Slovenija
Oglas

Vrhunska predstava, na kateri bodo lahko otroci v živo srečali najpriljubljenejša risana junaka Mašo in medveda

Ljubljana, 28. 01. 2017 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kdo si ne bi želel Maše in Medveda za prijatelja. No, to sta postala že milijonom otrok po vsem svetu – premnogim seveda tudi pri nas – že preko malih zaslonov, a kmalu bo edinstvena priložnost, da ju spoznate še v živo, z njunimi številnimi prijatelji, čudovitimi bitji iz gozda.

To veselo in zabavno druščino boste lahko srečali na posebej pripravljeni ledeni površini že 24. in 25. februarja v Dvorani Stožice, kjer vas bodo zabavali s svojimi prigodami in dogodivščinami, otroke pa bodo poučili tudi o pomenu pravega prijateljstva, smeha in dobre volje. Nezadržno se namreč bliža pravi licenčni spektakel, ki je tak največji in najboljši na svetu te izjemno priljubljene risane serije, ki jo lahko spremljate na dveh naših programih, POP TV in OTO.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Da se bodo otroci in njihovi spremljevalci lahko skoraj 2 uri zabavali, bo poskrbelo več kot 40 plesalcev, akrobatov in profesionalnih drsalcev, kot tudi izjemne #d animacije in glasba, na posebej pripravljeni ledeni površini v Dvorani Stožice. Da bo užitek še večji, in da jo bodo lahko spremljali otroci vseh starosti, pa bo celotna predstava sinhronizirana v slovenščino. Ravno zaradi velikega interesa bo predstava potekala dva dni. In kot se spodobi za tako kakovostno produkcijo, je v predstavi obilica vrhunskih efektov in dobre glasbe. Kot zanimivost naj povemo, da je 17. del risanke na Youtube videlo rekordno število otrok in odraslih, kar 1,8 milijarde in je najbolj priljubljena risanka na svetu. Animirani film prikazujejo kar v 120 državah po celem svetu, prejel je številne nagrade za razkošno animacijo, distribucijske pravice za ZDA pa so odkupile največje hiše, kot so Cartoon Network, Sony Music in NBC Universal.

Maša in medved
Maša in medved FOTO:

Najbolj priljubljena risanka na svetu, Maša in Medved, je zasnovana na ruski narodni pripovedki, v njej pa spremljamo dogodivščine triletne deklice Maše, ki živi v gozdu s svojim prijateljem Medvedom, zelo iznajdljivo nekdanjo cirkuško zvezdo – zgodba je več kot prikladna za vrhunsko uprizoritev na ledu, polno smeha, zabave in dobre glasbe. Risano serijo so prvič začeli predvajati leta 2009, v srca otrok pa se je zasidrala v kar 120 državah po celem svetu.

Naročnik oglasa je Star Produkcija.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3