno te imam tudi jaz doma :) moram reči da sem ga pred nekaj minutami prvič uporabila in občutek je fenomenalen :) na okus se moram še sicer malo navadit ampak glede na to kako dober občutek imam v ustih se bom tudi to navadila :)”

Woody - 1
Woody - 1 FOTO: Woody

Naravno beli zobje v vseh starostnih obdobjih

Se tudi vi v družbi smejite z zaprtimi usti ali pa si z roko prekrivate nasmeh? Ja, poznamo. Neprijetno. Na tržišču je sicer ogromno agresivnih kemijskih preparatov, ki zobe resda pobelijo, ampak jih s tem tudi skrhajo. Sklenina tako postane porozna in še bolj dovzetna za nove obarvanosti, kar lahko vodi v začarani krog, ki se povečini konča z zobno gnilobo in rumenorjavimi zobmi. To pa ne velja za Woodyja, ki ima pri beljenju zob dvojno funkcijo – uporabljamo ga lahko kot 100% naravno sredstvo za beljenje, saj s svojimi sestavinami ob redni uporabi povrne naravno belino zob, po drugi strani pa nam lahko služi tudi kot dodatna nega pri uporabi prej omenjenih izdelkov za beljenje zob, saj s svojim naravnim delovanjem okrepi sklenino in zaščiti zobe.

Marko Z.: “Včeraj prvič poizkusil Woody :: naravna zobna ščetka...sprva rahlo nenavadno poln dvomov...danes sem se pa že navadil...v bistvu se igram medtem kot delam pa še čiste zobe imam:)”

Woody - 2
Woody - 2 FOTO: Woody

Zobna ščetka, ki se uporablja brez zobne paste

Res je. Woody za celovito dentalno higieno ne potrebuje zobne paste, saj že sam vsebuje praktično vse, kar potrebujete za ohranjanje zdravih dlesni in zob na dolgi rok. Gre namreč za rastlino, ki se z zobnoustnimi škodljivci spopada z armado več kot 20 izjemnih učinkovin. Woody je tako še bolj zanimiv, saj si zobe z njim lahko očistimo kjer- in kadar koli: pred TV-jem, v postelji ali v šotoru, pobelimo pa si jih lahko kar medtem, ko ležimo na plaži. Woodyjeva rastlinska vlakna, prepojena z naravnimi sokovi, so vsak trenutek pripravljena, da vam pomagajo ohraniti zdrave zobe in lep nasmeh.

Katarina K. P.: “Tale koreninica je pa dobra prijetnega okusa, če imaš rad hren in ko klikam po fb-ju imam že čisto gladke zobe. Neverjetno!!!!! <3”

Znanstveno potrjeno proti vsem nadlogam, ki pestijo zobe in dlesni

Učinki Woodyja so klinično preizkušeni in znanstveno potrjeni. S. persica je ena od najbolj raziskanih rastlin v zgodovini človeštva, nanjo pa prisegajo številni uporabniki z vsega sveta, ki so navdušeni nad osupljivo močjo narave. Eden od največjih strahov, ko gre za naše zobe, je parodontalna bolezen oz. parodontoza. Prizadene okrog 90 odstotkov odraslih obiskovalcev zobozdravstvenih ordinacij. Žal preveč ljudi meni, da je kri med ščetkanjem zob nekaj čisto normalnega in temu ne posvečajo pozornosti. Posledice pa so lahko usodne in tako najprej v svojih ustih začutimo mostiček, vselej prekmalu pa zobno protezo. Poti nazaj ni in ukrepati moramo takoj, ko se dlesni vnamejo, in Woody lahko pomaga.

Gašper K.: “Uporabljam in moram reči,da zobe spolira u nulo. So gladki ko steklo,če ne še bolj. :)”

Leta 2008 so švedski raziskovalci dokazali, da uporaba S. persice (Woody je 100% S. persica) uničuje bakterije, ki povzročajo parodontozo; njen izvleček so celo predlagali kot antibiotik za zdravljenje kroničnega vnetja dlesni. S klinično študijo na Oddelku za parodontozo Dentalne klinike v New Yorku so leta 2004 dokazali, da S. persica uničuje gramnegativne bakterije, ki povzročajo vnetja dlesni. Spet v drugi ameriški študiji iz leta 2011 pa so potrdili pozitivne učinke S. persice in dokazali učinkovitost v boju zoper zobno gnilobo ... Obiščite spletno stran www.natural-woody.com/science in se prepričajte o dognanjih znanstvenikov, ki so potrdili naravno moč S. persice.

Podarite si naravno bel nasmeh ter zdrave dlesni in sijoče bele zobe in naročite Woodyja – naravno zobno ščetko po vsem dostopni ceni na spletni strani www.natural-woody.com ali po e-mailu woody@naturalica.eu.

Foto: S.Q. Mehdi
Foto: S.Q. Mehdi FOTO: Woody

Naročnik oglasa je Naturalica International, d. o. o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3