Znanost in tehnologija
Oglas

VIDEO TEST: Gube izginejo v 60 sekundah!

Ljubljana, 04. 04. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Ste tudi vi naveličani brskanja med tisoče kremami, od katerih vse obljubljajo večno mladost, na koncu pa le izpraznijo vašo denarnico? Pa vendarle bi se z veseljem rešili gub in gubic na obrazu, ki vas vizualno postarajo? V Slovenijo je končno prišel izdelek, katerega prodaja v svetu je prešla 1 milijon kosov. Koristijo ga zvezdnice, omenjajo ga vse najbolj popularne ženske revije, mi pa vam bomo v video posnetku pokazali zakaj je tako.

V spodnjem video posnetku vam bomo v živo pokazali delovanje kreme RX Cosmetics, trenutni hit v svetu kozmetike. Ja, prav ste slišali – o delovanju so posneli video, kar proizvajalci drugih krem ne počnejo, saj ne morejo zagotoviti takšnih rezultatov.

RX Cosmetics
RX Cosmetics FOTO:

Oglejte si zakaj o kremi RX Cosmetics poročajo najpopularnejše ženske revije kot so Cosmopolitan, Elle, Vogue in Daily Mirror, med uporabnicami pa najdemo celo največje svetovne zvezdnice srednjih let, kot so Madonna, Sarah Jessica Parker in Rachel Hunter.

RX Cosmetics
RX Cosmetics FOTO:

Vzemite si 3 minute svojega časa in si v videu poglejte rezultate – naključnim izbrankam v nakupovalnem središču so pred kamerami eno stran obraza namazali z RX Cosmetics, drugo pa pustili nedotaknjeno.

Rezultati so neverjetni – kot bi se polovica obraza pomlajšala za 10 let! Oglejte si sami:

Upamo, da smo zdaj pridobili vaše zanimanje in ste se na lastne oči prepričali, da gre za revolucionaren izdelek. To je tudi razlog, da ženske po vsem svetu dobesedno norijo za njim, zaloge pa komaj dohajajo povpraševanje!

Formulo za RX Cosmetics so razvili vodilni vizažisti v ZDA za potrebe snemanj video in tv industrije. V to formulo so združili več izdelkov, ki ob nanosu naredijo takojšen lifting obraza in izbrišejo večno nadlogo: gube, podočnjake, vrečice pod očmi in izrazne črte.

RX Cosmetics
RX Cosmetics FOTO:

>> Za bralce 24ur je uradni distributer za Slovenijo danes zagotovil to posebno ponudbo, ki si jo lahko ogledate s klikom na www.rxkozmetika.com <<

Če lahko lepotne trike uporabljajo igralke, pevke in druge uspešne ženske po svetu - zakaj ne bi tudi vi izgledali popolno in mladostno?

Vse je zdaj na voljo tudi vam – gub se lahko znebite poceni, hitro in neboleče. Enkrat v svojem življenju pozabite na svoj skepticizem in se vprašajte naslednje:

RX Cosmetics
RX Cosmetics FOTO:

- Ali je izdelek, ki se proda v več kot milijon kosih, eden najboljših v svoji branži, če ne kar najboljši?

- Se strinjate, da si lahko dokaze v obliki video posnetkov privoščijo zgolj izdelki, ki resnično delujejo?

- Ali drži, da svetovno znane zvezdnice ne želijo blatiti svojega imena s priporočanjem slabih izdelkov?

- Ali drži, da o drugih kozmetičnih izdelkih ne poročajo svetovno znane revije kot so Cosmopolitan, Elle, Vogue in Daily Mirror, o RX Cosmetics pa poročajo vsi večji tiskani mediji in televizije?

Predlagamo vam, da obiščete spletno stran www.rxkozmetika.com in se prepričate sami. Verjemite nam, že par dni po nakupu RX Cosmetics boste ravno vi tisti, ki boste ostalim razlagali neverjetne učinke kreme RX Cosmetics in jih prepričevali naj poskusijo tudi sami! Naši kupci so namreč naši najboljši ambasadorji.

V kolikor pa kljub vsem dokazom še vedno niste povsem prepričani, če je to prava krema za vas, vas vabimo na ogled še enega kratkega videa, v katerem vam bomo v minuti in pol pokazali nekaj odzivov žensk, ki so prav tako kot vi bile izjemno skeptične do rezultatov.

A ko smo jim pred kamerami nanesli kremo RX Cosmetics na obraz in počakali 1 minuto, se je zgodilo tole:

Zdaj vemo, da so tudi največji nejeverni Tomaži prepričani v delovanje. Več dokazov enostavno ni možno dati. Hvalijo jo svetovno znani mediji, največje svetovne zvezdnice, hvali jo vaša soseda, slovenski mediji in navsezadnje smo vam rezultate prikazali v videu, tega pa ni možno prirediti.

RX Cosmetics
RX Cosmetics FOTO:

>> Za bralce 24ur je uradni distributer za Slovenijo danes zagotovil to posebno ponudbo, ki si jo lahko ogledate s klikom na www.rxkozmetika.com <<

Zdaj pa še nekaj bolj neverjetnega! Tako smo prepričani v rezultate kreme RX Cosmetics in v vaše navdušenje po nakupu, da vam dajemo še 100% 14-dnevno garancijo, ki vas reši kakršnegakoli tveganja. Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga ne boste zadovoljni, vam bomo povrnili celotno kupnino!

S tem prevzemamo celotni rizik pred nakupom, vi pa ne tvegate ničesar! Se sprašujete ali je to možno in zakaj to počnemo? Zato, ker vemo, da boste po prvi uporabi izdelka tako navdušeni, da boste ostali naša redna stranka do konca življenja.

In ne samo to – upamo si trditi, da boste postali stranka, ki bo navdušena o kremi RX Cosmetics poročala tudi svojim najbližjim in jim tako dostavila najbolj vročo novico, ki si jo bodo zapomnili za vedno.

Če želite skupaj z nami in z RX Cosmetics zablesteti jutri v službi, na službeni zabavi, pikniku, rojstnem dnevu ali poroki, potem ne odlašajte in pokličite na uradno telefonsko številko 031 401 302 ali pa obiščite www.rxkozmetika.com in naročite svojo kremo RX Cosmetics po posebni ceni že danes!

Za bralce 24ur je slovenski uradni distributer pripravil tudi posebno akcijo – ob naročilu 2 krem RX Cosmetics boste za obe prejeli kar 60% popusta in še brezplačno hitro dostavo, ki vam bo kremo dostavila v 1-2 delovnih dneh!

Ne odlašajte več niti trenutka, naredite končno nekaj zase in blestite vsak dan od danes naprej!

p.s.: Če boste imeli srečo, boste takoj po nakupu na www.rxkozmetika.com deležni še posebnega presenečenja!

 

Naročnik oglasa je E-mesto d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni