Slovenija
Oglas

V vročem poletju se osvežite z 1nadan.si na mestni plaži Laguna!

Ljubljana, 21. 06. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kopališče Laguna se že sedem let ponaša z lovoriko najboljšega slovenskega letnega kopališča. Zakaj si ne bi privoščili kopanja ter prost vstop v fitnes kar 58 % ceneje? Ne spreglejte, preko 1nadan.si se boste lahko naužili poletnih vodnih doživetij na osvežilen način!

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Posijalo je sonce, končno se je začelo težko pričakovano vroče poletje, zato vašemu telesu zagotovite sveže užitke v modrinah bazenov. Poletje na ljubljanski mestni plaži Laguna je preprosto svetovljansko! Brez nepotrebne gneče, brez morskih ježkov! Zgolj užitek, prijetni dnevi z družino ali prijatelji in želja po še! Cel dan, kateri koli dan v tednu vse do 1. septembra 2012, lahko uživate v poležavanju, sončenju, v vodi, se predajate valovom, prepuščate 10-metrski zračni masažni kadi ali celo pretočnemu whirlpoolu.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Modro se osvežite z 1nadan.si, ki vam omogoča nakup celodnevne maksi vstopnice za letno kopališče Laguna in prost vstop v fitnes center SokolLaguna, in to z 58-odstotnim popustom! Za dnevno maksi vstopnico boste odšteli samo 6,70 €, namesto 16 €. Bi ohladili razgreto telo? Oglejte si ponudbo!

Naužijte se sonca, lesketajočega bazena in užijte letošnje počitnice z lebdečim čofotanjem na vodni gladini. Prava osvežitev čaka na vas na mestni plaži Laguna.

Kako deluje 1nadan.si?


Na spletni strani je vsak dan objavljena zanimiva ponudba, ki je od 50 do 90 % cenejša od redne cene ponudnika. Uporaba je preprosta: obiščite 1nadan.si, si oglejte dnevno ponudbo kulinarike, wellnessa, adrenalinskih športov, potovanj … s popustom in se povsem brezplačno registrirajte. S klikom na »kupi kupon« opravite naročilo kupona za ponudbo. Ponudbo lahko priporočate še prijateljem preko Facebooka, e-pošte in drugih kanalov. Po uspešno izvedenem plačilu (možnosti plačil: kreditne kartice, moneta, plačilni nalog) prejmete kupon, ki ga natisnete in unovčite pri ponudniku. Preprosto, kajne? ;) Registrirajte se še danes in kupujte do 90 % ceneje!
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3