Slovenija
Oglas

Več vedeti, bolje živeti.

Maribor, 04. 02. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Doba Fakulteta
Komentarji
0

Institut of the Future iz Silicon Valleya je v študiji Future Work Skills 2020 predstavil pomembne kompetence in znanja, ki jih bodo delodajalci iskali pri zaposlenih v prihodnosti. Svet se spreminja in tako se spreminjajo tudi zahteve s katerimi se soočajo podjetja in zaposleni, ki se morajo in želijo dokazovati v nenehno spreminjajočem se digitaliziranem svetu. Ste pripravljeni?

Dobre ocene in popolni življenjepis niso več zagotovilo za kariero

Poleg strokovnega znanja so pri zaposlovanju zmeraj bolj pomembna socialna inteligenca, kot je zavzetost, fleksibilnost, inovativnost, radovednost, pogum za nove izzive, empatija, sposobnost navduševanja. Zaposlovalci si želijo zaposlenih z lastno predstavo o svetu, ki so radovedni in navdušeni nad novim, so se pripravljeni nenehno učiti in se zavzeto spopadajo z izzivi.

(Vir: http://www.iftf.org/our-work/global-landscape/work/future-work-skills-2020/)

DOBA Fakulteta
DOBA Fakulteta FOTO: DOBA Fakulteta

Študij za zaposlene = online študij

Na DOBA Fakulteti nenehno sledimo kariernim trendom in prilagajamo programe in predmete potrebam sodobnega poslovnega sveta. Skupaj z učitelji praktiki boste tako lahko izbirali med predmeti kot so Pozitivna psihologija, Osebni menedžment, Vodenje ljudi, Inovativni menedžment, …

Med samim študijem boste razvijali tudi kompetence, kot so organiziranost, samoiniciativnost, delo v timih, odgovornost, …

Online študij je enakovreden klasičnemu študiju, z enakimi standardi in vsebinami, samo način je drugačen. Vsekakor tudi sodoben način študija zahteva s strani študenta dobro organizacijo časa in velik vložek. Njegova glavna prednost je fleksibilnost, tako lahko študirate kjerkoli in kadarkoli kjer imate dostop do interneta. Zanj se zaradi tega odločajo večinoma zaposleni, pa tudi mlade mamice in športniki. Z naše strani vam pri online študiju zagotavljamo celostno podporo sedem dni v tednu.

Na DOBA Fakulteti lahko v obliki online študija študirate v štirih dodiplomskih programih:

Poslovanje

Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi

Menedžment vseživljenjskega izobraževanja

Organiziranje in menedžment socialnih dejavnosti

Kdo smo?

Smo edina fakulteta v jugovzhodni Evropi z mednarodno akreditacijo online študija in celostno podporo študentom sedem dni v tednu. Letno pri nas študira preko 700 online študentov, študirajo iz 35. držav sveta, v štirih jezikih. Z nami sodeluje preko 291 učiteljev – praktikov. Kar 56 % naših diplomantov napreduje v karieri šest mesecev po diplomi.

Kako nas še bolje spoznati?

- Online študij, s pravimi primeri iz predmetov, lahko sami brezplačno preizkusite.

- Pridružite se nam na online informativnih dnevih jutri, 5. februarja, ob 10.00 ali 19.00. Prezentacija poteka v živo, za spremljanje potrebujete le internet in slušalke.

- Pripravite se na prihodnost že danes. Pričnite s študijem v marcu.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3