Slovenija
Oglas

Vabljeni na dialog na prepihu

Portorož, 07. 03. 2012 12.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.S./D.L.
Komentarji
0

Kaj je (pred)pogoj za uspeh? Kdo je pirat, kdo oglaševalec in kdo so ostali (spletni) teroristi? Več o tem konec marca na Slovenskem oglaševalskem festivalu (SOF)!

SOF 2012
SOF 2012 FOTO:

Letošnji Slovenski oglaševalski festival (SOF), ki bo med 28. in 30. marcem potekal v Portorožu, prinaša nekaj novosti v kongresnem delu festivala, katerega rdeča nit bo dialog. Poleg številnih domačih in mednarodnih strokovnjakov, ki bodo z udeleženci delili svoje izkušnje, bosta prvič na velikem odru SOF-a potekala tudi dva multiloga, v okviru katerih bo imel vsak govorec vnaprej odmerjen čas, da predstavi svoj pogled na določeno tematiko in prepriča občinstvo.

Tako bodo v multilogu z naslovom Kaj se lahko naučimo od slovenskih start-upov? svoje izkušnje o tem, kaj je (pred)pogoj za uspeh ter kako lahko pri tem pomaga dobra komunikacija, predstavili štirje predstavniki štirih mednarodno uveljavljenih slovenskih start-up podjetij. To bodo: Andraž Logar, solastnik in direktor, 3fs d.o.o, Matevž Klanjšek, soustanovitelj in direktor produktnega razvoja, Celtra, Gašper Koren, COO, Zemanta, in Tomaž Štolfa, ustanovitelj, vox.io.

V multilogu z naslovom Pirati, oglaševalci in drugi teroristi pa bodo Lenart J. Kučić (Sobotna priloga, Delo), Nataša Pirc Musar (informacijska pooblaščenka), Timotej Gala (Httpool) in Janja Božič Marolt (Mediana) s svojimi stališči in pogledi glede najaktualnejše teme, povezane s svobodo interneta in poskusi njegove regulacije, poskušali občinstvo prepričati, da je med nami spletnih teroristov več, kakor si želimo priznati.

Zakaj na SOF? 

V treh festivalskih dneh bodo sicer svoje znanje in izkušnje z udeleženci delili številni domači in tuji strokovnjaki. Med njimi bodo tudi Jonas Žnidaršič, ki pripravlja predavanje o Marsovcih, mreži in nas, Delphine Remy-Boutang, vodja globalnega trženja preko družabnih omrežij pri IBM-u, ki bo spregovorila o poslovanju prek družbenih omrežij, James Whatley, ki bo v okviru Pristop Talk Showa spregovoril o pomenu word-of-mouth marketinga kot sestavnega dela tržnokomunikacijskih kampanj, pa Jernej Repovš, ki se bo vprašal, kdo se boji ideje ... 

V vzporednem programu bo potekalo devet delavnic, ki bodo vsem, ki jih zanima najrazličnejša tematika s področja komunikacij, pomagale do praktičnih znanj in izkušenj.

Zanimivo bo! Zagotovite si svoje mesto na 21. SOF-u. Prijavite se. Poglejte podrobnejši program in pridite v Portorož!
 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.