Slovenija
Oglas

Wagrain-Kleinarl: pohodništvo in kolesarjenje na kvadrat

Wagrain-Kleinarl, 05. 08. 2014 11.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V osrčju Solnograškega, med čudovitimi gorami avstrijskih Alp, se nahaja kraj, ki je kot nalašč za ljubitelje aktivnega gorskega oddiha.

Idilični alpski vasici Wagrain in Kleinarl, ki pozimi navdušujeta in očarata s sanjsko pokrajino, najsodobnejšimi žičnicami in izpolnjevanjem vseh želja, povezanih s smučarksimi počitnicami, se v tem času prelevita v izvrstno izhodišče za pohodnike, gorske kolesarje in nasploh vse ljubitelje športnih užitkov in aktivnosti v objemu neokrnjene narave.

Wagrain-Kleinarl - 1
Wagrain-Kleinarl - 1 FOTO:

Pobeg pred razbeljenim asfaltom in prenatrpanimi plažami

Poletje in z njim visoke temperature počasi a zagotovo trkajo na naša vrata. Čas je za spremembe in nov začetek. Za nove podvige, avanture, nabiranje novih moči. Namesto razbeljenega asfalta, vročih ulic, neprespanih noči in brnenja klimatskih naprav, se lahko odločite za miren in osvežujoč oddih, kjer boste lahko zadihali s polnimi pljuči in si odpočili od vsakodnevnega vrveža.

Ker potrebujete mir, svež gorski zrak in prijetne temperature

Toplo gorsko sonce, čarobni razgledi z okoliških vrhov, tradicionalne planinske koče in gorske kmetije - vse to in še več vam od blizu in daleč zagotavlja nepozabna doživetja, zabavo in sprostitev.

Wagrain-Kleinarl - 2
Wagrain-Kleinarl - 2 FOTO:

Ker ljubite naravo in se izražate z gibanjem

Narava v Wagrain-Kleinarlu, ki meji na Narodni park Visoke Ture, je naravnost veličastna. Slikoviti gozdovi, kristalno čista jezera in potoki ter osupljiv gorski svet slovijo daleč naokoli.

Wagrain-Kleinarl - 3
Wagrain-Kleinarl - 3 FOTO:
Wagrain-Kleinarl - 4
Wagrain-Kleinarl - 4 FOTO:

Ker želite s svojo družino aktivno preživeti prosti čas

Naša mreža skrbno vzdrževanih in dobro označenih kolesarske poti je raj za turne gorske kolesarje vseh zahtevnostnih stopenj. Tisti, ki kolesarite za sprostitev in užitek, boste izbirali med številnimi krožno speljanimi potmi v dolini na 970 m.n.v. Za zahtevnejše rekreativne gorske kolesarje pa so na voljo enoslednice, ki se začenjajo na sredinski postaji gondole Flying Mozart. Tam se nahaja tudi Bike Park Wagrain.

Ker si želita podeželske romantike v dvoje.
Ker si želita podeželske romantike v dvoje. FOTO:
Ker v družbi prijateljev in prijateljic sledite svoji strasti.
Ker v družbi prijateljev in prijateljic sledite svoji strasti. FOTO:
Wagrain-Kleinarl - 7
Wagrain-Kleinarl - 7 FOTO:
Za hitre in drzne.
Za hitre in drzne. FOTO:



 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3