Slovenija
Oglas

Vrhunec sezone v Kranjski Gori

Kranjska Gora, 25. 02. 2015 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Smučanje pod mogočnimi vrhovi Julijskih Alp, razvajanje v vrhunskih wellness oazah in večerna kulinarična doživetja so najboljše zagotovilo, da v nekaj dneh poskrbite za rajsko sprostitev.

Hitholidays - 2
Hitholidays - 2 FOTO:
Hitholidays - 3
Hitholidays - 3 FOTO:

Ko pobočja Vitranca obsije februarsko sonce, Kranjska Gora postane pravi raj za počitnice. Veselje obiskovalcev je moč opaziti na vsakem koraku, predvsem pri tistih, ki se prepuščajo smučarskim užitkom na kateri izmed mnogih prog, ki so jim na voljo. Širok izbor različno zahtevnih prog zagotavlja možnost rekreacije prav vsakomur. Najmlajši bodo prve zavoje naredili na njim namenjenem delu smučišč z otroškim trakom (po vaši želji lahko tudi pod budnim očesom enega izmed mnogih inštruktorjev smučanja), medtem ko se bodo najbolj drzni lotili slavne podkorenske strmine, kjer bodo moči letos že štiriinpetdesetič merili najboljši smučarji na svetu.

Hitholidays - 4
Hitholidays - 4 FOTO:

Možnost aktivnega preživljanja prostega časa pa se ne konča pri smučanju. Urejeno je sankališče na smučišču, primerno predvsem za najmlajše. Več kot 40 km čudovitih tekaških prog vas bo popeljejo iz središča Kranjske Gore mimo izvira Save in skakalnic v Planici globoko v dolino Tamar, pot pa vodi celo v sosednjo Italijo. Za piko na i pa vas bo za hotelom Kompas v večernih urah pričakala osvetljena proga. Med hoteloma Kompas in Ramada Resort Kranjska Gora je drsališče, kjer si lahko izposodite drsalke, največji zimski intuzijasti pa se lahko preizkusite tudi v turnem smučanju ali plezanju po zaledelenih slapovih.

Hitholidays - 5
Hitholidays - 5 FOTO:

Vse na enem mestu

Hitholidays - 6
Hitholidays - 6 FOTO:

Največja prednost celotne ponudbe je, da se večina aktivnosti odvija v neposredni bližini centra mesta in hotelov. Med njimi najbolj izstopa Ramada Resort (bivši Larix), ki je lociran takoj ob smučišču. Ko si po smuki na Sončni plaži privoščite pozno kosilo vas do skoka v vodni park ali savne loči le 20 metrov! Tudi ostali hoteli verige Hit holidays ne zaostajajo veliko, saj so od smučišč in centra oddaljeni maksimalno 100 metrov in se lahko pohvalijo s kar štirimi wellnes centri. Posebnost je hotel Špik, ki ga odlikuje intimna lega, obkrožen z gozdovi štiri kilometre oddaljenega Gozd Martuljka (organiziran je prevoz iz hotela do Kranjske Gore in nazaj). Za malce večjo oddaljenost od smučišč pa se dodobra oddolži s široko paleto wellness ponudbe. Izstopa Alpski wellness, ki s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) ter pomočjo alternativnih metod (barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna) uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni.

Hitholidays - 7
Hitholidays - 7 FOTO:
Hitholidays - 8
Hitholidays - 8 FOTO:

Za konec zime so v hotelih Hit holidays Kranjska Gora pripravili paket Boom počitnice. Odlikuje ga izjemna cenain popust na smučarske karte, vključuje pa tudi vstop v katerega izmed bazenov Hit Holidays. Tisti, ki bi radi nekaj več, pa ne spreglejte Wellness paketa.

Športno marčevsko dogajanje

Marca se Zgornjesavska dolina prelevi v smučarsko prestolnico sveta. Najboljši smučarji na svetu se bodo po pobočju Vitranca spustili 14. in 15. marca. Tudi letos bo žreb številk potekal na najboljši zabavi zime – Q max partyu, kjer bo za dobro vzdušje poskrbel slavni Magnifico. Pravi spektakel pa se obeta na prenovljeni letalnici v Planici. Več deset-tisoč glava množica bo naše orle spodbujala od 19. do 22. marca. Doživetje, ki ga ne smete zamuditi!

Hitholidays
Hitholidays FOTO:

Edinstveno kulinarično doživetje

Ko ste v Kranjski Gori nikakor ne smete zamuditi kranjskogorske Kulinarične poti. Ta vas bo v dobrih dveh urah popeljala preko petih lokalnih gostinskih ponudnikov, kjer boste ob spremstvu našega animatorja in dobre kapljice poiskušali dobrote ter spoznali kraj in njegovo zgodovino. Idealen zaključek dneva in pravo kulinarično razvajanje!

Po takšnem oddihu v Kranjski Gori se boste sproščeni in polni nove energije veliko lažje spoprijeli z vsakdanjimi izzivi ... do ponovnih počitnic ali kratkega razvajanja v objemu gora.

Kontaktni podatki:
www.hitholidays.si, info@hitholidays-kg.si, T. 080 88 30

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3